Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Terjeszthet valamit oltott...

Terjeszthet valamit oltott csalágtag ? Miért sértődés meg ha énkerülöm az oltás miatt ?

Figyelt kérdés

2021. máj. 7. 23:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
93%
#69: azt hiszem ezt hívják úgy, hogy projekció... :) Ha te ennyire rosszul érzed magad amiatt, hogy nem vagy beoltva, akkor regisztrálj.
2021. máj. 10. 22:22
 72/73 anonim ***** válasza:
90%

69es én ezt pont fordítva látom, vannak facebook oldalak ahol az oltatlanok minden ostoba véglénynek lehordják az oltottakat és a halálukat kívánják.

Én egyik oldalon se állok, akiket szeretek, szeretni fogom akár oltatnak akár nem, nem ez lesz a mérce, mindenkinek joga van eldönteni mit csinál.

Egy oltott

2021. máj. 11. 05:57
 73/73 anonim ***** válasza:
95%

69es, Kedves Barnabás, nézzen szét az oltatlanok csoportjában, hisz maga is tagja, mi folyik ott? Az oltatlanok nem idiótázzák le az oltottakat? Nem undorító módon beszélnek a csoportból való kirakásukról?

Aki nem oltott azt hiszi felsőbbrendű és okos, mert bízik az immunrendszerében. DE biztos így van? Annyira új a dolog, hogy még nem tudhatjuk ki dönt jól. Viszont én napi szinten látok embereket szenvedni, fuldokolni, vagy beletörődve a sorsukba feküdni, egyedül, távol a szeretteiktől, mivel nem látogathatják őket. Bele tudsz gondolni? egyedül haldokolni idegenek jóindulatára bízva, úgy hogy nem mondhatod még utoljára a családodnak hogy szereted őket?

A én egyik legjobb barátom is így volt, a Gődényes tüntetésen is ott volt. Két kisgyerek 5 éves és 4 hónapos maradt félárván. Nem volt semmilyen alapbetegsége, minimál(kb 5 kiló) túlsúlyon kívül.

Én azt mondom,aki nem hisz a vírusban menjen el önkénteskedni Covid osztályra, legalább egy hétre, nézzen szét mi folyik ott, milyen heroikus küzdelmet folytatnak a dolgozók az "erős immunrendszerű" társaik megmentéséért.

Nem azt mondom hogy ez a vírus természetes, nem manipulált, hanem azt hogy létezik, itt van és pusztít. Fiatalokat is, egészségeseket is. 14 év alattiak is vannak intenzíven jelenleg. Ismerős 1 év alatti gyereke is 2 hétig volt kórházban, azóta nagyon visszaesett a fejlődése.

2021. máj. 11. 06:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!