Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van egyáltalán ép ellenérvük...

Van egyáltalán ép ellenérvük a covid oltáselleneseknek?

Figyelt kérdés

Eddig egyet hallottam ami megkulonbozteti barmi mas oltastol, az hogy gyorsan lett "osszedobva".

Ezek szerint ok akkor lennenek elegedettek, ha meg eveket ulnenek a vakcinakon, mikorben vilagszinten napi kb atlag 10000(!) ember hal bele a fertozesbe.

Nem lehet hogy pont ez a mindennel elegedetlen embertipus razni az oklet, hogy hol van mar a vakcina, semmit nem er a tudomany hogy nem ennyi ido alatt nem tudja elkesziteni, stb stb.

Velemeny?

2021. márc. 24. 23:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/373 anonim ***** válasza:
56%
40-es pár vagyunk, mi nem oltatunk. Miért? Mert leginlább öreg, krónikusokra halálos ez a vírus. Miért halnak ennyien? Mert krónikusok. Infulenzában is meghalnának, vagy csak úgy. 10 millióból 20 ezer se halt meg egy év alatt, ez nem szám. Több mint félmillió felgyógyult. Ez nem ebolajárvány,ez pech a leggyengébbeknek, akik mégis mászkálnak, elkapják. Ez egy politikai járványpánik, tönkretenni egy nagyobb réteget. Öreg nem is jár az üzletembe, mégis 3 hete zárva. Az öreg a pennyben, dohányboltokban, italboltooban, piacon totyog, meg a zugkocsmákban. Ott kapja el. Érdekes, mióta bezárt minden, egyre több a halott. Én megmondtam..., azaz Átkoztam... Sorry. Nem volt igazságos a boltzár. Ez az ára... Az élet törleszt. Én örülök hogy kevesebben leszünk pár tízezerrel, gazdaságilag is jobb, amúgy is sokba voltak. Miért nem maradtak otthon?? Amúgy korona nélkül napi 350 körül halnak. Akkor most plusz a koronás??? Remélem, mert akkor Kamu. Miért nem oltatok? Mert új oltás, nézzük meg mi lesz a többiekkel hosszabb távon, inkább ők mint én, ők legyenek inkább kísérleti egerek.
2021. márc. 25. 10:47
 32/373 anonim ***** válasza:
72%
Sem orvos, sem virológus, sem semmilyen földi halandónak nincs tapasztalata vagy infója az oltások esetleges későbbi mellékhatásairól, mert alig 1 évesek és ehhez kb. 5 év szükséges!!! (Ez tény!)
2021. márc. 25. 10:51
 33/373 anonim ***** válasza:
68%
Mengele is orvos volt..tisztelem a tiszteletre méltó orvosokat, de sajnos van közöttük, akik eladták a lelküket.
2021. márc. 25. 10:51
 34/373 anonim ***** válasza:
63%
Sokan kezdik felfogni annak a mondatnak a lényegét, ami így szól: "ha jó munkát végzünk az oltások terén, 15-20%-kal csökkenthetjük a népesség számát " - ugye mindenki tudja, kitől származik ez a mondat? Segítek, kezdte számítógépes vírusokkal, folytatta génmanipulált élelmiszerekkel, és hogy hogynem, az oltasokhoz is ért, ugye amik az állítólagos emberi vírusok ellen fognak hatni. A kör bezárult.
2021. márc. 25. 10:54
 35/373 anonim ***** válasza:
73%
Ha kicsit is többen engednek: dolgozni nem mehetsz, ha nem oltatod magad, eddig kb. oltották a lakosság felét. A hatások: a (izraeli) minisztérium adatai alapján január 22-én a hivatalos web oldalon, letöltve és reklámozva volt, hogy addig 3,1 millió ember lett beoltva és ebből 0,2% halt meg=6200 ember. Ezt a számot pár napon belül helyettesítették 0,2%-ról 0,005%-ra.. Míg egy év alatt a covid vírusban 5000 ember halt meg. Kevesebb halt meg a vírustól egy év alatt, mint amennyi meghalt egy hónapon belül az oltástól. Ezt hogy magyarázzák...? D: Nem magyaráznak. Ez egy dogma. Bármi történik az oltás után, az nem köthető az oltáshoz! Ha bármi betegséged van, akkor is csak covidban halsz meg, ha a tamponod (PCR teszt) pozitív. Viszont ha az oltás következtében halsz meg, annak semmi köze nem lehet az oltáshoz... ilyen esetben a meglévő betegségedbe halsz bele.
2021. márc. 25. 10:57
 36/373 anonim ***** válasza:
73%
Igazak írnak a nem agymosott honfitársaim. Várjuk ki a végét milyen hatása lesz az oltásoknak egy-5 éven belül. Ha 10,20 százalékkal kevesebb lesz az ember, öreg, az a Földnek csak jó. Engem 3 hete bezártak, nulla bevételem van! Nulla! A zsebemből fizetem az üzletem költségeit. Soha nem jártak öregek hozzám. Miattuk el fogok szegényedni. Ha már úgyis zárva vagyunk, joggal szurkolok a magas halálozási számokhoz, mert így hamarabb elfogynak. Úgyse engednek kinyitni, pénzt keresni. Bezzeg adóznom azt kell, hogy a nyugdíj a tsebben legyen piára vagy a piás gyerekük lesápolja róluk. Joggal örülök ha minél többen meghalnak. Talán így ha kihaltak, nyithatunk. Na meg ha kevesebb a népesség, az mindenkinek jobb, nem terhelik az eüt, nyugdíjfolyósítót.
2021. márc. 25. 11:07
 37/373 anonim ***** válasza:
77%

Miért kellene ellenérv? Miért kellene téged meggyőzni bármiről is, kedves kérdező, amikor te nyilvánvalóan teljesen biztos vagy az oltási megváltásban?!

Akármivel is jönnénk, nem segítene rajtad. Az meg látható, hogy az oltások óta durrant be a megbetegedés és nemhogy csökkenne, nőni fog. Új mutánsok..

Sosem lesz nyitás és ha lesz is, nem lesz már akkora örömöd a bulikázásban. Ez a világ már sosem lesz olyan, mint amilyen volt és oltakozhatsz életed végéig..! Nekem ez a véleményem!

De majd megtapasztalod te is!

2021. márc. 25. 11:18
 38/373 anonim ***** válasza:
80%
van érv nem akarnak megdögleni ezt mondták nekem
2021. márc. 25. 11:37
 39/373 anonim ***** válasza:
64%

Egyszerű

Mert nem tudod mit oltanak beléd

Több ismerősöm is beteg lett az oltás után és a kórházban van.... Ráadásul megfertőződött így is úgy is.

Azzal érvelnek hogy az oltás előtt lett Covidos....

Nem bízunk az oltásban, a politikában, az orvosokban....

Ha tényleg olyan fontos lenne az emberi élet, akkor szépen bezárnának mindent és csak a gyógyszert meg alap élelmiszer adnának mindenkinek hogy túléljük.

A másik pedig abortált embrió sejtvonalait használták fel több oltáshoz is nem csak a covidhoz.

Ami etikátlan mondjuk a vallásos személyeknek.

Igen felelünk egymásért ezért ne legyünk hiszékenyek.

Meg mi az hogy van több fajta is amiből már tiltottak be....

Szerintem egyértelmű, hogy aki ellene van az miért is.

2021. márc. 25. 12:55
 40/373 anonim ***** válasza:
70%

Az is gyanús, hogy sehol egy statisztika az oltottak utóéletéről, aki meg meg meri kérdőjelezni vagy kérdéseket tesz fel, vagy negatív tapasztalatokról, halálesetekről szól, azokat elhallgattatják, nevetségessé teszik.

Ha valóban olyan jó lenne az oltás, akkor nem kellene ennyire reklámozni és nem kellene ennyire félni tőle, tiltani az ellenkező megszólalásokat, üldözni és büntetni a tiltakozókat. Mert akkor nem is lennének tiltakozók..

2021. márc. 25. 13:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!