Mi mulasztja el a száraz köhögést?
Figyelt kérdés
egész decemberben beteg voltam, most megint köhögök. lehet covid mert az ízeket is másképp érzem. elég volt már ebből.jan. 3. 23:55
1/3 anonim válasza:
Én a nyers tejtől köhögtem hosszú éveken át. Aztán amikor leszoktam róla (2009 elején), el is múlt két hét alatt, azóta nem köhögök.
2/3 A kérdező kommentje:
sosem ittam nyers tejet. pesti vagyok
tegnapelőtt 21:56
3/3 anonim válasza:
A nyers tej alatt a bolti, akár pasztőrözött zacskós vagy dobozos tejet értem. A kakaóval és a joghurttal is ez volt a helyzet, úgyhogy azokat is elhagytam. Sajtot nagy ritkán eszem, attól nincs bajom, meg ha süteményben megsül a tej, azzal sem. Ettől függetlenül az a véleményem, hogy a tehéntej a bocinak való, nem az embernek. Persze lehet, hogy te egész mástól köhögsz. Mondanám, hogy vizsgáltasd ki magad, de nálam az orvosok se tudtak rájönni, hogy mi okozza a köhögést, ki akarták műteni a félig visszanőtt mandulámat, amit kisgyerekkoromban már egyszer kiszedtek. Szerencsére az élet közbeszólt, így a műtét (kétszer is) elmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!