Ki mit gondol mikor hagyhatjuk el a maszkot es allhatunk vissza a normal eletbe?
3.kizárt...
max 2021 nyár vége vagy ősz eleje ha a maszkot nézzük.
nem lehet azért élete végéig az ember maszkban levegőtől megfosztva mindig...
Szerintem 2-3 év még kb. Már rég normális élet lehetne, ha mindenki komolyan vette volna a megelőzést.
Meg ha a kormány nem akkor nyitotta volna a határokat amikor több környező országban magas volt a fertőzöttség (Horvátország, Románia)
Meg az ilyen értelmetlen intézkedések is csak lassítják, hogy vidéken se lehet 20.00 után az utcán lenni, amikor amúgy is alig szoktak, a boltokban meg a rövidebb nyitvatartás miatt egyszerre többen vannak.
"Ha meg van a 6- 7 milliós átoltottság akkor már nem kell a maszk. Ez olyan 2021 vége fele (október-novemberbe körül ) fog nagyjából bekövetkezni."
Június elejére meglehet, ha nem válogatnak az emberek az oltások között és felveszik azt, amit adnak :)
Nem is értem, ezt a sok negatív embert, hogy 2022 meg 2021 vége talán..
Jelenleg átlagosan 40-45 ezer ember kapja meg az első oltását naponta. Ezzel a tempóval a 18+ korosztály 70%-os átoltásához(5,6 millió ember, amiből 1,6 millió már be van oltva) kb. 90 nap szükséges még.
De a következő hónapokban az elérhető vakcinák mennyisége exponenciálisan nőni fog. Áprilisban annyi oltóanyagot fog kapni az EU, mint amennyit eddig összesítve... Május közepére szerintem vissza fog állni minden a rendes kerékvágásba.
A tudomany allasa szerint par ev mulva, mikorra lesz elegendo kapacitas egyszerre atoltani szeles korben. Magyarra szerintem le sem mernek forditani.
Az a baj, hogy azok, akik nem vigyaznak, osszevissza talalkoznak sok emberrel, mert a szabadsaguk fontosabb, azok nem jottek ra, hogy ezert tart ez az allapot egyre tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!