Hiszel a koronavírus konteókban? Ha igen, miért?
A kérdésem egyrészt általános, hogy hisztek-e a covid körüli összeesküvéselméletekben.
A másik azokhoz szól, akik hisznek: Miért tartjátok azokat az oldalakat, facebook csoportokat megbízható/hiteles forrásnak? Mitől lesz egy oldal/csoport/forrás hiteles? Mit gondoltok az orvosokról, ápolókról, virológusokról, akik sokszor ismerőseink, családtagjaink.., hogy hogy nem látnának át egy ilyen helyzetet és miért akarnának nekünk rosszat? Nem gondoljátok, hogy ezek a konteók úgy változnak ahogyan a szél fúj? Mi lett a hirtelen bizalmatlanság az oltással szemben, mikor eddig is az orvosainkhoz mentünk az egészségügyi problémáinkkal és megbíztunk bennük.
Nem provokálni szeretnék a kérdéssel. Fiatal, egészséges lány vagyok, nem rettegek a covidtól, sokkal inkább attól, amit ez kivált a környezetemből. Sokszor találkoztam különböző elméletekkel, és ezek a kérdések tényleg érdekelnének, még akkor is - és elnézést ha így van- ha kicsit részrehajlóan lettek megfogalmazva.
Köszi!
Nagyon sok Facebook post és azok alatti hozzászólást olvastam már és azt a következtetést vontam le, hogy az emberek nagyon buták… Nem is kevés úgy a 90%a az…
Az összes konteós az!
Múltkor már olyan szinten ment a dolog, hogy egy nő (túl súlyos és látszik a fején az értelem) ki tett egy képet egy ezer éves könyvről ahol a koronavírusról volt szó… és hogy ez milyen nagy bizonyíték…
Csak hogy nem a Covid-19-ről volt szó hanem más koronavírusokról, mert hogy több van!
Szívesen elküldtem volna a 3.14-be, de letiltotta a kommenteket! :O
Gondolom mások már megtették és ezért…
Jelentettem, de a Facebook ugyanúgy engedi, hogy fent legyen…
Szóval nem érdekel…
Rengeteg ilyen van.
De hülyék azok is akik túl gondolják az egészet és hisztériáznak, felvásárolnak minden WC papírt és stb..
Én nem hiszek az összeesküvés-elméletekben, hanem tudok a globális összeesküvésről. Persze konteónak hívják, hogy így próbálják negligálni az igazság után kutatókat, és nevetségessé teszik ill. kiröhögik őket, de attól az még igazság marad. Ezzel a jelenlegi (kamu)járvánnyal az a fő céljuk, hogy ugyanazt a típusú diktatúrát vezessék be az egész bolygón, ami Kínában már egy ideje működik.
És akkor nem említettem a népességcsökkentést, aminek jól megágyaznak a tömeges oltásokkal.
Nagyjából 4-es véleményét osztom. Nem hiszek a nagy összeesküvésekben, de abban igen, hogy sok dolog érdekből történik és így az is egy érdekcsoport műve lehet, csakhogy ezek az érdekcsoportok lehetnek egymással versengőek és ellentétes érdekűek is, viszont valószínű mindet a hatalom és pénz mozgatja.
Ami érdekes, hogy úgy tűnik, az sose vetődik fel a konteósokban, hogy ők is egy ilyen csoportnak dolgoznak és átverik őket.
Szóval szkeptikus vagyok mindennel szemben. A halálozási adatokat láttam már kozmetikázva mindkét fél részéről.
pl: 2015 -ös össz halált vetették össze egyesek az első három hónapban a vírusos halálesetekkel 2020-ban.. .. hát most erre mit mondjak. De olyan is van akinek hozzátartózója meg meghalt, és szerinte más baja volt nem covid, mégis odaírták..
Az mondjuk vicces, hogy az első hullámba nagyon mentek segíteni vásárolni az időseknek... Teli volt a fb hogy uhh ki milyen minta polgár maradj otthon stb stb.
. Most meg basznak rá sokan ott rohadjon meg a nagyi mert jajj hát nehogy fertőzze... Eddig nem?
Olyan 6.00-tól nézdd.
Ez a Covid Sars már volt Vietnámban egyszer asszem 2002-2008ban de mondja a vidiben...
Semmi világjárvány. Ugyanez volt mint most.
Csak most valamiért megy a hiszti.
Egyébként meg ne csodálkozzon senki, mert minden szar megesznek...szó szerint. A videóban mutatott állatt kakáját isszák kávébabként.
Biztos semmi baci :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!