Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Cataflam tabletta hat csak?

Cataflam tabletta hat csak?

Figyelt kérdés

Halii. Kb mar 2-3 hete benne vagyok valami nyavajaban.

Először kezdődött orrfulyas izomfajdalom láz nélkül. Antibiotikum hatására elmúlt minden. Hozzateszem akkor is szedtem cataflamot reggel 1 este 1.

Most megint vissza estem ugye dolgoztam közben nem pihentek meg valószínű az elozot így megint benne vagyok de most se izeket se szagokat nem érzek. Írt az orvos sumamedet meg angenisint. Semmit sem ér az angenisin. Így megint cataflamot szedek. Minden bajom elmúlik tőle kb 30perc alatt. Kovidos lennèk? Plusz hogyhogy nem hat más csak ez? Nem lesz tőle bajom ha kb 5napig szedem folyamatosan reggel este a cataflamot?

tegnapelőtt 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy Covidos vagy. Sokan azok most. Próbáltál más non szteroid gyulladáscsökkentőt (Pl. Voltaren, Apranax) a Cataflamon kívül? Mert lehet, hogy azok is jók lennének. Ennyi ideig szedve nem lesz bajod tőle, ha egyébként nem vagy refluxos, fekélyes. De arra figyelj oda, hogy ne vedd be éhgyomorra!
tegnapelőtt 21:25
 2/3 A kérdező kommentje:

Semmit se ér más ez az érdekes. Rubofen semmi

Benuron semmi

Kalmopirin semmi

Csak a cataflam

Ez az Furi!!

tegnapelőtt 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez nem fura. Más gyógyszercsoportok. Egyébként amiket felsoroltál, nagyon sok embernek nem hatnak.
tegnap 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!