Miért nem múlik a hurutos köhögés?
Figyelt kérdés
3 hete lebetegedtem. Láz, gyengeség, torokfájás. A torokfájás húzódott el leginkább, az kb másfél hét alatt múlt el. Ami továbbra is fennáll az a köhögés. Hurutos, de este alig szakad fel, csak fokozódik. Aludni tudok tőle, de aggaszt, hogy még mindig tart.2023. máj. 25. 09:35
1/9 anonim válasza:
Gyenge immunrendszer. Próbáld meg a virágport.
2/9 anonim válasza:
Érdemes lenne egy köptetőt venni. ACC nagyon hatásos de ha nagyon erősen köhögsz tőle, esetleg savat köhögsz fel az erőltetéstől menj vissza a dokidhoz.
3/9 anonim válasza:
Sajnos a köhögés ilyen betegséged után egy hónapig is eltarthat, de van akinek tovább is. Háziorvosnál nem jártál, hogy meghallgassa a tüdődet? Esetleg ő írhatna fel estére valamit, ami ilyenkor jó. Én mondjuk fekete Halls cukorkát és Negrot szoktam szopogatni és mézes hársfa teát iszom.
4/9 anonim válasza:
Köptetőt javasolnék:
- ACC 600 pezsőtabletta (napi 1x, reggel)
VAGY
- Ambroxole-Teva tabletta (napi 3x, reggel, délben, délután)
- Illetve ezek MELLÉ kiegészítő kezelésnek: Dr. Theiss Lándzsásútifű szirul (hagyományos növényi gyógyszert jobb mint az étrendkiegészítő)
Ha ezek valamelyike használata mellett 10 nap alatt sem érsz el semmilyen eredményt mindenképpen keress fel egy orvost.
5/9 A kérdező kommentje:
2-es: Ittam ACC-t kb 4 napig, aztán mivel éreztem, hogy szakadozik, abbahagytam. Továbbra is hurutos a köhögésem napközben, este vált át szárazra. Hol rosszabb, hol jobb.
3-as: Meghallgatta a tüdőmet és alaposan ki is kérdezett. Azt mondta nem hall semmi kórosat. Ez 2 hete volt.
2023. máj. 25. 16:03
6/9 anonim válasza:
Ha még jövő héten is tart, menj vissza az orvoshoz, lehet hörghurut is, arra gyógyszer kell.
7/9 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nappal hurutos este száraz, ha ott van a nyák nappal akkor ott van este is. Amúgy ha érezted hogy köptetőre felszakadozik, miért hagytad abba? Ez egy elég illogikus lépés volt.
8/9 A kérdező kommentje:
Szakadozik így is, gondoltam, így felesleges innom.
2023. máj. 29. 17:02
9/9 anonim válasza:
De a köptető meggyorsítaná, na mindegy, te érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!