Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek beadassam magamnak...

Szerintetek beadassam magamnak az AstraZeneca vakcináját, a jelen események mellett?

Figyelt kérdés
A mai napon értesítették a családomat, hogy a jövő héten megkaphatjuk az AstaZeneca vakcinát. Úgy döntöttünk, hogy élünk a lehetőséggel, de én eléggé bizonytalan vagyok, mivel aggodalommal töltenek el az elmúlt hetek eseményei a vakcinával kapcsolatban, gondolok itt a vérrögképződésre, stb. Szerintetek beadassam a védőoltást vagy inkább várjak egy másik fajtára?

2021. ápr. 5. 00:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Én beadattam tegnap az Astrát, anyám és anyósom is azt kapták. Mivel 60 év alatti nő vagyok, a biztonság kedvéért véralvadásgátlót (Clexane) szúrok egy hétig. Mellékhatások: rossz közérzet, fejfájás, hőemelkedés. Anyunál ugyanez volt, 1napig tartott. Várom a 2.oltást.
2021. ápr. 7. 01:30
 32/37 anonim ***** válasza:

"Tehát a felvetésem az, hogy igen is van ami fertőz de nem az amit mi gondolunk, tanulmány amit olvasok a spanyolnátháról szintén a legtöbb halált a felső léguti bakterium által okozott bakteriális tüdőgyulladás okozta, ezt találták"

Ezt a fasságot én is láttam már kétes hírű weboldalakon, de amúgy nincs ilyen tudományos tanulmány.

2021. ápr. 7. 01:55
 33/37 whiteno ***** válasza:
2021. ápr. 7. 02:22
 34/37 anonim ***** válasza:
És hol írja, hogy ez a maszkoktól lenne? Sehol
2021. ápr. 7. 09:32
 35/37 whiteno ***** válasza:
0%
És én hol állítottam, hogy a maszk okozta a tanulmány szerint? Ezen ők nem agyaltak. Én hoztam fel ezt a lehetőséget, de a lényeg legtöbben nem is influenzában haltak meg akkor.
2021. ápr. 7. 09:46
 36/37 anonim ***** válasza:
Inkább a kettő együtt végzett velük. Az influenza legyengítette az immunrendszerüket, ami megkönnyíti a felülfertőződést, tehát nyugodtan szerepelhet halálokként mindkettő. A súlyosabb covid fertőzötteknek ezért szoktak antibiotikumot is felírni, hogy ne kapjanak bakteriális tüdőgyulladást még a vírusos mellé is.
2021. ápr. 7. 10:18
 37/37 anonim ***** válasza:
Itt elég jól elmagyarázza a felülfertőződést: [link]
2021. ápr. 7. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!