Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fiatalok (18-25 éves korosztál...

Fiatalok (18-25 éves korosztály), ti beoltatjátok magatokat?

Figyelt kérdés
Én elég bizonytalan vagyok az oltással, annak hatásaival (főleg a hosszútávúakkal) kapcsolatban. Ti oltatjátok magatokat? 22/F

2021. ápr. 13. 20:32
A kérdező szavazást indított:
Igen, mert szerintem a vírus legyőzésének megoldása
Igen, mert szeretnék ide-oda menni, egyébként nem oltatnék
Nem tudom még eldönteni
Nem
107 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
40%

A hosszútávú hatásokat még nem tudja senki. Kisérleti patkány nem leszek...

Nem véd a virustól, akkor sok értelme van. Utána meg napokig kínlódik az ember..

2021. ápr. 13. 20:42
 2/57 anonim ***** válasza:
71%

25/N be vagyok oltva.

Számomra ez nem politika(távol álljon tőlem,hogy ezt a kormányt ajnározzam) de így éreztem helyesnek. Ugyanakkor az oltás magánügy illetve NEM KÖTELEZŐ! Nem fogok senkit rábeszélni vagy kioktatni amennyiben nem teszi.

Volt személyes érintettségem és én a tudománynak hiszek,nem az apokaliptikus zenékre összevágott hangalámondásos 100x cáfolt videóknak.

Tájékozódj, mérlegelj és ennek fényében hozd meg a döntésed( bármi is legyen az).

2021. ápr. 13. 21:07
 3/57 anonim ***** válasza:
68%

Én be fogom.

Leginkább azért, mert statisztikailag ez tűnik kevésbé rizikósnak. Jelenleg az mondják, hogyha a tünetmentes covidosokat is beleszámolják, akkor minden harmadik embernek van poszt covid szindrómája.

Nekem is van ismerősöm, aki nem tud azóta futni menni, pedig előtte rendszeresen járt. Én meg szeretek sportolni, nem akarok 30 éves koromra olyan tropa lenni, hogy a földszinten kelljen lakást néznem, mert az első emeletre már nem jutok fel...

2021. ápr. 13. 21:15
 4/57 anonim ***** válasza:
69%

Én már megkaptam az első oltást, hálistennek nem volt mellékhatás egy kis fejfájáson kívül.

Igazából egyrészt bennem volt, hogy hát csak egy vírus,majd kifekszem ha úgy van, de végül éltem a lehetőséggel, én is a statisztikákat vettem figyelembe. Az sem mellékes, hogy nemsoká esküvőm lesz, és szeretnénk menni nászútra,étterembe stb, és nagyobb eséllyel mehetünk ha van oltási igazolás.

23/L

2021. ápr. 13. 22:24
 5/57 anonim ***** válasza:
49%
Nem. Soha.
2021. ápr. 13. 22:26
 6/57 anonim ***** válasza:
38%
Nem oltanék, de olyan szintű zsarolás megy e téren, hogy valószínűleg belekényszerülök, pedig ha tehetném, akkor inkább átesnék a covidon.
2021. ápr. 14. 09:14
 7/57 anonim ***** válasza:
65%

Annyira ne akarj átesni rajta. 4.hete kínoz, pedig azt hittem, pár nap és leszáll rólam 😃

Szerintem az lesz majd, hogy a boltba is úgy mehetünk be, dolgozni iy, ha van papir róla, hogy oltva vagyunk. Kinézem a Vikiből, nagyon oltáspárti 😃

2021. ápr. 14. 09:17
 8/57 anonim ***** válasza:
57%
Be vagyok oltva 23F (eüs)
2021. ápr. 14. 10:07
 9/57 anonim ***** válasza:
10%
Be, mert különben nem mehetek meccsre. Amúgy az összes ismerősöm, aki elkapta, egy gyenge megfázásszerű tünettel megúszta. Nem oltakoznék, de így muszáj, mert kvázi "demokratikusan" megzsaroltak.
2021. ápr. 14. 10:34
 10/57 anonim ***** válasza:
67%
A szavazásban a második válasz lehetőség hibás. Nem minden vakcina fog feljogosítani az utazásra. Mondhatja azt egy ország a jövőben, hogy aki mondjuk kínait kapott az nem mehet be külföldről (mármint a külföldiek).
2021. ápr. 14. 10:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!