Szerintetek beadassam magamnak az AstraZeneca vakcináját, a jelen események mellett?
Mai európai hírek(2021. április 6.) A Zenekát Németország betiltotta. Ausztria nem tiltotta be: (durván fogalmazva) nincs olyan sok halott, hogy betiltsuk. Ausztria annak ellenére, hogy az EU még nem engedélyezte, beredendelt Sputnyik oltásokat.
Mindennek a lényege szerintem pedíg az, hogy káosz és butaság uralkodik mindenhol.
Magánvélemény:a Zenekát én nem fogom elfogadni.
Az EMA nemsokára bejelenti, hogy hivatalos és megerősített az Astrazeneca és a vérrög közötti kapcsolat. Németek 60 alatt oltanak vele, Hollandok leálltak. Kérdés,hogy a bejelentésnek milyen következményei lesznek. Engem is Astraval oltottak, és megbántam. De nem azért, mert bármit okozott volna,hanem mert a beoltás óta - 1 hónap - olvasom a pánikkeltő cikkeket(index) és ez nagyon rossz érzés. Ha most kellene eldöntenem nem adnám be, mert idegesítenek a hírek. Az esély, hogy vérrög képződik elenyésző, felesleges aggódás; mondhatnánk, de sajnos az ember félti a sz@ros életét, főleg, ha egyes portálok rá is játszanak.
Megítélésem szerint, látva többi vakcinát, nem rossz vakcina az Astra. Az angolok azzal oltottak be 11 millió embert és nyitnak. A kínaival beoltottak valószínűleg 3.-at is fognak kapni, mert sokuknál teljesen hatástalan, ugyanezt mondják a sputnik-ról is, de pl. hogy a pfizer mit fog okozni, azt sem lehet tudni. Egyik idősebb kollégám beoltották vele, másnap belázasodott, kórház, 2 hét múlva meghalt. Az oltástól? Ki tudja? Egy másik ismerősöm is pfizerrel oltották, 1 hete rosszul van, pedig fiatal. Vizsgálják, környezete aggódik.
Na, hát itt tartunk...
Ezzen a képen van pár érdekes tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!