Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van egyáltalán ép ellenérvük...

Van egyáltalán ép ellenérvük a covid oltáselleneseknek?

Figyelt kérdés

Eddig egyet hallottam ami megkulonbozteti barmi mas oltastol, az hogy gyorsan lett "osszedobva".

Ezek szerint ok akkor lennenek elegedettek, ha meg eveket ulnenek a vakcinakon, mikorben vilagszinten napi kb atlag 10000(!) ember hal bele a fertozesbe.

Nem lehet hogy pont ez a mindennel elegedetlen embertipus razni az oklet, hogy hol van mar a vakcina, semmit nem er a tudomany hogy nem ennyi ido alatt nem tudja elkesziteni, stb stb.

Velemeny?

2021. márc. 24. 23:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/373 anonim ***** válasza:
64%
Akkor fizettesd vissza a TB-det az összes túlsúlyossal, láncdohányossal, drogossal is
2021. márc. 25. 09:36
 22/373 A kérdező kommentje:
Nem ezeknek oka van, és sokkal nehezebb megoldani. Ha lenne a túlsúlyra is egy teljesen biztonságos szuri, ami megoldaná, akkor jogos is lenne a felvetés.m
2021. márc. 25. 09:52
 23/373 anonim ***** válasza:
32%

Hogyne lenne.

Mikrocsip, bilgétsz, gyikemberek, népírtás, etc. Olyan vélemény is terjed most, hogy az oltástól van a korona :D Tehát eddig nem volt, csak ijesztették az embert hogy vegye be az otlast, amibe benne van a vírus :D

Olyan szinten birkák, hogy az felfoghatatlan, és ami a legrosszabb, hogy magukat tájékozottnak hiszik.

[link]

2021. márc. 25. 10:02
 24/373 anonim ***** válasza:
16%
Érdekes, hogy sokan influenzához hasonlítják, meg "nincs itt semmi". Influenzaszezonokban miért nem volt ilyen leterhelt az egészségügy?
2021. márc. 25. 10:05
 25/373 anonim ***** válasza:
79%

ma 09:52

Van, egészséges életmód a neve

Mozgás, és kevesebb zaba

2021. márc. 25. 10:05
 26/373 anonim ***** válasza:
45%

Nem engedem a családban senkinek az oltást. Ma jöttem dolgozni és az utcánkban egy nénihez rohant a mentő. Hat ő is nemrég kapta meg az oltást!

Inkább újra elkapom a vírust és elviselem azt a két hetet otthon..

Nagyon szeretnek az emberek hivalkodni, h ők be vannak oltva már. És mondja, h miért kell felvennie maszkot, hát bevan oltva. Ezen csak röhögök és azt mondom, h én meg vírusos voltam. És? Sajnos a munkám kötelezne, hogy másokat megkérjek, h vegyék fel. Egyébként meg nem érdekelne, mert pont nem ez fog megvédeni sem engem, sem a másik felet.

2021. márc. 25. 10:32
 27/373 anonim ***** válasza:
64%
Én jobban hiszek az orvosokban és professzorokban,akik már az elejétől figyelmeztetnek bennünket.Aki akar oltassa magát..Ők fogják az egészségeseket fertőzni továbbra is. Ősszel jön egy újabb hullám, majd kiderül mennyi halos áldozat lesz az oltások után..
2021. márc. 25. 10:34
 28/373 anonim ***** válasza:
62%
Igen, a vakcina használ! A gyógyszeriparnak.
2021. márc. 25. 10:38
 29/373 anonim ***** válasza:
42%

Egy kis agytorna az oltással kapcsolatban

A hivatalos narratíva szerint én mint laikus, nem nyilatkozhatok érdemben az oltás szükségességéről és hatékonyságáról. Az oltással kapcsolatban az úgynevezett szakemberekre kell hagyatkoznom, nekik kell hinnem. Ez nem jelent mást, mint azt, hogy én az oltással kapcsolatban tudás alapján nem, kizárólag hit alapján dönthetek. Mivel az emberek döntő többsége orvosi és járványtani szempontból laikusnak minősül, ez azt jelenti, hogy a legtöbb ember is kizárólag hit alapján dönthet az oltás mellett vagy az oltás ellen. Na de akkor mi alapján vonnak kérdőre bárkit, aki úgy dönt, hogy nem adatja be magának? Ha elfogadjuk a hivatalos elbeszélést, miszerint minden hit alapú, a nem oltás semmivel sem elítélendőbb, mint az oltás. Hiszen a laikus, bárhogy is dönt, azt csak az irracionális megérzéseire hagyatkozva teheti, következésképp szükségszerűen téved, még ha igaza is van. Mert ő maga nem tudja megítélni, hogy az oltás jó-e vagy rossz. Azt csak elhiszi.

2021. márc. 25. 10:41
 30/373 anonim ***** válasza:
73%
Nem hinni, tudni kell. Tudni kell, hogy mik a vakcinàk összetevői, mennyire biztosak, ki vàllal a mellèkhatàsokèrt felelössèget? Ha ezt a hàrom pontot tisztàztuk, egyèrtelmü lesz a NEM vàlasz.
2021. márc. 25. 10:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!