Miért halnak ennyien meg?
Miért halnak meg annyian akik már be vannak oltva Vakcina ellen? Itt saját véleményeitekre lennék kíváncsi, hogy ti mit gondoltok erről?
19 éves vagyok, nem vagyok buta Srác de még is úgy érzem hogy félnék felvenni az oltást. És most ne kezdjétek el hogy hülye vagyok meg ilyenek.. pont ez nem hiányzik. Elég baj van már így is, csak szeretnék tőlletek kikérni egy véleményt hogy mit gondoltok az oltásról? :D
"Én azt gondolom erről, hogyha egy oltás 17 millió embert megvédd és 37 embert nem, akkor ez egy szuper oltóanyag még akkor is ha konkrétan az oltástól haltak volna meg."
De honnan tudjuk, hogy az oltás tényleg véd? Komolyan kérdezem. Hol van információ arról, hogy akiket beoltottak, 1-2-3 hónap múlva nem betegednek meg? Értem, ha megbetegednek, akkor kevésbé súlyosan, mintha nem lennének beoltva... Erről hol van információ?
Nem provokációnak kérdem, tényleg fontos lenne tudni.
Ja, és honnan tudjuk, hogy a normál vírus mellett kb. mennyi a mutációk aránya és egyes oltások mennyire hatékonyak és melyik mutáció ellen.
Van még itt kérdés bőven.
"Hol van információ arról, hogy akiket beoltottak, 1-2-3 hónap múlva nem betegednek meg?"
Szerinted mire voltak a klinikai tesztek?
"ha meg kell halni akkor meg kell.."
A kórházi ágyon fekve, levegőért kapkodva tuti nem ezt gondolnád.
A fiataloknak, főleg 20-30 alatt kevés az esélyük belehalni, de kórházba kerülni jóval több, az sem kellemes.
Nem éri meg az a két szuri?
Én fiatal vagyok, de beadattam, nincs semmi bajom, de legalább "vállalható szintű kockázat" betegséggé válik számomra ez a szar.
Apósom januárban beoltatta magát,a másodikat február közepén megkapta
Tegnapi napon a PCR teszt,pozitiv lett
Orrfolyás,orrdugulás,torokfájdalom a tünete,karantén
Nem mindegy az,hogy egy kis orrdugulás a tünet,vagy bekerülni a Covid intenzivre...
2 hete férjem elvesztette a keresztapját,1 hét alatt elvitte...mi sem akartuk felvenni az oltást,de az ember csak akkor tér észhez,ha baj történik a családban 😓😑
Izomfájdalma volt a keresztapjának,majd köhögött,kimentek a tesztelők,pozitiv lett
Másnap 39 fok volt a láza
Hivták a mentőket,bevitték a kórházba,rá 5 napra meghalt
A tüdejét támadta meg a virus,semmilyen kezelésre nem reagált
A barátnőm is,35 éves lesz,bent fekszik az intenzíven, 50-50%-ot mondtak a dokik, a szüleinek,ő legalább reagál a kezelésre
Lélegeztetőgépen van 3. napja
Kérlek benneteket vegyétek komolyan,mondjuk addig ugysem fogjátok komolyan venni...
Cca 10 millió magyar van.
2 millió oltott.
Tehát a 8 millából is jó sokan meg tudnak betegedni, a híresztelésekkel ellentétben nem oltottakkal van tele a kórház.
Ráadásul az a 2 millió főleg nyugdíjas, most pedig 30-50 évesek betegek, ők még nincsenek oltva.
Aki mégis be van oltva, az nem azonnal védett.
Első oltás után kb. egy hónapra jön a második, ez után 10 napra védett valaki, tehát másfél hónapig beoltva is lehet nagyon beteg.
Utána is lehet beteg, de valószínűleg nem lesz súlyos tünete, arra jó az oltás.
Én egy fityinget sem kapok, igaz orvos sem vagyok csak ilyen egyébdiplomás kórházi dolgozó, virológus sem vagyok, de látom amit látok és a némi biológiatudásommal azt mondom, hogy a vakcina mindenképpen jobb, mint elkapni.
Egyébként a kórházi orvos nem kap több pénzt ha több a beteg. Esetleg paraszolvenciát, de azt már tilos elfogadni.
Az osztály kapja a betegek után járó pénzt amit az ápolást indokló fődiagnózis alapján számolnak, a covid pedig több pénzt ér mint mondjuk a szívelégtelenség, szóval emiatt is azt írják rá ha bizonyított. De ebből a pénzből nem a főorvos megy a Riviérára, hanem a következő betegeknek veszik meg a gyógyszereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!