Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek beadassam magamnak...

Szerintetek beadassam magamnak az AstraZeneca vakcináját, a jelen események mellett?

Figyelt kérdés
A mai napon értesítették a családomat, hogy a jövő héten megkaphatjuk az AstaZeneca vakcinát. Úgy döntöttünk, hogy élünk a lehetőséggel, de én eléggé bizonytalan vagyok, mivel aggodalommal töltenek el az elmúlt hetek eseményei a vakcinával kapcsolatban, gondolok itt a vérrögképződésre, stb. Szerintetek beadassam a védőoltást vagy inkább várjak egy másik fajtára?

2021. ápr. 5. 00:33
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
18-as vagyok. Én jelenleg gyerekkel vagyok otthon, boltban hordok maszkot, a bev.kocsit is mindig lefújom. Nekünk a férjem hozta haza de ő is hord maszkot.
2021. ápr. 6. 19:32
 22/37 whiteno ***** válasza:
29%
Férjed hord maszkot mit értesz, neki állandóan kell hordania?
2021. ápr. 6. 19:49
 23/37 anonim ***** válasza:

Nem. Változó hogy mennyit van rajta, attól függ hogy mennyit találkozik megrendelőkkel. Neki nem volt tüdőgyuszija.

Nekem volt, én csak pár naponta, csak a boltban vettem fel.

2021. ápr. 6. 19:54
 24/37 whiteno ***** válasza:
0%

Most leírok valamit ami érdekes feltevés lehet.

Családtagom elkezdett dolgozni olyan helyen ahol kötelező a maskviselés 12órából 10et rajta kell lennie, itt ha lehúzod az orrodról rádszólnak. Megbetegedett elég durván, még haza is hozta...otthoniak ugyanugy elkaptunk valamit. Ahogy olvasom bakteriális tüdőgyulladás fertőző ugyanúgy ahogy a koronavírust is annak mondják. Orvos ki se vizsgálta mi a baja, csak pcr testet végzett rajta ezzel le lett rendezve. Tehát a felvetésem az, hogy igen is van ami fertőz de nem az amit mi gondolunk, tanulmány amit olvasok a spanyolnátháról szintén a legtöbb halált a felső léguti bakterium által okozott bakteriális tüdőgyulladás okozta, ezt találták. És abban az időben is kötelezték a maszkviselést.

2021. ápr. 6. 20:12
 25/37 whiteno ***** válasza:
0%
A pcr tesztről meg annyit, hogy kimutatja a vírust benned semmi ok arra gondolni, hogy az miatt lenne megbetegedve mert vannak úgy is pozitiv eredmények, hogy valakinek semmi baja. Tehát megtalálhatják beteg emebrbe is de más vizsgálatok elvégzése nélkül egy pcr test nem elegendő, hogy ezt megállapitsa.
2021. ápr. 6. 20:18
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha a maszkviselés fertőzne, már eddig is hullottak volna a nővérek, sebészek, fogorvosok, akik napi 8-12 órában hordanak maszkot. De Kelet-Ázsia nagyvárosaiban eddig is elterjedt volt az utcai maszkviselés, mégsem haltak halomra az emberek, sem az arcukat elfedő közel-keleti nők.
2021. ápr. 6. 22:49
 27/37 whiteno ***** válasza:

Egy orvosi rendelő nem egyenlő pl a bolti környezettel.

Nem feltétlen halnak meg az emberek csak megbetegszenek valaki tüdőgyulladásba, az utcai maszkviselés az nem 8-12órás:D Nem a maszk fertőz, a bepálott maszk, magasabb szennyeződéssel, megvont friss levegővel. Személyes tapasztalat is számít énse biztosnak modom csak egy felvetés.

2021. ápr. 6. 23:03
 28/37 whiteno ***** válasza:
Milenne ha PCR tesztel az influenzát is megtalálnák az adott tesztel nem csak a koronavírust? Mégis ki dönti el, melyikkel van ferzőtve az ember? koronavírussal v influenzával? Ha csak koronavírust keresnek, kizárnak minden más lehetőséget a fertőzödésre érted ezt? Mert a PCR csak talál, nem diagnosztizál.
2021. ápr. 6. 23:09
 29/37 whiteno ***** válasza:
Mást nem is keresnek csak koronavírust. Nem hallottam olyanról, hogy új jött vissza a teszt:negatív, a betegnél influenzát találtunk. PCR nem koronavírusra lett kitalálva, mégis csak azt keresik.
2021. ápr. 6. 23:35
 30/37 anonim ***** válasza:

Csakis kizárólag magánvélemény, hogy szerintem ne kérjél a Zenecából, én sem adatom be magamnak.

Tegnap írtam egy másik érdésnél, hogy Németországban nem admnak tönn Zenecát, Ausztriában viszont igen. Elég hülyén csinálják a politikát, ez alól Mo. sem kivétel.

Inkább orosz, vagy kinai legyen, még jobb a Johnson-Johnson lenne, de nekem már Zeneca-undorom van.

2021. ápr. 7. 01:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!