Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van egyáltalán ép ellenérvük...

Van egyáltalán ép ellenérvük a covid oltáselleneseknek?

Figyelt kérdés

Eddig egyet hallottam ami megkulonbozteti barmi mas oltastol, az hogy gyorsan lett "osszedobva".

Ezek szerint ok akkor lennenek elegedettek, ha meg eveket ulnenek a vakcinakon, mikorben vilagszinten napi kb atlag 10000(!) ember hal bele a fertozesbe.

Nem lehet hogy pont ez a mindennel elegedetlen embertipus razni az oklet, hogy hol van mar a vakcina, semmit nem er a tudomany hogy nem ennyi ido alatt nem tudja elkesziteni, stb stb.

Velemeny?

2021. márc. 24. 23:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/373 everlight ***** válasza:
73%
Mert nincs rá szükség,tized olyan veszélyes se mint aminek be van állítva,olyan számokat hazudnak be amit akarnak. A világban évente 60 millió ember hal meg,tehát eddig 1 év 3 hónap alatt legalább 70 millió ember halt meg,ebből elméletileg 2,8 millió KOronában,még 2 százalék se.
2021. márc. 25. 07:39
 12/373 anonim ***** válasza:
76%

11: Erre rendszerint azt felelik, hogy "De ha nem adják be mindenkinek, akkor bármikor összeomolhat az egészségügy."

Amúgy meg, én azt furcsállom, hogy sokaknak nem gyanús az, hogy pont akkor jelenik meg egy rakás új mutáció, amikor az oltás megkezdődik. Elképesztő véletlen.

2021. márc. 25. 07:44
 13/373 anonim ***** válasza:
66%

De aki oltatja magát, azt miért zavarja az, aki nem oltat?

Persze jobb ha többen vannak oltva, de amúgy is időbe telik mire mindenki oltva lesz. Én pl mégcsak a héten regisztráltam.

Eddig valahogy nem jutottam el hogy hogyan kell.

2021. márc. 25. 07:49
 14/373 anonim ***** válasza:
32%

"De aki oltatja magát, azt miért zavarja az, aki nem oltat?"

Azért, mert ha nem lesz meg a nyájimmunitás, akkor tök feleslegesen oltatta be magát.

2021. márc. 25. 07:58
 15/373 anonim ***** válasza:
21%

14# Értem. Ezt nem tudtam. Köszönöm.

13.

2021. márc. 25. 08:04
 16/373 anonim ***** válasza:
59%
De most őszintén: Az nem elég épkézláb érv, hogy amióta az oltás elkezdődött, azóta emelkednek a halálesetek?
2021. márc. 25. 08:43
 17/373 anonim ***** válasza:
68%

Tehát te ugye beoltatod magad.

Na már most, ha be leszel oltva akkor téged miért zavar az, hogy Bivalybasznádon a Józsi nem adatta be magának, és lehet elkapja, vagy bbelehal? Te be vagy oltva és kész. Mi a gond?

2021. márc. 25. 09:19
 18/373 A kérdező kommentje:

Az a gond, hogy ha miatta ittmarad ez a zsar:

- ha veletlenul korhazba kerulok vagy szerettem, nem biztos hogy ugyanolyan ellatast kapok mint jarvany nelkul

- nem mehetek miattuk szorakozni, de ha megis igazolassal, ok razzak legjobban az okluket

- az en tb-mbol fogjak milliokert lelegeztetni, amikor egy max 5000ft os szurival elkerulheto lenne

- uj mutacio alalulhat ki, ami idovel az oltottakra is veszelyes lesz

Stb. Igenis, ha nem lesz meg a 60-70% oltottság, remélem valahogy ki lesz kényszerítve!

2021. márc. 25. 09:26
 19/373 A kérdező kommentje:
Everdark mindenhol ott van. Csak 2%... 100 ismerősből 2-nek kampó, és mondjuk 5-10 meg életben marad, de súlyos krónikus betegséget kap, és évekkel megrövidül az élete, és az életminősége is drasztikusan csökkent. Tényleg minden rendben van. Barom..
2021. márc. 25. 09:29
 20/373 anonim ***** válasza:
80%
18: Nyugodj meg, szórakozni menni így is-úgy is csak igazolással lehet majd. Mellesleg el lett már mondva kismilliószor, hogy az oltottak is ugyanúgy fertőzhetnek. Tehát ők is ugyanúgy veszélyesek a nem oltható gyenge immunosokra és a terhesekre.
2021. márc. 25. 09:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!