Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Létezik 10 különböző indok,...

Létezik 10 különböző indok, ami miatt a covid oltást elutasíthatja valaki? T ismertek legalább 10-et, fel tudnátok sorolni?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 26. 21:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
69%

1 - Fél év alatt nem lehet kifejleszteni egy biztonságos oltást. Mert ahhoz 5-10 év kellene, hogy kiderüljön van-e hosszú távú mellékhatása.

2 - Vérrögképződést kaptak tőle páran, és allergiás bőrkiütést és volt akik meg is haltak az oltás miatt.

3 - Én kigyógyultam a kovidból enyhe tünetekkel, még betegnek sem éreztem magam. Már semmi bajom, nincs szükségem rá.

4 - Így is lesznek emberek akiknek nem lehet beadni az alapbetegségei miatt mint a 13-as hozzászóló aki allergiás mindenre, mégis fog kapni védettségi kártyát. Mert őt is be kell engedjék minden helyre.

5 - Ha a nem oltottak nem mehetnek tömeg rendezvényre, szállodába, étterembe stb... akkor felrobbantom a kormányt

2021. ápr. 27. 12:11
 22/63 anonim ***** válasza:
48%
A TV, rádió mennyire átmosta az emberek agyát, hogy nagyon súlyos ez a vírus. És minden halottra ráfogják, hogy kovidban halt meg. Ismerek olyat aki 1 éve még oltás ellenes volt, nem akarta kérni, azóta átmosták a fejét, hogy ez is + az is abba halt meg... és már megkapta az oltást.
2021. ápr. 27. 12:36
 23/63 anonim ***** válasza:
54%
Egy érdekesség. Nekünk egy vállalkozásunk van. Amikor a nyugdíjas vásárlók megkérdik mi beoltattuk-e magunkat azt hazudjuk igen, mert a sok félős bexari ember csak így mer eljönni hozzánk vásárolni.
2021. ápr. 27. 12:52
 24/63 anonim ***** válasza:
67%
#17 Visszautasítani a tetanuszt? Te sem lehetsz mai gyerek. Ma már ha rozsdás szögbe lépsz neked kell elmenned a patikába és megvenni az oltást, majd visszamenni az orvoshoz hogy beadják neked! :D
2021. ápr. 27. 14:33
 25/63 anonim ***** válasza:
50%
#22 Mindenki Kovidos, kivéve ha fáj a hasa, mert akkor kiműtik a vakbelét. :)
2021. ápr. 27. 14:34
 26/63 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként az túlzás hogy elutasítom az oltást. Eddig senki sem szólított fel hogy oltassam be magam. :)
2021. ápr. 27. 14:44
 27/63 anonim ***** válasza:
37%

Mivel az oltás a sejtekbe nem jut be, ezért ha néhány napon belül nincs mellékhatás, akkor már soha nem is lesz neki! Tudod egy oltás így működik :)

"Fél év alatt nem lehet kifejleszteni egy biztonságos oltást."

Pontosan körülbelül fél évbe telik kifejleszteni egy biztonságos oltást, nagyon max 1 év. Azért szokott olyan sok évig elhúzódni, mert nincs rá pénz, húzzák halasztják mert nem olyan fontos és ráér stb. Ez nem ért rá, az egész világ tele pénzelte, ezért ezek az akadályok eltűntek, tehát csak magára az oltás kifejlesztésére kellett koncentrálni, ami ismétlem, önmagában véve kb fél, nagyon max 1 évbe telik.

2021. ápr. 27. 15:49
 28/63 anonim ***** válasza:
30%

27-es vagyok

Bocsánat, rosszul írtam. A sejtekbe az mRNS oltások bejutnak, viszont a sejtmagba nem, a többi pedig ugyanaz amit fent is írtam. Kb 2-3 nap után az mRNS teljesen el is tűnik a szervezetből, szóval nem valószínű a hosszútávú mellékhatás, sőt...

2021. ápr. 27. 15:59
 29/63 anonim ***** válasza:
51%
Elég szomorú, hogy az előttem szóló le lett pontozva. Pedig igaza van. A világ megérett a pusztulásra, dícsértessék!
2021. ápr. 27. 20:33
 30/63 anonim ***** válasza:
51%
#28 ha az mRns nèhány nap alatt felszívódik, akkor mi készteti az immunrendszert arra hogy továbbra is ellwnanyagot állítson elő?
2021. ápr. 27. 20:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!