Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért akarnak minden embert...

Miért akarnak minden embert oltásra kényszeríteni, ha legtöbbünk immunrendszere is képes legyőzni a koronavírust?

Figyelt kérdés
Érthetetlen.

2021. márc. 16. 08:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/126 anonim ***** válasza:
60%

Nem mindegy, hogy 80% az esélye annak, hogy átadod, vagy 0,23%

(Nem tudom a pontos számokat, de a lényeg az, hogy az esélye csökken, még ha nem is 0-ra.)

2021. márc. 16. 08:49
 12/126 anonim ***** válasza:
52%

#6:

Hát bocs, de engem még nem kényszerített senki. Buktad. 😁

2021. márc. 16. 08:50
 13/126 A kérdező kommentje:

Ezek a bűvös számok elvarázsoltak benneteket. Mindent benyeltek, amit lenyomnak a torkotokon?

Majd megnézlek benneteket pár év múlva, amikor már jópár oltást nyomattatok magatokba, hogy milyen egészségnek örvendtek.

Oltassatok csak szorgalmasan, a ti dolgotok.

2021. márc. 16. 08:55
 14/126 A kérdező kommentje:
Én továbbra is a megbízható immunrendszeremre hagyatkozom, az legalább 100%-ban működik már hosszú évek óta.
2021. márc. 16. 08:57
 15/126 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, nekem van egy barátnőm, akinek valami irtó gáz van az immunrendszerével (nem tudom, pontosan mi, csak egyszer említette). Egyelőre nem kapta el a koronavírust szerencsére, vigyáz amennyire tud - csak közben tanár, és többek között általános iskolában is tanít (most persze nem, csak távolról). Őt közvetlenül oltással sem lehet megvédeni. Az egyetlen esélye az, hogy ha a társadalomban mindenkit beoltanak, akit lehet, és így - hiába nem 100% az oltás és hiába nem akadályozza meg a fertőzés továbbadását sem 100%-ban, csak csökkenti - valószínűleg ő sem fogja elkapni sosem.
2021. márc. 16. 08:59
 16/126 anonim ***** válasza:
26%

Mert hátsó szándék van az oltás mögött.

Speciell ezért indultak az elméletek, hogy az új világrend hitének a felvételéről szól az oltás, oltakozás. Mint a katolikus vallásnál a keresztelkedés.

2021. márc. 16. 09:01
 17/126 anonim ***** válasza:
54%

Kényszerítenek... én amint megtudtam, azonnal feliratkoztam két helyen is, és azóta sem jött össze.

Majdnem lett egy alkalom, előtte fel is hívtak hogy ez a fajta van, elfogadom-e vagy passzolom.

2021. márc. 16. 09:03
 18/126 Koplárovics Béci ***** válasza:
53%

"Ráadásul az oltás nem garantálja, hogy nem betegedhet meg utána az ember, és oltással is fertőzhet, ha már beteg."

Az immunrendszered önmagától mit garantál? Ugyanúgy semmit. Viszont: ha oltva vagy, akkor három dologban állsz jobban, mint nélküle: sokkal kisebb az esélye, hogy súlyos beteg leszel, valószínűleg sokkal rövidebb ideig fog tartani a fertőzés (rövidebb ideig fertőzöl meg másokat), és sokkal kevésbé leszel fertőző (kisebb eséllyel fertőzöl meg másokat).

"De kényszerítenek.

Aki nem oltat, annak oda a szabadsága."

Jelenleg semmi különbség nincs azok szabadsága között, akik oltva vanna, és azok szabadsága között, akik nincsenek...

"Én továbbra is a megbízható immunrendszeremre hagyatkozom, az legalább 100%-ban működik már hosszú évek óta."

Az agyevő baktériumoktól mégsem védett meg...

"Mert hátsó szándék van az oltás mögött."

Ha meg valaki tényleg képes az egész világra kiterjedő oltást "intézni", akkor bármire képes, hiába harcolsz ellene... Meg aztán a technika mai szintje mellett abszolút felesleges egy ilyen feltűnösködés, mint egy járvány, vagy egy oltás. Sokkal kifinomultabb módszerekkel is sokkal jobb eredményt lehet elérni. Persze a gondolkodás azon alacsony szintjéről, ahol az ember arcába kell tolni valamit, ez nyilván egy elképzelhetetlen dolog, ezért kell minden egyes látható dolog mögött valamilyen "háttérhatalom", vagy "új világrend" dolgot sejteni. Ez gyakorlatilag hasonló, mint bármelyik vallás, amikor a megmagyarázhatatlant egy láthatatlan erőnek tulajdonítják. Nem véletlen, hogy általában a buta és megvezethető embereknek a legnagyobb a hite.

2021. márc. 16. 09:06
 19/126 A kérdező kommentje:

Gyanítom én is, hogy valami brutális hátsó szándék van az oltás mögött.

Hiszen az oltás hatékonysága bizonytalan, a jól karbantartott immunrendszeré viszont 100%.

2021. márc. 16. 09:07
 20/126 anonim ***** válasza:
12%
Ki van ez találva hé' ez rendesen!
2021. márc. 16. 09:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!