Fiatalok (18-25 éves korosztály), ti beoltatjátok magatokat?
Első körben beoltottak (eü), 21 éves vagyok. Az oltás mellékhatásai körüli hisztériát azok tolják annyira, akik nem is értik nagyrészt hogy működnek az oltások.
2 szúrást kibír az ember azért, hogy ne haljon bele a fertőzésbe.
Azok után, hogy a párom (24) 3 hétig szenvedett a vírussal, mentőt kellett hívni és azóta is az szenved az utóhatásoktól vagy poszt-covid vagy hogyan is hívják. Igaz én megúsztam enyhe megfázásos tünetekkel, de a párom sokkal egészségesebb életet él, mint én, napi szinten sportol is.
Ő telibe tojta az egészet, tipik az a típus volt, "nekem semmi bajom nem lesz tőle, egészséges és erős az immunrendszerem stb.".
Én hiába csak enyhe tünetekkel estem át rajta, akkor is oltatni fogok, mert valószínű kevésbé fogok fertőzni, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a családomat is biztonságban tudjam, illetve szeretném visszakapni a régi életemet is.
De ez mindenkinek egyéni döntése.
Én 22 éves vagyok.
#18 Nem meglepő, de félrevezető.
1. Azért az enyhébb lefolyás igenis védelem
2. Kevésbé kapod el
3. Rövidebb ideig leszel beteg
4. Kevesebb embert, kisebb dózissal fertőzöl meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!