Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért halnak ennyien meg?

Miért halnak ennyien meg?

Figyelt kérdés

Miért halnak meg annyian akik már be vannak oltva Vakcina ellen? Itt saját véleményeitekre lennék kíváncsi, hogy ti mit gondoltok erről?

19 éves vagyok, nem vagyok buta Srác de még is úgy érzem hogy félnék felvenni az oltást. És most ne kezdjétek el hogy hülye vagyok meg ilyenek.. pont ez nem hiányzik. Elég baj van már így is, csak szeretnék tőlletek kikérni egy véleményt hogy mit gondoltok az oltásról? :D

2021. márc. 29. 21:19
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

30. Hallottam olyat is, hogy általában a kórházban kerülnek rossz állapotba az emberek, ami a Covidot illeti. Rákos nagyapám a kórházi bent fekvése során kapott el egy csúnya tüdőgyulladást, ami sajnos az életébe került. Nem értek én abszolút ehhez az egészhez, de hallottam, hogy Covid esetében is hasonlóak az elhalálozások.

"Az osztály kapja a betegek után járó pénzt amit az ápolást indokló fődiagnózis alapján számolnak, a covid pedig több pénzt ér mint mondjuk a szívelégtelenség, szóval emiatt is azt írják rá ha bizonyított." Ezzel nem is lenne baj, csak ezt úgy is kellene közvetíteni, mert a média ezt elhallgatja. S felmerül a kérdés, hogy akkor miért nem a krónikus betegeket óvják, zárják el, miért a dolgozni akaró embert, akinek valamiből kellene a számlát, kaját fizetni, de a bevételétől teljesen megfosztották, gondolok itt a kisvállalkozókra, vendéglátósokra. Az immunerősítésére miért nem hívják fel a figyelmet a hírekben? Én azt tanultam még középiskolában bioszból, hogy akkor ér a vakcina valamit, ha erős az egyénnek az immunrendszere, ha ez nincs, akkor még káros is lehet.

2021. ápr. 1. 00:40
 32/44 Salx Narval ***** válasza:
100%
Az a gond, hogy ennyi embert nem lehet megfigyelés alá vonni, v kórházba fektetni és akik otthon a karanténban lábadoznak, sokszor kezeletlenül már csak akkor kerülnek kórházba ha nagyon rosszra fordul az állapotuk. Nyilván a többségük otthon is meggyógyul de akiknek fontos lenne valamilyen kezelést kapniuk sajnos túl későn kapják meg. A járvány jellegéből adódik az ingadozó állapot, sokszor javulás előzi meg a kritikus állapotot. Másik fő probléma a hazai emberek átlag egészségi állapota, ez világszinten is lehangoló adatokat mutat. Én nem akarok senkit felelőssé tenni azért mert egészségtelenül élünk, mindenkinek éreznie kellene a saját életvitelbeli hibáit , nem másokra kellene mutogatni ha ez visszaüt egy ilyen helyzetben. A probléma összetett és nem a járvánnyal vette kezdetét, sajnos nagy árat fizetünk.
2021. ápr. 1. 03:48
 33/44 anonim ***** válasza:
0%
32. Éppen ugyanezt gondolom én is, többször kifejtettem itt az oldalon ezt az álláspontomat. Sokan engem tartanak egy gyilkosnak, mert már élném a rendes életemet, DOLGOZNÉK a saját szakmámban, amit évekig tanultam alázattal, s ugyanaz az ember pont lesz.rja a saját maga egészségét, amiről urambocsá, már ne én tehessek, s ne én tehessek, hogy szívja a bagót, vedeli a vodkát, zabálja a mekis szemetet, s nem megy el mozogni, legalább egy 20 percre mindennap a friss levegőn. Ha meg most fél, mindig tud azért tenni, hogy ne vigye el a vírus. MARADJON OTTHON, s ne provokálódjon az utcán! Az a baj, az emberek többsége másokban keresi a hibát, nagy az ego, aztán most teli a gatya. Lehet sok embernek nem tetszik, de ez az igazság. Az igazság fáj. Én pont ezért nem félek a vírustól, amit tudok, megteszek, s nem is kötök bele abba, akin nincs maszk.
2021. ápr. 1. 04:03
 34/44 anonim ***** válasza:
Ja, s arról már nem is beszélek, hogy egy vérvételre, szűrésre is lusták elmenni...
2021. ápr. 1. 04:09
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

De miért írjatok, hogy 19 évesen fiatal ahhoz, hogy beoltassa magát meg legyőzi a szervezete 2 napon belül?

Inkább már nem is olvasom tovabb. 28 éves ismerősöm halt meg a covidban. Teljesen egészséges volt. A páromnak 3 hét kellett, amire felépült annyira, hogy ne legyen életveszélyben. 24 éves. Egészséges. Persze mindenki azt hiszi magáról egészséges és erős immunrendszere van de igazából nem tudhatod.

2021. ápr. 1. 12:48
 36/44 anonim ***** válasza:
53%
35. Erre vannak az időszakos szűrések, vérvétel, stb. Mindenki saját magáért felel, ne másoktól várjuk.
2021. ápr. 1. 15:03
 37/44 anonim ***** válasza:
0%
33. vagyok a 2 kretén nem tudom miért pontozott le. Ennyire fáj az igazság, gyerekek? Tessék leszokni a cigiről, meg piáról, tessék elmenni szűrésekre.
2021. ápr. 1. 18:02
 38/44 anonim ***** válasza:
32%

orvoshoz az menjen aki halni akar .ez a mostani idöszakban föleg fontos. fiatalok vagytok megtanultatok gondolkodni . nehogy már a 60 éves megbomlott elméjü fas..szopó politikus mondja már meg hogy oltasd e magad vagy se akik pénzt kapnak érte hogy kussoljanak az oltásról a covidról . az operativ törzs egy vicc .hányszor elszólták magukat. szeparáld el magad a társadalomtól kis fau kis tanya .egyél sok vitamint . nem mandarin narancs . hanem banán meg hagyma egyél meg felelö mennyiségü tojást hogy az immunrendszeredben meglegyen a fehérjebevitel.

.

2021. ápr. 1. 19:26
 39/44 anonim ***** válasza:

#35 vagyok.

A párom szokott járni szűrésekre. Sportoló.

2021. ápr. 1. 22:32
 40/44 anonim ***** válasza:

39

Pontosan erre gondoltam, csak nem akartam kötekedőnek tűnni. Lehet, hogy a dolog bonyolultabb, mint az egészséges élet, jó táplálkozás, sport (sőt sportolóknál szűrések).

Egyik barátnőm középkorú, túlsúlyos, cigizik, nem mozog (mármint nem sportol). Kb. nulla tünete volt a covid-nál.

2021. ápr. 1. 22:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!