Pfizer vagy Szputnyikot választanátok hosszas utánanézes után?
10
De voltak Oroszországban. Kiszivárgott több tucat eset és több is halálos. És akkor ami nem szivárgott ki az mennyi lehet. Minden VVV-t érint ez a probléma. A Janssennél is komoly gondok vannak, az AZ az nyilvánvaló meg a szpunyesz is. Ez úgy tűnik a VVV-k velejárója. Ameddig fekete afrikában oltották vele az AIDS-es gyerekeket senkinek nem tűnt fel, most igen. Ez van, ez egy hibás technológia.
Amúgy ezeket a válaszokat ki pontozza le? Meg miért? :D
Azért mert van 1 nyomorult kormányunk, aki a 40-es évek óta nem látott módon különbözteti meg az embereket, nem azokat kell utálni, akik oltatnak. És azokat sem, akik nem oltatnak.
17-es ne várj szerintem itt komoly alátámasztást, az emberek vakcina témában is leginkább az érzelmeik alapján döntenek.
Én vektor típúsú vakcinát a többihez képest magasabb vérrög kockázat miatt nem választanám, valamint a Szputnyik ellen szól, hogy jelenleg az EMA még nem engedélyezte, és nem szeretném, hogy ebből kellemetlenség érjen, ha már az oltás mellett döntöttem.
Ahogy korábban írtam, én a napokban fogol Modernát kapni, kb. ugyanazokat az érveket tudnám mondani, mint a Pfizer mellett, mRNS technológia, EMA által engedélyezett, 94% hatékony, és kevés negatív tapasztalatot lehet olvasni róla a normális oltási reakción túl.
'Én vektor típúsú vakcinát a többihez képest magasabb vérrög kockázat miat'
A fogamzasgátlóknak sokkal magasabb a vérrögkepzo hatása, mégis mindenki nyugodtan szedi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!