Fiatalok (18-25 éves korosztály), ti beoltatjátok magatokat?
Figyelt kérdés
Én elég bizonytalan vagyok az oltással, annak hatásaival (főleg a hosszútávúakkal) kapcsolatban. Ti oltatjátok magatokat? 22/F2021. ápr. 13. 20:32
32/57 anonim válasza:
Ezektől a majmoktől elfogadni egy génterápiát? Kössz inkább kihagyom. Még a készítők is bizonytalanok, emberek hogyne lennének?
33/57 anonim válasza:
Milyen jo lesz majd nyaron feszko nelkul maszkalni, ide-oda menni, amig, akik hisztiznek egy oltas miatt otthon ulnek majd🙌
35/57 anonim válasza:
Van személyes ismerősöm aki a vírus miatt halt meg, előtte nem volt alapbetegsége. Előtte nem akartam oltatni, de így fogok.
36/57 anonim válasza:
Hajrá, enyémet is adasd be magadnak
37/57 anonim válasza:
Vírus miatt halt meg? Mármint pozitiv pcr tesztje volt halála előtt? Elég gyenge bizonyiték.
38/57 anonim válasza:
37 Utólag is be lehet bizonyítani hogy covidba halt-e meg.
39/57 anonim válasza:
Memnyi debil van itt, de komolyan. Majd fogtok meg oltasert sirni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!