Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Más is van még, aki sosem...

Más is van még, aki sosem hord maszkot?

Figyelt kérdés

Én nem óhajtok védekezni, mivel nem érzem magam veszélyeztetettnek. Évek óta gyakorlatilag senkivel sem beszélek a közvetlen családomon kívül így nem tudok megfertőződni, ezáltal én sem fertőzhetek meg senkit, ezért sem az utcán, sem a tömegközlekedésen nem hordom, tul.képpen ugyanúgy járok mindenhová mint eddig, így sokkal szabadabbnak érzem magam, hogy nem tudta rámerőltetni ezt a társadalom. Az igaz, hogy boltba, postára vagy egyéb hivatalos helyre nem kell menjek, mert még a szüleimnél lakom. Ezeken a helyeken lehet hogy nem lehetne megoldani így a dolgot, de ezt nem is akarom kipróbálni, csupán heccelésből nem lenne semmi értelme...

Nekem is vannak egyébként félelmeim, sőt elég sokféle mivel kényszeres vagyok, de ezek a saját személyiségemből erednek ezért elfogadom őket, megtanultam velük együttélni. Az ilyen vírusmizéria viszont nem jellemző rám, ebben nem akarok részt venni, pláne így, hogy ilyen erőszakosan próbálná a társadalom meg a politika na és persze a kedves tudós nénik és bácsik belém ültetni ezt a számomra új típusú félelmet és szorongást... Na köszönöm, ebből nem kérek. Ezekből már úgyis tele a padlás. Nem kívánom a saját egyéni félelmeimet még külsőleg más idegenek által belémültetett félelmekkel megfejelni. Majd én eldöntöm, hogy mitől "akarok" vagy "kell" félnem.

Ti mit gondoltok erről?

2021. márc. 26. 04:39
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim válasza:
68%

Eleve marhaság amit írsz. Attól, hogy te nem jársz boltba, postára, stb. a szüleid igen és ők bizony haza vihetik és átadhatják neked is. Amikor pedig elmész valahova akkor ezt adod tovább...

Azt meg megnézném, hogy utazol tömeg közlekedési eszközökön maszk nélkül. Mindennap tömegközlekedéssel járok munkába és akin nincs maszk hónapok óta fel se engedik szállni a járműre.

2021. márc. 26. 14:28
 32/57 anonim ***** válasza:
66%
Online oktatás miatt már szinte hónapok óta ki sem mozdultam a lakásból, a szüleim nyilván igen. Soha nem gondoltam volna, de elkaptam a vírust. Fiatal vagyok, egészségesen élek, rendszeresen sportolok, de teljesen leterített a vírus, a családom többi része pedig tünetmentesen átvészelte. Soha nem tudhatod hogy mennyire fogja megviselni a szervezeted ha elkapod. Ha már magadat nem tartod veszélyeztetettnek, akkor legalább a körülötted élők egészségével törődj!
2021. márc. 26. 19:58
 33/57 anonim ***** válasza:
84%
35. Amúgy fura, hogy ennyire féltik a magyar emberek egymást, szidalmazzák a maszkelkeneseket, miközben a magyarok gyalázzák általában a legtöbbet egymást, irigykednek, más halálát kívánják, elég ránézni a facebookon.
2021. márc. 26. 20:14
 34/57 anonim ***** válasza:
100%
35. Én azt bírom amikor azt mondják egyesek,hogy én rád is vigyázok,miattad oltatom magam,közben meg ha valaki fekszik az utcán akkor félrenéznek.
2021. márc. 26. 20:17
 35/57 anonim ***** válasza:
91%

Édesanyám orvos, ma éjszakás, így napközben itthon volt.

Voltunk sétálni de az üres utcán ő is lehúzta az állára a maszkot. Lehúzatta velem is, hogy szívjak egy kis friss levegőt. Azt mondta majd ha rendőrt látunk felhúzzuk.

2021. márc. 26. 20:17
 36/57 anonim ***** válasza:
74%
37. Jaj, ne is mond. XD Amikor nem látogatják a nagyit, mert jaj, vírus, aztán máskor is pont telibe ..., hogy mi van vele, ahogy most is. A képmutatás magasiskolája. Arról nem is beszélve, hogy a boltban ugyanúgy összetalálkoznak idősekkel. Nem is baj, ha kirekesztenek a "társadalomból", mert nem oltatom magam, az ilyenek nem hiányoznak, sőt, én nagyon támogatnék egy no-go zóna, kisközösségek létrejöttét, ahova az ilyen rosszindulatú egyének nem tehetnék be a lábukat.
2021. márc. 26. 20:21
 37/57 anonim ***** válasza:
69%
35 vagyok. Tipikus képmutató sznobok az ilyenek, fotelból karatéznak, utcán meg be vannak tojva. Lehet lepontozni, de csak az, aki a szemembe is megmondja.
2021. márc. 26. 20:21
 38/57 anonim ***** válasza:
85%
Utcán alapból nem kéne maszkot hordani, mivel levegőben nem terjed a vírus, aki köhög vagy tüsszent zsepibe, vagy tegye a keze elé, akik félnek használjanak utána kézfertőtlenítőt. Ennyi lenne az egész, de a butaság nagy úr, gondolkodni bölcs dolog.
2021. márc. 26. 20:25
 39/57 anonim ***** válasza:
35%
Boltban sem kellene maszk meg sehol,csak annyi lenne,hogy ha tüsszentesz akkor tedd a kezed a szád elé.Mondjuk ezt ugye nem is kellene tanítani jó esetben.Ezzel a maszk dologgal nagyon elszálltak.
2021. márc. 26. 20:28
 40/57 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nekem már eszembe jutott,gondolom másnak is,hogy zsemlét,más péksüteményt simán megeszik mindenki.Azt is összefogdossák,ne gondoljuk már ,hogy nem.Ilyen erővel azt is meg kellene mosni nem.Az senkit nem zavar.Hiába fogom én meg gumikesztyűbe.
2021. márc. 26. 20:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!