Más is van még, aki sosem hord maszkot?
Én nem óhajtok védekezni, mivel nem érzem magam veszélyeztetettnek. Évek óta gyakorlatilag senkivel sem beszélek a közvetlen családomon kívül így nem tudok megfertőződni, ezáltal én sem fertőzhetek meg senkit, ezért sem az utcán, sem a tömegközlekedésen nem hordom, tul.képpen ugyanúgy járok mindenhová mint eddig, így sokkal szabadabbnak érzem magam, hogy nem tudta rámerőltetni ezt a társadalom. Az igaz, hogy boltba, postára vagy egyéb hivatalos helyre nem kell menjek, mert még a szüleimnél lakom. Ezeken a helyeken lehet hogy nem lehetne megoldani így a dolgot, de ezt nem is akarom kipróbálni, csupán heccelésből nem lenne semmi értelme...
Nekem is vannak egyébként félelmeim, sőt elég sokféle mivel kényszeres vagyok, de ezek a saját személyiségemből erednek ezért elfogadom őket, megtanultam velük együttélni. Az ilyen vírusmizéria viszont nem jellemző rám, ebben nem akarok részt venni, pláne így, hogy ilyen erőszakosan próbálná a társadalom meg a politika na és persze a kedves tudós nénik és bácsik belém ültetni ezt a számomra új típusú félelmet és szorongást... Na köszönöm, ebből nem kérek. Ezekből már úgyis tele a padlás. Nem kívánom a saját egyéni félelmeimet még külsőleg más idegenek által belémültetett félelmekkel megfejelni. Majd én eldöntöm, hogy mitől "akarok" vagy "kell" félnem.
Ti mit gondoltok erről?
Mindenki tudja miről van szó.
Aki meg szándékosan trollkodik, azt nem veszitek észre.
Aki meg nem érti meg ennyiből, az értelmi fogyatékos. Azoknak meg nem kell maszk
Trollkodik egyértelmű.
Provokálni akar csak.
Hát ... én 23 éves vagyok, teljesen egészséges és még a formám is jó. (Sokat sportolok)
Tehát "elvileg" tünetmentesen átkéne menni a vírusnak tartam.
Ennek ellenére már 11. napja szevedek a betegséggel.
A háziorovosom 2x azt mondta, hogy hívjam a mentőt, de nem akartam korházba menni.
Végül egy másik háziorvoshoz mentem, aki jobban meghallgatott és elmondta pontosan mikor hívjam a mentőt és mikor még ne.
Valószínűleg tüdőgyulladásom van, de szerencsére nem fulladozok, így még itthon lehetek és kicsit úgy érzem mintha kezdene javulni a dolog.
Életem legrosszabb betegsége eddig.
Ha tehettem volna bármit, hogy ezt elkerüljem akkor simán megtettem volna.
Egy másik nagyon rossz dolog, hogy én hoztam be a családba. Édesanyukám és barátnőm is tőlem kapta el.
Szerencsére ők jobban viselik mint én, de ha nem így lenne elég gáz lenne ha miattam halna meg édesanyukám....
Szerintem vedd komolyan a dolgokat.
Ez a kis szöveg, maszk ide vagy oda, elég sok mindent elárul rólad de legfőképp azt hogy nem voltál ott észosztásnál már ne is haragudj..
Még ilyen bugyuta felfogást. Mégis hány éves vagy?
Hogyha szorongsz a vírus miatt akkor nem pont az lenne az ésszerű hogy megteszed amit tudsz hogy elkerüld? Azt hiszed ha te úgy csinálsz mintha nem lenne akkor nem is létezik? Nem értelek. Ilyen nincs hogy te nem érzed veszélyeztetve magad,nem lehet kiszámolni hogy itt vagy ott pont van vagy nincs vírus. Plusz ez egy közös érdek. Ha te mégis elkapod pl buszon akkor már egy átszálással viheted a kövekező buszra mondjuk olyanoknak akik "veszélyeztetettnek érzik magukat".
Mostmár 1 év után jó lenne kicsit tágítani a látótávolságot, és nem csak ebben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!