Miért akarnak minden embert oltásra kényszeríteni, ha legtöbbünk immunrendszere is képes legyőzni a koronavírust?
Ti nem vagytok tisztában a saját szervezetetek erejével, mert elhitették veletek, hogy az egészségetek valami külső dolog függvénye, mint az oltás.
Pedig ez hazugság.
Az igazság az, hogy mindenki meg tudná teremteni a saját egészségét. Az emberi szervezet rendelkezik öngyógyító képességgel, csak ezt az oltással kiverték az okos fejetekből.
“ Az oltásellenesek és konteósok általában mindig is a társadalom legprimitívebb és ostobább embereiből állnak, ”
Azért vannak doktorok is köztük. Magam mérnökökkel, informatikusokkal dolgozom, és köztük is akad sok szkeptikus.
Biztos mind libáért vette a diplomáját, és valójában ostoba.
A primitívségről és ostobaságról magad tettél tanúbizonyságot azzal hogy személyeskedsz. Képtelen vagy általánosságban írni a témáról az “ irántuk (irántatok) ” stílusú ujjal mutogatás nélkül. Az ilyenek voltak a középkorban akik kijártak megkövezni és máglyára dobni a sorból kilógókat, ilyenek jártak ujjongani nyilvános akasztásokra, éltették a nemzetiszocializmust, ma pedig ellenségként kezelik, aki mást gondol. Amíg nem volt korona, addig voltak politikai oldalak, akiket lehetett gyűlölni. Nincs ebben semmi új. Kellenek az ilyen emberek a rendszerhez, mint eszközök, és mindig is kellettek. Ha ilyen érzelmű vagy, erre mind büszke lehetsz. :)
"a jól karbantartott immunrendszeré viszont 100%."
Ebben azért elég nagyot tévedsz.
"Igen, sokan vagyunk olyanok, akik törődünk az egészségünkkel, és hosszú évek óta minden körülmények között egészségesek maradtunk."
Magas lóról lehet csak igazán nagyot esni. Hátsó szándékot sejtesz, de ha valóban hátsó szándék lenne, akkor azzal a bizonyos immunrendszereddel gyakorlatilag semmire sem mennél.
“ Semmi gond, leírom újra:”
Semmi gond, törlik megint. Sőt, nem igen szokták tolerálni, ha valaki nem ért a moderálásból. Csaxólok.
Vannak bizony, sajnos, csak nagyon kevesen. Tudod, arányok.
Tudod, én nem a beteges hitem alapján döntök, hanem tudományos TÉNYEK
és BIZONYÍTÉKOK alapján.
Kérdező, @31-es kommented alapján kiderült, hogy te vagy az, aki már régóta trollkodik ezzel a szöveggel a témában.
Az emberiség és a tudomány összes ismerete, minden tény és bizonyíték ellentmond annak, amit te állítasz.
Amíg az emberek maguktól próbálták megteremteni az egészségüket,
a várható élettartamuk 30 év körül volt. Most 70 körül van, hála a gyógyszereknek, oltásoknak, az orvostudomány fejlődésének és egyéb technikai és tudományos vívmányoknak. Az összes gyógyszer és oltás hatásossága és hatásmechanizmusa bizonyított.
Az emberi szervezet "öngyógyító képessége" (immunrendszernek hívják, tudod) a betegségek többsége ellen kevés önmagában, sajnos. De nyugodtan megfertőzhetünk téged egy kis feketehimlővel, ebolával, azt hajrá, győzd le. Amúgy olyannyira ki van verve az emberek fejéből, hogy minden második reklámban az immunrendszer erősítésével jönnek, és az immunológia az egyik legjobban fejlődő tudományág:D
“ Meglátjuk, mit írnak erre azok, akik csakis a propaganda szövegeket szajkózzák.”
Nem várok semmit. Egyesek nyomkodják a pirosat, mások nyomják tovább a mantrát. Felesleges foglalkozni velük, megtanultak a 10 versszakot, és meg vannak győződve róla, hogy összefüggésekben gondolkodni tudó emberek. Korrepetáltam ilyet műszaki tárgyból régen. Képesek voltak 30 komplex feladatot bemagolni, és akár 4-esre levizsgázni, de ha kicserélték a számokat, akkor bukás volt.
Pont ezért nem mondanám butának, sem ostobának őket, de kb. annyi értelme van vitatkozni, mint a legyeknek megpróbálni elmagyarázni hogy a lószar nem finom.
Így van, a konteósok, oltásellenesek, laposföldesek tényleg olyan szinten állnak, hogy felesleges velük vitatkozni.
Én viszont kifejezetten butának és ostobának mondanám őket, pont ezért. Egyszerűen képtelenek a gondolkodásra, sajnos.
Kérdező, menj be mondjuk valami onkológiai osztályra és teremtsd le az ott kezelteket hogy tök buták amiért rákosak lettek ÉS még kezeltetni sem szégyellik magukat, pedig tudhatnák hogy az immunredszerük 100%-osan megvédi őket minden betegségtől.
Idióta.
“ Vannak bizony, sajnos, csak nagyon kevesen. Tudod, arányok.
Tudod, én nem a beteges hitem alapján döntök, hanem tudományos TÉNYEK
és BIZONYÍTÉKOK alapján.”
Igen, amit egy kizárólagos intézmény közöl mint tényt és bizonyítékot.
A monopolhelyzet semmi jót nem hozott még a történelemben.
Nekem azt jelenti a tény, ha mond valamit a robert kocs institut, és alátámasztja a bonni egyetem, esetleg a heidelbergi.
Amikor bonni virológus prof. maga kételkedik egyes intézkedésekben, erre félreállítják ( legalábbis nagyon mellőzik), ott valami bűzlik.
Plusz kiszivárogtak levelek, miszerint a politika lehetséges hogy próbálta finoman befolyásolni ezeket “bizonyítékokat”.
Gondolom forrást szeretnél...
Személyeskedéssel nem megyünk semmire.
Az EGÉSZségünkről beszélünk, ami állítólag mindenkinek a legfőbb kincse.
Az EGÉSZség rendkívül bonyolult, csak akkor jöhet létre, ha az ember saját magának megteremti meg azzal, hogy a testét, lelkét, szellemét és tudatát harmóniába hozza, ha átlátja a köztük lévő összefüggéseket.
Vakvágányon vannak azok, akik azt hiszik, hogy ha bevesznek valami "gyógyszert", vagy oltásokat nyomatnak magukba, attól helyreáll az egészségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!