Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fiatalok (18-25 éves korosztál...

Fiatalok (18-25 éves korosztály), ti beoltatjátok magatokat?

Figyelt kérdés
Én elég bizonytalan vagyok az oltással, annak hatásaival (főleg a hosszútávúakkal) kapcsolatban. Ti oltatjátok magatokat? 22/F

2021. ápr. 13. 20:32
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim válasza:
41%
Átestem a covidon már. Semmiség volt egy napig feküdtem kicsit fájt a fejem rá egy hétre pedig elveszítettem a szaglásom két hétre. Na de ezután jött a legrosszabb már egy jó hónapja hogy nem érzem rendesen a szagokat torz szagokat érzek. Igaz hogy visszajött a szaglásom covid után de azután kb. két hétre rá nem megint elment hanem eltorzult mert a covid nagy valószínűséggel a szagló receptoraimat támadta meg ami hónapokig tart mire visszaépül, addig csak csípőset tudok enni mert annak van rendes íze. Egyébként aki kételkedik a vakcinában azt sajnálom nővérem elkapta a covidot és mikor másik nővérem látogatta (akkor még nem volt teszt csak betegek voltak) nem kapta el pfizerrel volt beoltva.
2021. ápr. 14. 22:58
 22/57 anonim ***** válasza:
67%
Ilyen sok krónikus beteg fiatal van? Vagy hogy kaptátok már meg az oltást? Én 25 vagyok de engem aztán nem hívott senki oltakozni. 🙁
2021. ápr. 14. 23:22
 23/57 anonim ***** válasza:
49%

Attól is függ, hogy egy praxisban milyen az eloszlás kor alapján vagy több egészséges van-e mint krónikus beteg, stb.

Illetve elég sok huszonéves dolgozik egészségügyisként, vagy pedagógusként (még az óvodai dajkák is előre vannak véve a sorban nem csak az óvónők és a tanárok), rendészetben dolgozók, stb.

Mindezek által igen, már a fiatalokat is oltják.

2021. ápr. 14. 23:34
 24/57 anonim ***** válasza:
46%

Én tájékozódtam és mérlegeltem. Nem apokaliptikus zenés videókat néztem (az meg mi? :D), hanem ezt: [link]

Nem egyszerű a szöveg, de a lényeg érthető volt számomra. Nem oltatok.

26/N (bocs, tudom 25-t írtál...)

2021. ápr. 15. 06:33
 25/57 anonim ***** válasza:
70%
Na végre hogy ébredtek..
2021. ápr. 15. 06:36
 26/57 anonim ***** válasza:
48%
Jó reggelt Vietnam ja nem Magyarország!Ébredjetek!👏
2021. ápr. 15. 07:51
 27/57 anonim ***** válasza:
64%

örülök, hogy felelősségteljesen álltok hozzá.

Még akkor is, ha benyalod és esetleg max megfázás-szerű tüneteid lesznek, a mellékhatásokat ezért ne nyögd egy életen át. Sok helyen olvastam 30-asoknál a leverstéget, fáradékonyságot és nagyon csökkent tüdőkapacitást.

30 vagyok, de ezek nekem nem hiányoznak.

2021. ápr. 15. 13:09
 28/57 anonim ***** válasza:
28%

Nincs vakcina: betörnek hozzád. Van pisztolyod a pincében, egy tárad a földszinten, töltény pedig a padláson. Mennyi kárt okoz neked a betörő azalatt az idő alatt, míg fogod a tárat, bele teszed a töltényt, majd azt a pisztojba, amazt meg a betörő arcába?

Van vakcina: betárazott pisztojjal a párnád alatt alszol. Mekkora kárt tud okozni a betörő az alatt az idő alatt, míg ráfogod a fegyvert és lepuffantod?

Igen, mindkét esetben bejön a betörő.

2021. ápr. 15. 13:59
 29/57 anonim ***** válasza:
39%
🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. ápr. 15. 14:06
 30/57 anonim ***** válasza:
38%
Mert? Nem ad a vakcina lépéselőnyt ?
2021. ápr. 15. 14:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!