Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van egyáltalán ép ellenérvük...

Van egyáltalán ép ellenérvük a covid oltáselleneseknek?

Figyelt kérdés

Eddig egyet hallottam ami megkulonbozteti barmi mas oltastol, az hogy gyorsan lett "osszedobva".

Ezek szerint ok akkor lennenek elegedettek, ha meg eveket ulnenek a vakcinakon, mikorben vilagszinten napi kb atlag 10000(!) ember hal bele a fertozesbe.

Nem lehet hogy pont ez a mindennel elegedetlen embertipus razni az oklet, hogy hol van mar a vakcina, semmit nem er a tudomany hogy nem ennyi ido alatt nem tudja elkesziteni, stb stb.

Velemeny?

2021. márc. 24. 23:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/373 anonim ***** válasza:
28%
xd #45
2021. márc. 25. 15:13
 52/373 anonim ***** válasza:
61%

Társadalmi felelősségvállalásról itt akkor lehetne beszélni, ha az oltók felelősséget vállalnának a vakcinájukért! Nyilván nem, mivel nem tudni, kinél mit okoz hosszabb távon. Ha ők sem tudják, akkor a mezei felhasználó lesz a kísérleti patkány. És akinek egy csöpp esze van, az nem akar tesztalannyá válni a szabadság illúziójáért cserébe..

Szerintem mindenki saját egészségéért tartozik felelősséggel és felelőtlenség másokat tesztalannyá buzdítani a semmiért!

2021. márc. 25. 15:24
 53/373 anonim ***** válasza:
34%

Agymosott mi :D

A kommentekből kedvenc antivaxxer érvelésem: "Múltkor láttam egy videót". Nem videókat kéne nézegetni, ha érdekel az egész, hanem bemenni önkéntesnek egy covid osztályra, egy covid intenzívre, épp keresik őket több helyen is. Talán nem írnátok ennyi őrületes nagy marhaságot, ha látnátok negyven-ötven éves embereket megfulladni a lélegeztetőgépen.

Az utolsó állításodra reagálva, az influenza oltás is a súlyos lefolyás ellen véd, de nem kell az influenzát idekeverni, teljesen más vírus. Köszönöm tájékozódtam róla, de nem conteós videókból. Így tudásom eltérő lehet a tiédtől.

2021. márc. 25. 15:25
 54/373 anonim ***** válasza:
37%

#53: neked sem itt kellene osztanod az észt, hanem mutass példát és töltsd a szabad idődet ezentúl a covid osztályokon, úgyis önkénteseket keresnek!!

Másrészt persze, hogy aki lélegeztetőre kerül, az meghal, mivel hibás a protokoll és pont a félrekezelésbe hal bele..

2021. márc. 25. 15:29
 55/373 A kérdező kommentje:

Valahogy sejtettem hogy a sok antivaxxer csak konteókkal fog jönni. Újra kérdem, milyen hatásmechanizmus által lehet a vírus egy apró önmagában betegséget okozni képtelen darabkája olyan veszélyes mint maga a vírus, ami ellened van?? Mitől lenne ez az oltás más mint a többi, ami az orvostudomány egyik legnagyobb előrelépése. A sok paranoid birka már akkor terjesztette a konteókat, amikor még el se készültek az oltóanyagok..

Írjátok be a google-be hogy "israel covid cases" és lehet gyönyörködni a grafikonokban. Ott ennyi volt, győzött a tudomány, pár hónap és nálunk is vége. Remélem a sok konteós birka is hálás lesz az orvostudománynak, kutatóknak, és a nagy gonosz gyógyszeriparnak ami megmentette az emberiség popóját még néhány százezer/millió halottól és sok sok hónap vagy év lezárásoktól...

2021. márc. 25. 15:32
 56/373 anonim ***** válasza:
62%
Nem lesz hálás, ráfogják hogy amúgy is ennyi lett volna, vagy nem is volt semmi. A nép 70%-a hülye. Nem is értem, hogyhogy nem halnak éhen.
2021. márc. 25. 15:35
 57/373 anonim ***** válasza:
56%
Én még mindig arra vagyok kíváncsi, hogy miféle papírokra gondolt a 46-os válaszoló, amihez hasonlót eddig még sose kellett kitölteni... :D
2021. márc. 25. 15:36
 58/373 anonim ***** válasza:
28%
54: tudom, hogy nem érdemes az ilyen típusú kommentelőhöz hozzászólnom, de rágalmazásodnak mi az alapja? Ne titkold el, hogy mi a rossz a protokollban, nem lenne túl etikus.
2021. márc. 25. 15:37
 59/373 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező! Te is jobban tennéd, ha mások lebirkázása helyett inkább önkénteskedést vállalnál a covid-osztályokon. Majd kiderül, hogy mire mentek az oltásotokkal. De hogy jobb nem lesz a helyzet, az már most látszik..!
2021. márc. 25. 15:37
 60/373 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező nem kötekedni akarok, de szerintem veszekedésen kívül semmit nem fogsz itt elérni.

Van két oldal, mindkettő kitart a maga "igazsága" mellett és bezárt ajtókon keresztül társalognak egymással (ahogy az általában lenni szokott).

2021. márc. 25. 15:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!