Más is van még, aki sosem hord maszkot?
Én nem óhajtok védekezni, mivel nem érzem magam veszélyeztetettnek. Évek óta gyakorlatilag senkivel sem beszélek a közvetlen családomon kívül így nem tudok megfertőződni, ezáltal én sem fertőzhetek meg senkit, ezért sem az utcán, sem a tömegközlekedésen nem hordom, tul.képpen ugyanúgy járok mindenhová mint eddig, így sokkal szabadabbnak érzem magam, hogy nem tudta rámerőltetni ezt a társadalom. Az igaz, hogy boltba, postára vagy egyéb hivatalos helyre nem kell menjek, mert még a szüleimnél lakom. Ezeken a helyeken lehet hogy nem lehetne megoldani így a dolgot, de ezt nem is akarom kipróbálni, csupán heccelésből nem lenne semmi értelme...
Nekem is vannak egyébként félelmeim, sőt elég sokféle mivel kényszeres vagyok, de ezek a saját személyiségemből erednek ezért elfogadom őket, megtanultam velük együttélni. Az ilyen vírusmizéria viszont nem jellemző rám, ebben nem akarok részt venni, pláne így, hogy ilyen erőszakosan próbálná a társadalom meg a politika na és persze a kedves tudós nénik és bácsik belém ültetni ezt a számomra új típusú félelmet és szorongást... Na köszönöm, ebből nem kérek. Ezekből már úgyis tele a padlás. Nem kívánom a saját egyéni félelmeimet még külsőleg más idegenek által belémültetett félelmekkel megfejelni. Majd én eldöntöm, hogy mitől "akarok" vagy "kell" félnem.
Ti mit gondoltok erről?
Eleve marhaság amit írsz. Attól, hogy te nem jársz boltba, postára, stb. a szüleid igen és ők bizony haza vihetik és átadhatják neked is. Amikor pedig elmész valahova akkor ezt adod tovább...
Azt meg megnézném, hogy utazol tömeg közlekedési eszközökön maszk nélkül. Mindennap tömegközlekedéssel járok munkába és akin nincs maszk hónapok óta fel se engedik szállni a járműre.
Édesanyám orvos, ma éjszakás, így napközben itthon volt.
Voltunk sétálni de az üres utcán ő is lehúzta az állára a maszkot. Lehúzatta velem is, hogy szívjak egy kis friss levegőt. Azt mondta majd ha rendőrt látunk felhúzzuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!