Létezik 10 különböző indok, ami miatt a covid oltást elutasíthatja valaki? T ismertek legalább 10-et, fel tudnátok sorolni?
Szeretném ha kihalna az emberiség, és újra az állatoké és növényeké lenne a bolygó. Persze ez úgysem fog összejönni, mivel nem halnak bele olyan sokan, sőt, azóta is csak növekedett a föld lakossága. Már elkaptam a koronavírust, így lett újra hőemelkedésem 16-17 év után. Valószínűleg kétszer is, másodszorra már semmi nem volt. Az immunrendszerem így az egész vírussal találkozott, nem csak egy szeletkéjével. (Négy lába van, mi az? VS Négylábú, nagy füle és ormánya van, afrikában él és vadásszák az agyara miatt, mi az?) Valószínűleg már minden hozzátartozóm átesett rajta és/vagy beoltotta magát. Nem szoktam kocsmába/moziba járni, repülni is utálok.
Ez alapján mondjatok egy érvet hogy miért kellene beoltatnom magam!
Ez alapján mondjatok 10 érvet
Egy érvem van az oltás ellen, de számomra az éppen elég.
Fulladásos allergiás sokkot kapok egyes gyógyszerektől (olyanoktól is, amikre az orvosok szerint senki más nem allergiás), a mentők visznek el. Más gyógyszerek beadása után 39 fokos lázam, szörnyű közérzetem, és hasmenésem lett.
A gyerekkori kötelező oltások után napokig lázas voltam, félrebeszéltem, üvöltöttem a fájdalomtól, az oltás körül egy jó nagy terület begyulladt, a combba adott tetanusz oltás környékén fél comb hosszúságban egy "bucka" keletkezett és a mai napig ott van, plasztikai műtéttel sem tudták teljesen eltüntetni.
Eddig minden oltás súlyos/erős allergiás reakciót váltott ki nálam. Ki tudja, hogy még mikre vagyok allergiás, amivel nem találkozott eddig a szervezetem. Azokat a gyógyszereket nyilván kerülöm, amikre tudom, hogy allergiás vagyok, de mi van azokkal, amikkel a jövőben fogok csak találkozni?
Ilyen allergiás múlttal/jelennel biztos hogy nem oltatom be magam többet semmivel, de az előzmények fényében be sem oltatának.
Az új koronavírus két napig tartó 39 fokos lázzal futott át rajtam, semmi más tünetem nem volt. Ezzel szemben az allergiás sokkba bele is halhatok.
"Magánügy"
Igen, de itt névtelenül igazán le lehetne írni, engem érdekelne.
minek kell 10? Elég 1
IQ level 90 alatt van és egy hisztis felnőtt, aki nem képes felelősséget vállalni másokért és magáért. Bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!