Koronavírusos lennék?
Sziasztok.
Éjszakai műszakban dolgoztam három napja gyárban. Műszak felénél kezdtem el azt érezni, hogy valami nincsen rendben. A torkomat irritálni kezdte valami és többször is köhögés fogott el.
A délutáni órákban ebéd közben feltűnt az is, hogy az ízeket nem a megszokott formában érzem.
Esti órákban a fejemet a torkomat és az izmaimat is fájdalom fogta el, majd rettenetesen elkezdett rázni a hideg és be is lázasodtam.
Tegnapi nap nagyon nem jól éreztem magam, alig tudtam a lázamat lecsillapítani, ráadásul a folyamatosan köhögés is rátett egy lapáttal.
A ma éjjeli órákban is remegtem, lázam volt, majd a hajnali órákban valami csoda folytán teljesen elmúlt a láz.
Viszont az ízlelésem és a szaglásom is mostanra teljesen elment. A torkom még mindig fáj, köhögök, de nem szakad fel semmi és a közérzetem sem a legjobb.
Felhívtam a háziorvosomat, kért tesztet is számomra.
Fel is hívtak délután, hogy holnap mehetek is mintavételre.
Mennyire valószínű az, hogy a koronavírust sikerült elkapnom?
(Szinte a munkahelyemen kívűl sehova sem mentem, viszont a sorunkból 4 ember is karanténba került, ezt egy hete tudom már pontosan.)
20/F
Pozitív lett a gyorstesztem.
Ilyenkor kapok valami jelzést valahonnan karantén szempontjából?
#3!!! a legionella nem 😷-tol van [link]
A maszktól légiós betegséget is kaphatunk – NEM IGAZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!