Fiatalok (18-25 éves korosztály), ti beoltatjátok magatokat?
Itt nem csak oltásról van szó vagy nem oltásról.
Mert már a szabadságunk megy rá azért nem lehet csak úgy hagyni az egészet. Végülis mi emberek diktálunk ha akarunk, de legtöbben bológatnak a hülyeségre. Nem oltásokat kellene gyártani abból még a sok trehányság amit az emberiség csinál nem oldódik meg. Nem bírkázok, meg is értem akik oltják magukat de egyben fel nem tudom fogni, hogy tényeket figyelembe nem véve döntenek. Valszeg meghallják de felfogni nem egészen tudják.
Jezusom iq level 90 alatt.
Hagyjad, nem kell oltas. Majd az imadkozas es a vonzas torvenye megov teged a koronatol, es aranyesot hoz a csaladodra....
Es meg az ilyeneknek van szavazati joga.
28-as, ezt Del Bigtree után vetted szabadon és nem kicsit átírtad :O
Ferdítés helyett akkor tisztázzuk:
A pisztolyos (ly nem pedig j) hasonlatot Bigtree arra használta, hogy a vakcina egy pisztoly a széfben, ami a fiókban, az éjjeli szekrényben van. A betörő pedig a virus.
Ha hallod az emeleten, hogy a betörő matat a földszinten a bejárati ajtónál, akkor van időd kihúzni a fiókot, kinyitni a széfet és elővenni a stukit, megvédeni magad.
Del Bigtree azt is hozzátette, hogy vakcinát a járvány kellős közepén tömegesen beadni az embereknek, olyan, mint amikor a betörő már a hálóban van, az ágyad végénél áll, ilyenkor a pisztoly a széfben, a fiókban nem sok segítséget fog nyújtani.
Nem tudom ki ez a bigtree, csak beugrott ez a hasonlat. Az a lényeg a valóságban meg a hasonlatban az alapján amit tudni lehet, hogy idő mire a fertőzés után a szervezet legyártja a megfelelő ellenanyagot a vírus ellen. Ezt írtam úgy, hogy szanaszét van a pisztolyod (kösz a korrekciót) a házban. Az, hogy a töltött pisztoly meg a betörő hol van okoskodás meg lényegtelen. Egy összerakott/töltött fegyvert hamarabb hadra tudsz fogni, mint egy töltetlent.
Nyilván akkor szerencsés az oltás, ha xy még nem betegedett meg, megkapja, aztán a védettség kialakulását követően betegszik csak meg. Nyilván ezt nem tudhatja előre az illető, hogy így lesz, csak annyit, hogy esélye lehet több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!