Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért akarnak minden embert...

Miért akarnak minden embert oltásra kényszeríteni, ha legtöbbünk immunrendszere is képes legyőzni a koronavírust?

Figyelt kérdés
Érthetetlen.

2021. márc. 16. 08:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/126 anonim ***** válasza:
27%

Én is linkeljek neked szuahéliül?

Nem tudok németül, ha esetleg nem értenéd az utalást.

Így azt sem tudom, hogy mi áll a cikkben pontosan. Azért részben igen

Vizsgálatok eredményét, bizonyos célra rendelt eredményekbe bele lehet szólni, de ezeknek az elfogadásába nem. Juthatok én bármilyen eredményre, a tudományos közösség ezt ellenőrzi, így kiderül, ha valamilyen turpisság van.

2021. márc. 16. 10:17
 52/126 anonim ***** válasza:
44%

51: mivel németeknél történt, és magyaroknál hallgatnak róla, csak német cikk van. Talán van angol is valahol.

De mivel te gondolkodni tudó ember vagy, feltételeztem, hogy be tudod magadtól is másolni a google-translatorba ctrl-c és ctrl-v segítségével, és kicsit tört magyarral de érthetően meg van a lényeg.

Én legalábbis buta ostoba konteósként ezt tenném a “szuahéli” cikkel, ahelyett hogy hisztizek.

Ahogy teszem is, amikor az egyik szír ismerőstől származó posztoknál még az írást sem tudom olvasni.

2021. márc. 16. 10:26
 53/126 A kérdező kommentje:
Az a szerencse, hogy akárhogy is hamisítják a koronavírussal kapcsolatos tényeket és statisztikákat, az igazság úgyis ki fog derülni.
2021. márc. 16. 10:26
 54/126 anonim ***** válasza:
16%
Ha szerintetek a kényszerítés az, hogy a normális emberek lenéznek titeket és dühösek rátok, de szerintetek ők valójában csak a reptoidok/hatalom stb. dumáját benyelő ostobák, akkor hol itt a kényszerítés? Hiszen ha az ostobák lenéznek titeket, az nem számít.
2021. márc. 16. 10:27
 55/126 anonim ***** válasza:
16%

Betettem a google fordítóba, igen.

Ezért mondom, hogy egyes eredményekbe bele lehet szólni, de a tudományos közösség mindent ellenőriz, így ez kiderül. Mint ahogy most is kiderült.

A koronavírussal kapcsolatos tények és statisztikák mind bizonyítottak- több tíz vagy százezer ember által tanúsítottak, akik részt vettek a kísérletekben, akik az érintett helyeken dolgoznak, dokumentáltak, falszifikálhatóak, az adott biológiai kísérletek is ellenőrizhetőek, és mindig ugyanolyan eredményt adnak, megfelelnek a tudományos módszertani követelményeknek.

Épp ezért nem fog kiderülni soha, hogy hamisítottak lennének, mert nem azok.

Azt hiszem ennyi elég is.

2021. márc. 16. 10:31
 56/126 anonim ***** válasza:
45%

[link]

"Fontos tudni, hogy a szervezet poliofertőzése csak az esetek 5%-ában érinti a központi idegrendszert, kb. 95%-ban a betegség enyhe lefolyású vagy tünetmentes."

Ismerősek az arányok? :) a járványos gyermekbénulásra kötelező védőoltás van a fejlett országokban, az ellen mégsem rinyál senki. Azért kell a védőoltás, mert nem Spártában élünk (Taigetosz). Hogy eltűnjön a betegség, mint a gyermekbénulás.

2021. márc. 16. 10:42
 57/126 anonim ***** válasza:
36%

“ Épp ezért nem fog kiderülni soha, hogy hamisítottak lennének, mert nem azok.”

Volt idő hogy Auschwitzról is azt hittek, hogy “csak” munkatábor.

“ de szerintetek ők valójában csak a reptoidok/hatalom stb. dumáját benyelő ostobák,”

Tudsz tőlem idézni ilyet? Ha nem, az annak a jele, hogy megint csak betanult sablont próbálsz a vélt ellenség mondanivalójára ráhúzni, csak éppen ide nem annyira passzol.

“ hogy a normális emberek lenéznek titeket”

Ellentmondás. Normális ember nem néz le senkit.

Apropó. Artrazenecát tegnap felfüggesztették Németországban is, amíg megvizsgálják, hogy mekkora az esélye a trombózis kialakulásának. Pár hete még sok ismerősöm kimondottan astrát szeretett volna.

Amíg ezek a kezdeti dolgok nem forrják ki magukat, nekem fontosabb hogy trombózis és embólia (ismerek egyet konkrétan aki a második oltás után kapott, de nem tudom melyik anyaggal oltották) nélkül vészeljem át, mint hogy ki hogy néz le. Joga van hozzá bárkinek. Ezzel együtt kell tudni élni.

2021. márc. 16. 10:48
 58/126 anonim ***** válasza:
27%

Az EMA és a WHO vizsgálata már véget is ért.

Nincs SEMMILYEN összefüggés.

A 17 millió beoltottnál egyáltalán nem jelentkezett több trombózis,

mint 17 millió be nem oltottnál.

Tehát Németországban is csak a média pánikkeltése miatt történetek a leállások. Nemsokára remélhetőleg visszaállítják.

Volt idő, hogy azt hitték, csak hinni a templomban kell, itt (mint mondtam) tények és bizonyítékok vannak. Auschwitz egyszerű munkatábor létére nem volt semmilyen bizonyíték. Nem mintha ez olyan bonyolult lenne, de tőletek hiába is várja el az ember, hogy gondolkodjatok...

Igen, tudok idézni:

"megint csak betanult sablont próbálsz a vélt ellenség mondanivalójára ráhúzni," :DDD

"Ellentmondás. Normális ember nem néz le senkit."

Bizonyíték?

2021. márc. 16. 10:52
 59/126 anonim ***** válasza:
55%
2021. márc. 16. 10:54
 60/126 anonim ***** válasza:
42%

"A 17 millió beoltottnál egyáltalán nem jelentkezett több trombózis,

mint 17 millió be nem oltottnál."

Erről van szó!

Az oltásellenesek képtelenek felfogni....

2021. márc. 16. 11:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!