Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fiatalok (18-25 éves korosztál...

Fiatalok (18-25 éves korosztály), ti beoltatjátok magatokat?

Figyelt kérdés
Én elég bizonytalan vagyok az oltással, annak hatásaival (főleg a hosszútávúakkal) kapcsolatban. Ti oltatjátok magatokat? 22/F

2021. ápr. 13. 20:32
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
67%
De most komolyan. Aki birkázik, az szerint mi van az oltásban? Mikeochip, gyíkember, sorosg@cimegdöglöktőle vagy mi?
2021. ápr. 15. 18:24
 42/57 anonim ***** válasza:
54%
Valószínű, h te tudod mi van benne 😄
2021. ápr. 15. 18:38
 43/57 anonim ***** válasza:
48%
Hogy lehet megtudni, hogy abban halt meg? Azt már hallottam a hírekben ha pozitiv a teszt és meghalsz nyugottan covidhalálnak mondanak. Nem kell tudni mi van az oltásban, elég az is,hogy ki adja(támogatja stb) nekünk ezeket a vakcinákat. Az összetétele csak a ráadás.
2021. ápr. 15. 18:45
 44/57 anonim ***** válasza:
54%
#42. Baszodalásan....koronavírus vakcina van benne. Te azt sejteted ennél többet tudsz, ezért kérdezlek téged, hogy meséld már el, hogy mi van benne. Kíváncsi vagyok, ha nem vakcina, akkor mi.
2021. ápr. 15. 18:51
 45/57 anonim ***** válasza:
52%
Koronavírus vakcina van benne mármint? DNS-mRNS alapú vakcinák mind gén utasitásokkal működnek. Nincs bennük elölt, gyengített vírus. Ide tartozik a Pfzier,Moderna (mRNA)/ AstraZeneca,Sputnyik(DNS,adenovírus). Legtöbben szerintem még mindig azt hiszik csak egy sima vakcina ez itt a baj, nem tudják felfogni ez nem ugyanaz.
2021. ápr. 15. 19:18
 46/57 anonim ***** válasza:
50%
Oké, rosszul kérdeztem. Amit írtál, az tudható ugyan úgy a hírekből. Aki ennyit szintén tud, de beadatja, miért birka? Meghal tőle?
2021. ápr. 15. 19:42
 47/57 anonim ***** válasza:
69%
35 ös vagyok. Ne haragudjatok de eszetlen birkák vagytok. Az ismerősöm még élt mikor kiderült hogy covidos. Otthon volt karanténban, majd kb másfél hét múlva nehézlégzéssel korházba került, kiderült kétoldali tüdőgyulladás. Folyamatosan romlott az állapota majd lélegeztetögép végül meghalt. Csak azért írtam le, hogy hátha komolyan veszitek ezt az egészet, mígnem közeli családtagotok, barátotok bele nem hal. Lehet feleslegesen beszélek, de legalább megpróbáltam.
2021. ápr. 15. 19:47
 48/57 anonim ***** válasza:
32%
Jaaaj bruhuhu felek a tutol, ezert inkabb korhazba kerulok, vagy masokat juttatok oda bruhuuuu....nojjetek fel es vallaljatok felelosseget.
2021. ápr. 15. 19:54
 49/57 anonim ***** válasza:
67%
46-os: Nem feltétlen, de a kisérleti alanyok közé tartozik mostmár aki beadja. Csak az informálatlan emberekből nézem ki, hogy elvállalják ezt. Felelősségget még mindig nem vállalnak a saját termékükre. Ha ezek után valaki mégis kéri, feljön bennem a kérdés hova tűnt a józan esze, de az ő döntése végül.
2021. ápr. 15. 19:59
 50/57 anonim ***** válasza:
25%

Szar gyakorlat valóban, de ha belegondolsz, nincs más alternatíva. Ha elkapod, lehet meghalsz. Ha oltatsz, lehet, hogy meghalsz. Ha megszülettél, lehet, hogy meghalsz.

Lehet ezek a vakcinák zsákutcák és jól teszed, ha te most nem adatod be, de lehet majd ezen oltások tanulságai alapján lesz majd olyan oltás, amit már te is nyugodt szívvel felvehetsz már, persze, ha akarsz. Ezért nem értem mi ez a rosszindulatú birkázás.

2021. ápr. 15. 20:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!