Létezik 10 különböző indok, ami miatt a covid oltást elutasíthatja valaki? T ismertek legalább 10-et, fel tudnátok sorolni?
"1 - Fél év alatt nem lehet kifejleszteni egy biztonságos oltást. Mert ahhoz 5-10 év kellene, hogy kiderüljön van-e hosszú távú mellékhatása."
Azért a hatásmechanizmus ismert. Egy olyan oltásnak, ami elölt vírust, vagy annak egy részét tartalmazza, annak milyen mellékhatása lenne, ami a vírusnak nincsen?
2 - Vérrögképződést kaptak tőle páran, és allergiás bőrkiütést és volt akik meg is haltak az oltás miatt.
3 - Én kigyógyultam a kovidból enyhe tünetekkel, még betegnek sem éreztem magam. Már semmi bajom, nincs szükségem rá.
"1.Semmi bizonyíték nincs a hatékonyságára"
Ezt most te mondod, vagy szerinted ezt mondják mások indokként. Mert ez nettó tévedés. Rengeteg bizonyíták van már a népességben is több országban, de már amikor bejelentették akkor is voltak klinikai bizonyítékok tesztcsoporton (60-95%-os számok).
10 indokom nincs, de van néhány:
1. Holnap temetésre megyek, az elhunyt a 2 oltás után 3 héttel halt meg covidban.
2. A gyártó nem vállal felelősséget a kutyulékáért, nekem kell aláírni hogy beadatom önként és dalolva. Ha valami bajom lesz, így jártam, én akartam az oltást.
3. Hivatalos adatok szerint pl. a Pfizerrel oltottak, 100 ezerből 555 így is elkapja a covidot, 32 meghal.
4. Nincs teszt az oltás előtt. Ha lappang bennem a vírus, és ráoltanak, nagyjából biztos a kórház, nagy eséllyel a lélegeztető gép is.
Remélem kielégítő az indoklásom.
Jézus f*****, elég volt addig olvasni, hogy nincs semmilyen vírus, köszönöm. Figyelj, én megértem ha szerinted a Föld lapos, meg hogy leigáznak a gyíkemberek, esetleg az egyetlen isten amiben hiszel az a Repülő Spagettiszörny, de ne itt villogtasd hatalmas IQ szinted kérlek, mert én leszek öngyilkos hogy ennyi seggh**** ember van az országban.
Tipikus write only user. Elolvas 3 szót, az okfejtést természetesen nem, aztán szajkózza a propaganda által a fejébe töltött kamu hülyeségeket.
Tájékozódni kéne, és az nem csak az Origo olvasásából és az M1 nézéséből áll. Rettegj otthon életed végéig. Szerintem a stílusod a te intelligenciaszintedet minősíti, értelmes ember nem személyeskedik, meg segghülyézi le a másikat, csak mert az más véleményen van, és esetleg több forrásból tájékozódik. Részemről a "vita" lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!