Nagyon sok ember (fiatal) miért tartja annyira menőnek, hogy fütyül a koronavirus miatti korlátozásra? Ennyire egészségesek a magyarok?
Az adott témával kapcsolatos mémek posztolgatása, és humoros oldalának megfogása nem egyelő azzal, hogy fütyülnek az intézkedésekre, és amúgy pl nem tartják be a szabályokat.
Én is megfertőződtem, mégis röhögök a 9gag-es posztokon, és én is csináltam már mémet róla.
Gondolom 30+ vagy.
Talán azért mert ebben az országban nem történt olyan eset amikor egy 100% egészséges ember elhunyt volna. Akik meghaltak azok belehaltak volna egy erősebb influenzába is.
Ellenben sikerült bedönteni a gazdaságot, több százezer ember maradt munka és pénz nélkül.
A fiatalok tolják le???
Folyamatosan arról panaszkodnak a boltosok hogy a nyugdíjasokat nem érdekli a védelmi idősávuk. Napi 50-60 embert kell kizavarni még kisebb helyeken is mert le se tolják. "Csak egy tojásért jöttem", "elfelejtettem a lisztet" stb. Én is mindig látom őket. Maszk sincs a felén.
Fiatalokról nincs ilyen info, pedig van pár boltos ismerősöm.
Igen, hőbörgünk, mert semmi értelme. Az idősek közül is csak hébe hóba öl meg 1-2 embert.
#2: Akkor az a pár százezer autoimmun/magas vérnyomásos/cukorbeteg/aszthmás stb. krónikus beteg fiatal/középkorú ember mehet a Tajgetosz-ra? Mert ugye nemcsak az idősek veszélyeztetettek. A fiatalok pedig igenis sz**nak az egészre, mert különben viselnének maszkot és nem csavarognának, miközben ostobaság hasonlítani az influenzához, mert annál sokkal erősebb vírus. Ezt szakértők ezerszer elmondták.
Amugy 26 vagyok fentebb írtam már.
"A fiatalok pedig igenis sz**nak az egészre, mert különben viselnének maszkot és nem csavarognának"
1. Vidéken erősen fellazították a korlátozásokat, tehát ott csavaroghatnak is.
2. Budapesten elsősorban a 40 alattiak hordják a maszkot. A napközben kijáró 50 felettieken gyakorlatilag nincs maszk. A legtöbb maszkos huszonéves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!