Más is van még, aki sosem hord maszkot?
Én nem óhajtok védekezni, mivel nem érzem magam veszélyeztetettnek. Évek óta gyakorlatilag senkivel sem beszélek a közvetlen családomon kívül így nem tudok megfertőződni, ezáltal én sem fertőzhetek meg senkit, ezért sem az utcán, sem a tömegközlekedésen nem hordom, tul.képpen ugyanúgy járok mindenhová mint eddig, így sokkal szabadabbnak érzem magam, hogy nem tudta rámerőltetni ezt a társadalom. Az igaz, hogy boltba, postára vagy egyéb hivatalos helyre nem kell menjek, mert még a szüleimnél lakom. Ezeken a helyeken lehet hogy nem lehetne megoldani így a dolgot, de ezt nem is akarom kipróbálni, csupán heccelésből nem lenne semmi értelme...
Nekem is vannak egyébként félelmeim, sőt elég sokféle mivel kényszeres vagyok, de ezek a saját személyiségemből erednek ezért elfogadom őket, megtanultam velük együttélni. Az ilyen vírusmizéria viszont nem jellemző rám, ebben nem akarok részt venni, pláne így, hogy ilyen erőszakosan próbálná a társadalom meg a politika na és persze a kedves tudós nénik és bácsik belém ültetni ezt a számomra új típusú félelmet és szorongást... Na köszönöm, ebből nem kérek. Ezekből már úgyis tele a padlás. Nem kívánom a saját egyéni félelmeimet még külsőleg más idegenek által belémültetett félelmekkel megfejelni. Majd én eldöntöm, hogy mitől "akarok" vagy "kell" félnem.
Ti mit gondoltok erről?
Ezt hogy oldod meg Magyarorszagon? Tudtommal buntetnek erte.
En kulfoldon elek es nalunk nem buntetnek erte, max radszolnak de en nem hordok maszkot bizonyos aruhazakban mert tudom hogy nem szolnak erte. A fodrasz meg azert is szolt hogy huzzam az orromra, de nem is megyek mar fordaszhoz sem hanem a felesegem inkabb levagja itthon a hajam.
Siman elmegyek tarsasagba is es munkahelyen sem hordunk maszkot. A nagyfonokok is maszk nelkul vannak csak 1-2 liberalis meg nehany oreg van maszkban, a tobbiek leszarjak.
Mindenki a sajat egeszsegeert felelos. Aki fel hogy elkapja az maradjon otthon de en nem kockaztatom az egeszsegemet azzal hogy maszkban vagyok egesz nap amiben megtelepednek a bakteriumok.
En nem kaptam el pedig voltam hazibuliban is, jarok boltba vasarolni, megyek dolgozni minden nap es ha egy mod van ra akkor nem hordom a maszkot. Rokonaim kozul Magyarorszagon meg olyanok kaptak el akik maszkban dolgoznak es fertotlenitenek rendszeresen.
Akkor az orvosok műtétnél miért vesznek fel maszkot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!