Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért akarnak minden embert...

Miért akarnak minden embert oltásra kényszeríteni, ha legtöbbünk immunrendszere is képes legyőzni a koronavírust?

Figyelt kérdés
Érthetetlen.

2021. márc. 16. 08:27
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/126 anonim ***** válasza:
11%

82, nyilván... Az influenza ellen is minden évben beoltatja magát egy normális, felelős ember. Az is (mint ugye minden vírus) folyamatosan mutálódik, minden évben az új verziója ellen kell a vakcina. Azon mégsem megy a hiszti, nagyon érdekes.

Egyébként én 2003-ban adattam be először az influenza oltást, amikor édesapám daganatos beteg volt, a kemótól legyengült immunrendszerrel, és nem akartuk hogy valami általunk átadott vírus elvigye. Aztán megtetszett hogy nem vagyok beteg akkor sem, ha a környezetemben mindenki kidől az influenzavírus miatt, így azóta is minden évben beadattam. Azóta sem voltam beteg, egyszer sem.

2021. márc. 16. 13:01
 92/126 anonim ***** válasza:
20%
91: Na meg ha azt is egy adott évben beadatná minden ember magának, akkor jó eséllyel újabb mutáció sem alakulna ki, mivel nem lenne számára gazdatest, hogy mutálódjon.
2021. márc. 16. 13:05
 93/126 anonim ***** válasza:
69%

“ Az influenza ellen is minden évben beoltatja magát egy normális, felelős ember.”

Bocs akkor inkább nem vagyok normális felelős.

Más a te eseted amikor valaki súlyos beteg a környezetben.

Amire van értelme oltatok. Kaptam tbc ellen, amikor rozsdás szögbe nyúltam adattam tetanusz ellen, de influenza 16 éve okozott utoljára 2-3 nap komolyabb tünetet, ami alatt a lázat értem. Azóta csak influenzaidőben enyhe vannak amikor mindenki kihullik a cégnél, mondjuk nem is vagyok benne biztos, hogy influenza. Ezért nem oltatom influenza ellen.

Apám pl oltatja, anyám sokkal gyengébb immunrendszerű, de csak most korona idején vette rá magát. Jól be is lázasodott tőle.

2021. márc. 16. 13:15
 94/126 anonim ***** válasza:
79%
enyhe vannak= enyhe tünetek vannak
2021. márc. 16. 13:16
 95/126 anonim ***** válasza:
23%

92, pontosan! Ezért írtam hogy egy felelős ember beadatja.

A többi miatt meg mutálódik, és nem jönnek rá miközben szívnak vele minden évben, hogy ezt megelőzhetnénk, ha mindenki beadatná.

Ugyanez vonatkozik most a covid oltásra.

2021. márc. 16. 14:19
 96/126 anonim ***** válasza:
20%
Még 4 hsz. :)
2021. márc. 16. 14:42
 97/126 anonim ***** válasza:
14%
aki nem oltat azt el kellene zarni valahova amig nem ter jobb belatasra
2021. márc. 17. 23:51
 98/126 anonim ***** válasza:
37%
Hátránya lesz aki nem oltat,ez tény!
2021. márc. 18. 04:13
 99/126 anonim ***** válasza:
63%

nem lehet átgondolt, megfontolt döntést hozni, amig az ember csak a tévét nézi és müllercilit hallgatja

szomorú és egyben felháborító, hogy akik más forrásból is szereznek információt és az információ alapján kételkednek az injekciókban, azokat az oltáspártiak azonnal megbélyegzik mindenféle romlott jelzőkkel

én rengeteg oltáspárti videót néztem, több órás előadást egyetemi profok magyarázását arról, hogy miért jó az oltás, ugyanakkor megnéztem több órás más profok magyarázását arról, h miért nem jó az oltás

én saját magamnak levontam a következtetéseket és döntést hoztam a SAJÁT testem felett

az a baj, hogy az oltáspártiak soha semmi oltásellenest nem hajlandók megnézni, elolvasni, mert rögtön az a válasz, hogy konteó, álhírek, sarlatán, stb. ők annyira vakon hisznek az igazukba, hogy még a lehetőségét sem adják meg annak, hogy esetleg talán tévednek

én tudom hogy nem tudok mindent, sőt, tutti hogy sok mindenben tévedek is, de egy dologban biztos vagyok: az én testem, az én döntésem

akinek ez nem tettszik, az tehet egy szívességet

nem fogom mások miatt rosszúl érezni magam, azért mert ők képtelenek önálló gondolkodásra és csak azt tudják fújni amit a tévé diktál (television = tell a vision;)

[link]

The U.S. Food and Drug Administration (FDA) has issued an Emergency Use Authorization (EUA) to permit the emergency use of the unapproved product, Janssen COVID-19 Vaccine, for active immunization to prevent COVID-19 in individuals 18 years of age and older.

A felső sorban az "unapproved product" rész a lényeg - az FDA nem adott hagyományos engedélyeztetést a terméknek, mivel az nem volt évekig tartó állat és emberkísérleteknek alávetve. Az FDA a "járvány vészhelyzetre" való tekintettel használati engedélyt adott a terméknek. Vegyük észre a különbséget!

Olyan termék, ami nincs hagyományos úton engedélyeztetve, az kizárólag "kísérleti" fázisban van. Mint olyat, kötelezni nem lehet.

Mindenki aki az oltást kéri, globális emberi kísérletben vesz részt. Köszönöm szépen, én ebből nem kérek.

Ha ti kéritek az nem baj! Én nem mondom, hogy ne tegyétek. Én csak azt szeretném, ha az emberek tisztában lennének azzal, hogy mihez gyűrik fel az ingujjukat.

(a fenti link a J&J termékre vonatkozik, de a Pfizer és a Moderna is kapott egy ugyanilyen dokumentumot, amiben "unapproved" jelzővel illetik a terméket)

ami a kötelezést illeti:

Európa Tanács, 2021. Január 27-i rendelete, harmadik oldal, 7.3 szakasz

7.3.1. biztosítani, hogy az állampolgárok tájékoztatást kapjanak arról, hogy az oltás NEM kötelező és hogy nem lehet senkit politikai, társadalmi vagy egyéb módon arra kényszerítik, hogy oltsák be magukat, ha maguk nem akarják megtenni;

7.3.2. biztosítani, hogy senkit se érjen hátrányos megkülönböztetés a be nem oltás miatt amennyiben valaki lehetséges egészségügyi kockázatok miatt, vagy csupán azért, mert nem akarnak oltást kapni

2021. márc. 18. 05:27
 100/126 Koplárovics Béci ***** válasza:
58%

#99: az a baj, hogy a nagy "igazságoldalakat" olvasgatva mégkevesebb értelmes információhoz jutsz, mint Cilit hallgatva. Bár mondjuk Cili legalább a világ (értsd: nem Magyarország, nem a fidesz) orvosainak és virológusainak a véleményét adja tovább.

Sajnálom, hogy az ilyen "igazságoldalak" elvakult hívőit annyira megvezették, hogy ők gyakorlatilag nem is akarnak kiutat ebből a szarságból, hanem az a céljuk, hogy évekig otthon a seggén üljön mindenki. Igen, tudom: szerintük nincs is miért otthon ülni, mivel nincs is vírus meg ilyenek.

Igen, valóban nincsenek hosszútávú kísérletek a vakcinákkal, mint RENDES esetben. De ha azt most megvárnánk, az milliók életébe kerülne vagy a vírus, vagy a gazdasági válság miatt.

"7.3.2. biztosítani, hogy senkit se érjen hátrányos megkülönböztetés a be nem oltás miatt amennyiben valaki lehetséges egészségügyi kockázatok miatt, vagy csupán azért, mert nem akarnak oltást kapni"

Nagyon szépen hangzik. De itt egy példa, hogyan lehet kijátszani: pl repülhetsz, ha van az elmúlt 1 hétből 2db negatív PCR teszted. A PCR tesztet kiválthatod az oltási igazolvánnyal. De ezt akár bármely tömegközlekedési eszközre szálláshoz is lehet kérni. Van hátrányos megkülönböztetésed? Nincs, mivel a megfelelő igazolással oltás nélkül is közlekedhetsz. Aztán nyafoghatod a rendeletet.

És nem mellesleg: az embereknek az egészséges élethez is megvan a joguk. Jelenleg egy gyorsan és agresszíven terjedő járvánnyal van dolgunk. Joga van az embernek ahhoz, hogy gyengeelméjű péniszsapkák ne fertőzzék meg a buszon, az utcán, a boltban. Ehhez a kormánynak megfelelő intézkedéseket kell bevezetnie. Amíg a megfelelő mértékű átoltottság nincs meg, amit az "igazságoldalak" rajongói egyenesen hátráltatnak. Jobban félnek attól a pici szuritól, mint egy óvodás. És ők tartják magukat a nagy leleplezőnek... Potenciális gyilkosok.

2021. márc. 18. 07:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!