Szerintetek beadassam magamnak az AstraZeneca vakcináját, a jelen események mellett?
Nem. Változó hogy mennyit van rajta, attól függ hogy mennyit találkozik megrendelőkkel. Neki nem volt tüdőgyuszija.
Nekem volt, én csak pár naponta, csak a boltban vettem fel.
Most leírok valamit ami érdekes feltevés lehet.
Családtagom elkezdett dolgozni olyan helyen ahol kötelező a maskviselés 12órából 10et rajta kell lennie, itt ha lehúzod az orrodról rádszólnak. Megbetegedett elég durván, még haza is hozta...otthoniak ugyanugy elkaptunk valamit. Ahogy olvasom bakteriális tüdőgyulladás fertőző ugyanúgy ahogy a koronavírust is annak mondják. Orvos ki se vizsgálta mi a baja, csak pcr testet végzett rajta ezzel le lett rendezve. Tehát a felvetésem az, hogy igen is van ami fertőz de nem az amit mi gondolunk, tanulmány amit olvasok a spanyolnátháról szintén a legtöbb halált a felső léguti bakterium által okozott bakteriális tüdőgyulladás okozta, ezt találták. És abban az időben is kötelezték a maszkviselést.
Egy orvosi rendelő nem egyenlő pl a bolti környezettel.
Nem feltétlen halnak meg az emberek csak megbetegszenek valaki tüdőgyulladásba, az utcai maszkviselés az nem 8-12órás:D Nem a maszk fertőz, a bepálott maszk, magasabb szennyeződéssel, megvont friss levegővel. Személyes tapasztalat is számít énse biztosnak modom csak egy felvetés.
Csakis kizárólag magánvélemény, hogy szerintem ne kérjél a Zenecából, én sem adatom be magamnak.
Tegnap írtam egy másik érdésnél, hogy Németországban nem admnak tönn Zenecát, Ausztriában viszont igen. Elég hülyén csinálják a politikát, ez alól Mo. sem kivétel.
Inkább orosz, vagy kinai legyen, még jobb a Johnson-Johnson lenne, de nekem már Zeneca-undorom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!