Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek beadassam magamnak...

Szerintetek beadassam magamnak az AstraZeneca vakcináját, a jelen események mellett?

Figyelt kérdés
A mai napon értesítették a családomat, hogy a jövő héten megkaphatjuk az AstaZeneca vakcinát. Úgy döntöttünk, hogy élünk a lehetőséggel, de én eléggé bizonytalan vagyok, mivel aggodalommal töltenek el az elmúlt hetek eseményei a vakcinával kapcsolatban, gondolok itt a vérrögképződésre, stb. Szerintetek beadassam a védőoltást vagy inkább várjak egy másik fajtára?

2021. ápr. 5. 00:33
1 2 3 4
 11/37 valaki : ***** válasza:
72%
Én nem fogadnám el, de megértem, aki igen. Ismerősöm megkapta, érdekes dologról számolt be :D az első és a második után is ugyan az történt. Futni jár, de aznap többet és gyorsabban futott, tele volt energiával. Aztán hazament és a feleségével "osztozott" az energián egész éjjel :D baja az nincsen csak a felesége sajnálta, hogy harmadik oltás nincs
2021. ápr. 5. 17:41
 12/37 anonim ***** válasza:
45%
Ne! Ne akarj meghalni
2021. ápr. 5. 23:14
 13/37 anonim ***** válasza:
52%

Mai európai hírek(2021. április 6.) A Zenekát Németország betiltotta. Ausztria nem tiltotta be: (durván fogalmazva) nincs olyan sok halott, hogy betiltsuk. Ausztria annak ellenére, hogy az EU még nem engedélyezte, beredendelt Sputnyik oltásokat.

Mindennek a lényege szerintem pedíg az, hogy káosz és butaság uralkodik mindenhol.

Magánvélemény:a Zenekát én nem fogom elfogadni.

2021. ápr. 6. 03:35
 14/37 anonim ***** válasza:
68%

Az EMA nemsokára bejelenti, hogy hivatalos és megerősített az Astrazeneca és a vérrög közötti kapcsolat. Németek 60 alatt oltanak vele, Hollandok leálltak. Kérdés,hogy a bejelentésnek milyen következményei lesznek. Engem is Astraval oltottak, és megbántam. De nem azért, mert bármit okozott volna,hanem mert a beoltás óta - 1 hónap - olvasom a pánikkeltő cikkeket(index) és ez nagyon rossz érzés. Ha most kellene eldöntenem nem adnám be, mert idegesítenek a hírek. Az esély, hogy vérrög képződik elenyésző, felesleges aggódás; mondhatnánk, de sajnos az ember félti a sz@ros életét, főleg, ha egyes portálok rá is játszanak.

Megítélésem szerint, látva többi vakcinát, nem rossz vakcina az Astra. Az angolok azzal oltottak be 11 millió embert és nyitnak. A kínaival beoltottak valószínűleg 3.-at is fognak kapni, mert sokuknál teljesen hatástalan, ugyanezt mondják a sputnik-ról is, de pl. hogy a pfizer mit fog okozni, azt sem lehet tudni. Egyik idősebb kollégám beoltották vele, másnap belázasodott, kórház, 2 hét múlva meghalt. Az oltástól? Ki tudja? Egy másik ismerősöm is pfizerrel oltották, 1 hete rosszul van, pedig fiatal. Vizsgálják, környezete aggódik.

Na, hát itt tartunk...

2021. ápr. 6. 12:49
 15/37 anonim ***** válasza:
84%

Ezzen a képen van pár érdekes tény.

[link]

2021. ápr. 6. 14:34
 16/37 anonim ***** válasza:
60%
Astra 32 millió ember beoltva, Angliában 18 millió. Nyitnak, Boris már söröskorsóval hadonászik. :)))
2021. ápr. 6. 15:12
 17/37 anonim ***** válasza:
76%
Mi elfogadtuk a testvéremmel ma oltattuk be magunkat vele, és nem bántuk meg mert novemberben átestünk a covidon kétoldali tüdőgyulladással . Hárman voltunk testvérek és hárman kerültünk be a kórházba de csak ketten jöttünk ki mert az egyik testvérünk meghalt.
2021. ápr. 6. 16:54
 18/37 anonim ***** válasza:
80%
Te jó ég részvétem utolsó. Én is bekerültem, meg a fél családom, szintén tüdőgyuszival.
2021. ápr. 6. 18:17
 19/37 anonim ***** válasza:
Köszönöm 18 as válaszoló! Ez van. Nehezen tudjuk feldolgozni a halálát és bűntudatunk van amiatt hogy beoltattuk magunkat.
2021. ápr. 6. 18:21
 20/37 whiteno ***** válasza:
26%
17-18#-as ti hordtok gyarkran maszkot?Munkátok közben nem kell hordani véletlenül?
2021. ápr. 6. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!