Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért akarnak minden embert...

Miért akarnak minden embert oltásra kényszeríteni, ha legtöbbünk immunrendszere is képes legyőzni a koronavírust?

Figyelt kérdés
Érthetetlen.

2021. márc. 16. 08:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/126 anonim ***** válasza:
15%

“ Auschwitz egyszerű munkatábor létére nem volt semmilyen bizonyíték. Nem mintha ez olyan bonyolult lenne, de tőletek hiába is várja el az ember, hogy gondolkodjatok...”

Ja, mert Auschwitzra sem volt.

Megint csak a személyeskedés.

Ezért nem vagy vitaképes. Inkább csak sakkozó galamb.

Kettőnk közül te hiszel el mindent amit bizonyos csatornákon elédtolnak.

Én megvizsgálok minden csatornát.

A legjobb példa, amikor egy előadó jött a nanorobotos marhasággal, és hivatkozott egy patetntra amit szerinte a MS jegyeztetett be. Mivel a patentokra van némi rálátásom, és gyanús volt az ember ködösítése, utánanéztem a bejegyzési számnak, kamu volt. Valami optikai dolgot védetett le a Carl Zeiss.

Ennyi. Te mikor jártál ilyen részletesen utána annak amit állítasz, és tényként kezelsz?

2021. márc. 16. 11:05
 62/126 anonim ***** válasza:
0%

Áh, a jó öreg szkeptikusok...

Rájuk mindig lehet támaszkodni.

Igazából mondanám, hogy a be nem olthatók védelme érdekében mindenkinek be kell oltatnia magát, és mondom is. De én egy önző disznó vagyok: a környezetemben azok között, akiket szeretek, nincs ilyen ember, tehát nekem mindegy.

Kvittek vagyunk?

2021. márc. 16. 11:08
 63/126 anonim ***** válasza:
20%

“ Tehát Németországban is csak a média pánikkeltése miatt történetek a leállások. ”

Mintha azt mondtad volna, hogy TÉNYEK alapján döntenek.

Most meg hirtelen nem? Ugyanmár. :)))

60: mint mondtam, most állították le. Tegnap. Akkor a német eu miniszter is oltáselles? Ezt szeretted volna mondani?

2021. márc. 16. 11:10
 64/126 A kérdező kommentje:

Gyerekek, a természet adta EGÉSZségünkről van szó nem holmi újságcikkekről.

Az EGÉSZséget igenis mindenkinek saját magának kell megtetemtenie, tudatos belső munkával és tudatos cselekedetekkel.

Aki ezt rövid úton nem látja be, az örökre elveszti az emberi mivoltát.

2021. márc. 16. 11:13
 65/126 anonim ***** válasza:
39%

@61

Te érted is, amiről beszélsz egyébként?

Vagy tudsz bármilyen bizonyítékról, ami a háború alatt azt bizonyította volna, hogy Auschwitz egy sima munkatábor?

Lelkem, el kell keserítselek: én nem hiszek el semmit ilyen témában.

Képzeld, legutóbb ma reggel jártam utána egy ilyen dolognak.

"A legjobb példa, amikor egy előadó jött a nanorobotos marhasággal, és hivatkozott egy patetntra amit szerinte a MS jegyeztetett be. Mivel a patentokra van némi rálátásom, és gyanús volt az ember ködösítése, utánanéztem a bejegyzési számnak, kamu volt. Valami optikai dolgot védetett le a Carl Zeiss."

Ez aztán teljes mértékben témába vágó és releváns információ volt, köszönjük!

2021. márc. 16. 11:14
 66/126 anonim ***** válasza:
63%
Egyébként vicces ez a vita, miután szó nincs oltásról, ha akarnám sem kapnék időpontot, a lényeg, hogy az emberek mutogathatnak egymásra. Ez az, ami miatt politikai motivációt látok az egészben.
2021. márc. 16. 11:14
 67/126 anonim ***** válasza:
27%

@63

Én hol mondtam ilyet a politikusokról?

Beidéznéd?

Kérdező, rád már rég nem kíváncsi senki, nyugodj meg.

2021. márc. 16. 11:15
 68/126 Koplárovics Béci ***** válasza:
66%

"Áh, a jó öreg szkeptikusok..."

Az a baj, hogy a kérdező és társai nem szkeptikusok, mert aki szkeptikus, az gondolkodik. Ők meg csak benyalják az áltudományos maszlagokat. Ők azok, akiknek a fogorvosuk a nőgyógyászuk, és sörért az állatkertbe ugranak le (sajnos kiengedik őket).

2021. márc. 16. 11:15
 69/126 anonim ***** válasza:
21%
Amúgy annyira vicces, amikor ilyen trollkérdések alatt már rég nem az eredeti témáról van szó, és a kérdező kétségbeesetten próbálja visszairányítani magára a figyelmet:D
2021. márc. 16. 11:18
 70/126 anonim ***** válasza:
0%

65 ezt írtam az előbb, szerintem amikor működött, magára a táborra sem sok bizonyíték volt.

Szerinted a nácik elmodták bárkinek, hogy hol vannak a táborok. Vagy akiket feltettek a vonatra, az orrukra kötötték, hogy mi vár rájuk.

Pár írást olvastam, az alapján a wehrmacht állományában sem tudták legtöbben hogy pontosan mi folyik ott. Csak egy bizonyos kör, meg aki ott volt.

2021. márc. 16. 11:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!