Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Terjeszthet valamit oltott...

Terjeszthet valamit oltott csalágtag ? Miért sértődés meg ha énkerülöm az oltás miatt ?

Figyelt kérdés

2021. máj. 7. 23:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
23%

Én azt nem értem, hogy mitől féltek, ha be vagytok oltva?!

Nem mindegy nektek akkor, hogy xy meg nem kér belőle?!

2021. máj. 8. 23:28
 62/73 anonim ***** válasza:
80%

59-es: XD

Igen és eddig minden védőoltás 100 évre visszamenően,ami ugyanezzel a módszerrel készült csak nem covid vírussal, hanem az aktuális betegséggel ruházták fel(kivéve talán a pfizer, mert egyedül az számít újításnak) bajt okozott az embereknél (ez irónia akar lenni, mert pont hogy ezek a védőoltások tüntetették el a gyerekbénulást, kanyarót, himlőt és sorolhatnám) és most ne térjünk ki arra, hogy több százezer embernél 1 főnél mellékhatást okozott, mert ennyi erővel a világ ÖSSZES gyógyszerénél fennáll ez a rizikó faktor, még a leggyengébb gyógyszerre is van 1 ember aki érzékeny rá...

ha pedig problémát okoz az nem 3 év múlva jön elő, hanem pár hónapon belül(ami már rég letelt azóta) szóval ilyen butasággal ne fárassz. Az egyetlen ami itt kérdéses mennyi ideig hat és vajon évente kell-e beadatni majd, ennyi.

Az már nem érdekel ha nem akarod oltatni magad, ezzel semmi probléma,de legalább ne hinnél ilyen buta dolgokban, mint hogy 3 év múlva lesz hatása és a társai -.-"

2021. máj. 9. 00:14
 63/73 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, ennyi ésszel kérlek ne vállalj gyereket...
2021. máj. 9. 01:54
 64/73 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként mi van akkor, ha valaki nem veszi fel a második oltását? 🤔 (Nehogy félre értsétek, én be vagyok oltva rendesen, csak "Meg aztán 1db oltásra már kap védettségi kártyát, miközben állítólag csak a második után után lesz védett" válasz elgondolkodtatott.) Tényleg előbb kaptam a kártyám mint a második oltásom. Akkor egy idő után érvénytelen lesz a kártya, ha látják, hogy nincs hajlandóság a második oltásra? Egyátalán lehet úgy dönteni, hogy a másodikat nem akarja mégsem valaki? Egészségügyileg mennyire rossz egy oltás, mint mondjuk egy sem? Megérne a téma egy külön kérdést? :D
2021. máj. 9. 02:02
 65/73 anonim ***** válasza:
94%
#64 A kormány azt tervezi, hogy azoktól akik nem adatják be a második adagot megvonják az igazolvánnyal járó plusz jogokat.
2021. máj. 9. 02:09
 66/73 anonim ***** válasza:
62%
Oh, akkor máris okafogyott téma ezen része, pedig érdekes lett volna. Viszont az, hogy jobb-e egy oltás, mint egy sem, az továbbra is érdekes szerintem. :)
2021. máj. 9. 02:24
 67/73 anonim ***** válasza:
95%
#64, a #65 jól mondja, a kormány elfogja venni azoktól az igazolványt, akik csak egyszer oltakoztak, teszem hozzá jogosan, de ha már kaptál 1 dózist akkor az a második emlékeztető oltás nemfog gondot okozni
2021. máj. 9. 09:41
 68/73 anonim ***** válasza:
96%
Én csak örülök, hogy a családom intelligensebb ennél, és sikerült úgy megválogatnom a baráti körömet is, hogy nincs köztük ennyire ostoba, mint a kérdező. :)
2021. máj. 9. 22:32
 69/73 anonim ***** válasza:
2%
Sajnos az oltásnak van egy olyan mellékhatása, hogy gyűlölködővé teszi a beoltottat. Azt látom, hogy akiket már beoltottak, azok iszonyatosan gusztustalan módon támadják azokat, akik nem akarnak oltakozni. Teljesen kifordulnak emberi mivoltjukból, habzószájúan gyűlölködnek, alpárian pocskondiáznak, és mindent elkövetnek azért, hogy megalázzák azokat, akik nem tartoznak közéjük, vagy más a véleményük. Ahogy beszélnek másokról, attól felfordul a gyomrom. És ezek után elvárnák, hogy vigyázzunk rájuk, tegyünk olyant, amit nem akarunk, csakhogy megvédjük azokat, akik a mi halálunkat kívánják. Az persze meg sem fordul a fejükben, hogy ezzel pont az ellenkezőjét érik el. Szomorú, hogy az oltásnak már most ilyen mellékhatása van, ilyenné váltak tőle az emberek.
2021. máj. 10. 21:24
 70/73 anonim ***** válasza:
95%
Utolsó: mindenki azt látja, amit látni szeretne :)
2021. máj. 10. 21:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!