Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi mulasztja el a száraz...

Mi mulasztja el a száraz köhögést?

Figyelt kérdés
egész decemberben beteg voltam, most megint köhögök. lehet covid mert az ízeket is másképp érzem. elég volt már ebből.
jan. 3. 23:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a nyers tejtől köhögtem hosszú éveken át. Aztán amikor leszoktam róla (2009 elején), el is múlt két hét alatt, azóta nem köhögök.
jan. 4. 01:34
 2/8 A kérdező kommentje:
sosem ittam nyers tejet. pesti vagyok
jan. 4. 21:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A nyers tej alatt a bolti, akár pasztőrözött zacskós vagy dobozos tejet értem. A kakaóval és a joghurttal is ez volt a helyzet, úgyhogy azokat is elhagytam. Sajtot nagy ritkán eszem, attól nincs bajom, meg ha süteményben megsül a tej, azzal sem. Ettől függetlenül az a véleményem, hogy a tehéntej a bocinak való, nem az embernek. Persze lehet, hogy te egész mástól köhögsz. Mondanám, hogy vizsgáltasd ki magad, de nálam az orvosok se tudtak rájönni, hogy mi okozza a köhögést, ki akarták műteni a félig visszanőtt mandulámat, amit kisgyerekkoromban már egyszer kiszedtek. Szerencsére az élet közbeszólt, így a műtét (kétszer is) elmaradt.
jan. 6. 00:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Libexin tabletta jó a száraz köhögésre. Vény nélkül kapható.
jan. 8. 09:50
 5/8 A kérdező kommentje:
na kössz a nagy semmit mindenkinek, elmúlt közben.
jan. 13. 21:14
 6/8 gungasam ***** válasza:
gratulálok! Ajánlottam volna a gyógyteákat!
jan. 18. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy itt is volt ilyen köd?

[link]

3:55-nél van szó a száraz köhögésről.

jan. 21. 00:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Libexin a legjobb köhögéscsillapító, patikában kapható.
jan. 21. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!