Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hiszel a koronavírus konteókba...

Hiszel a koronavírus konteókban? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

A kérdésem egyrészt általános, hogy hisztek-e a covid körüli összeesküvéselméletekben.

A másik azokhoz szól, akik hisznek: Miért tartjátok azokat az oldalakat, facebook csoportokat megbízható/hiteles forrásnak? Mitől lesz egy oldal/csoport/forrás hiteles? Mit gondoltok az orvosokról, ápolókról, virológusokról, akik sokszor ismerőseink, családtagjaink.., hogy hogy nem látnának át egy ilyen helyzetet és miért akarnának nekünk rosszat? Nem gondoljátok, hogy ezek a konteók úgy változnak ahogyan a szél fúj? Mi lett a hirtelen bizalmatlanság az oltással szemben, mikor eddig is az orvosainkhoz mentünk az egészségügyi problémáinkkal és megbíztunk bennük.

Nem provokálni szeretnék a kérdéssel. Fiatal, egészséges lány vagyok, nem rettegek a covidtól, sokkal inkább attól, amit ez kivált a környezetemből. Sokszor találkoztam különböző elméletekkel, és ezek a kérdések tényleg érdekelnének, még akkor is - és elnézést ha így van- ha kicsit részrehajlóan lettek megfogalmazva.

Köszi!

2021. márc. 12. 00:34
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
68%

Ezzel a koronavírussal nem is az a baj, hogy most elhiszünk-e összeesküvés-elméleteket vagy sem, hanem ha logikusan gondolkodunk és nem vakon hiszünk mindennek, akkor egy csomó megválaszolatlan kérdés merül fel...

Ki vállalja a felelősséget, ha az oltás után lesznek mellékhatások?

Miért nem elég csak a veszélyeztetetteket beoltani, ha amúgy a beoltott személy is ugyanúgy megfertőződhet és fertőzhet?

Amilyen kép van lefestve, minimum lenne, hogy ez az oltás kötelező lenne...ehelyett ilyen-olyan hátsó utakon próbálják meg lenyomni az emberek torkán, önkéntesnek beállítva...

2021. márc. 13. 04:40
 22/59 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem itt a probléma, hogy a politikát erőteljesen ráhúzták a járványkezelésre. (Magyarországra gondolok, itt élek.) És pont a politikusok tették ezt, talán önös érdekből.

Egy éve még komolyan vették az emberek. Ahogy telt az idő, naponta az arcunkba nyomták a híreket miközben szerencsére a súlyosságát a hétköznapi ember nem érezte meg a saját bőrén, elkezdett kételkedni a hírekben.

Eltelt 1 év, kezd már mindenkinek elege lenni ebből, viszont a súlyossága csak most kezd megmutatkozni a vírusnak.

Megnézek 1-2 Gődény-Tamasi-Pócs-Lenkei féle társadalmi buzdító videót és elképedek,hogy miket mondanak.

2021. márc. 13. 06:50
 23/59 anonim ***** válasza:
59%
Én azért, mert túl sok a tisztázatlan kérdés és nagyon gyanús, hogy nem hajlandók meghallgatni az orvosi ellentábor véleményét, az meg még furább, hogy üldözik, lejáratják őket és azt is, aki kérdezni mer. Miközben semmit sem érnek a látszatintézkedések és minden egyre rosszabb. Az is fura, hogy a kínai vakcinát nem akarja elfogadni az eu, miközben állítólag annak a legkevesebb a mellékhatása, s hagyományos alapú. Mindenáron ezt az új technológiás cuccot nyomatják, amibe már bele is haltak. Ez az erőszakosság terrorgyanús és nem értem, hogy emberek még örülnek is, hogy megkaphatják, miközben megmondták, hogy semmit sem tudnak mire s meddig véd. Ez nem konteó. Nyitott szem... Nem gondolkodnak az emberek, hanem vakon bíznak az elnyomóikban, mert azt hiszik, visszakapják a szabadság illúzióját.
2021. márc. 13. 08:06
 24/59 anonim ***** válasza:
56%

Orvos ismerőseim véleménye alapján gondolom így. Na nem a tox gáboré alapján aki eladta magát a médiának.

Az egész arra megy ki hogy oltass...az oltásoknak meg szép lassan jönnek elő a mellékhatásai (erről szólnak a hírek is)

2021. márc. 13. 10:09
 25/59 anonim ***** válasza:
7%

Kedes #24-es, akkor mi lenne a megoldás, ha nem az oltás? Inkább haljon meg még több ember, olyan is aki valóban komolyan veszi a helyzetet?

Térjünk "vissza" a középkorba?

2021. márc. 13. 11:51
 26/59 anonim ***** válasza:
58%
#25: szerintem meg pont, hogy most vagyunk a középkorban. Teljes a sötétség az oltáspártiak fejében. Szerintem nem az oltás a megoldás, hanem a természetes védekezés és az egészséges immunrendszer. Akinek meg kell halni, az úgyis meghal. Azelőtt is voltak járványok, intenzíves haldoklók. Nem új dolog a tömeges halál. És nem kellene úgy csinálni, mintha ez a covid oltás garantálna bármit is, amikor az orvosoknak fngjuk sincs a hosszú távú hatásokról, de azért bőszen oltják az egészségeseket...
2021. márc. 13. 14:10
 27/59 anonim ***** válasza:
9%

#26 -os nem állatok vagyunk, hanem emberek..

akkor innentől ne menj semmilyen orvoshoz soha, hiszen "régen" vagy "régebben" dehát mindegy is ugy ezek nem voltak így.. Persze rágcsálhatsz növényeket, mint az állatok..

2021. márc. 13. 14:31
 28/59 anonim ***** válasza:
29%
Szóval #27-es hozzászólásomhoz annyi, hogy kíváncsi lennék konteós mit csinál, ha belelép egy rozsdás szögbe?
2021. márc. 13. 14:37
 29/59 anonim ***** válasza:
10%

#26 nem is olyan régen még nem volt ritka a gyermekhalál, a legtöbb családban meghalt egy-kettő (mint az egyik nagymamáméban) vagy öt (mint a másik nagymamáméban). Megfelelő tápszer hiányában, vagy ma már gyógyítható betegségekben, vagy olyan járványos betegségben, ami ellen ma azt a rakás védőoltás kapják csecsemőkorukban. És ma már ritka, felfoghatatlan tragédia, ha valahol meghal egy egészségesen született csecsemő. Pedig a logikád szerint igazán beletörődhetett volna az emberiség, hogy ez van: egyik-másik gyereked nagy valószínűséggel nem éri meg az öt évet, ilyen a természet rendje.

A felnőttek ma már banálisnak számító betegségekbe és sérülésekbe haltak bele, mint a fentebb említett rozsdás szögbe lépés, mert nem volt gyógyszer, elérhető orvosi kezelés vagy rendes fertőtlenítés.

De ilyen alapon a rákot és más halálos belgyógyászati betegségeket is felesleges kezelni. Akinek meg kell halni, az úgyis meghal. És kérjük vissza a kanyarót meg a szamárköhögést.

Mindent nem lehet elkerülni, de bakker, szerinted nem marad még így is épp elég gyógyíthatatlan szenvedés a világon? Amit képesek vagyunk megakadályozni, azt egyszerűen hülyeség hagyni megtörténni.

2021. márc. 13. 15:05
 30/59 anonim ***** válasza:
64%
#29: Csak nem mindegy milyen áron. Mert mért kell a fél világot megszivatni azért, hogy pár ember, aki amúgy is szart az egészségére, most ne legyen olyan beteg? Miért kell nekem tönkretenni az életem azért, mert te nem vagy hajlandó semmit sem tenni azért, hogy ne legyél beteg? Vigyázzon mindenki magára és ne a többi embert korlátozzuk. Aki fél, hordjon olyan maszkot ami megvédi, maradjon otthon, a többieket meg hagyják békén. De az hogy nekem kelljen tönkremenni azért, mert te nagy ívben tettél korábban az egészségedre, az nem járja.
2021. márc. 13. 15:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!