Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 16 évesen lehet koronavírus...

16 évesen lehet koronavírus oltásra jelentkezni Magyarországon?

Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 00:40
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

27-es és 29-es ti ugyanaz a személy vagytok?

engem könnyű kiszúrni, mert az egyetlen 'ellenes' vagyok, de a nagyrészt 'párti' kommentelőből anonim névem nehéz kitalálni, hogy ki kicsoda és ki mit írt :(

2021. márc. 1. 08:40
 32/33 anonim ***** válasza:
Igen, ugyanaz vagyok. Bocs, azért írtam külön, mert összeszedetlenül fogalmaztam hirtelen, és utólagosan pontosítani és tömöríteni akartam. :D De egyébként abszolút egy emberrel vitatkozol.
2021. márc. 1. 08:46
 33/33 anonim ***** válasza:

Úgy látom csendesülnek a kedélyek, mert a felháborodásod után - majmozásom miatt teljesen jogosan - szépen kulturáltan írtál, ezért is gondoltam, hogy valaki tök más kommentelt, de úgy tűnik csak mi 2en vagyunk :D

Nem sikerült erre válaszolnod, - szerintem a 17-ben leírtam. Sajnálom ha nem így látod, pedig tényleg törekedtem.

de nincsen annak létjogosultsága, hogy a másikra erőlteted az igazad, és ba**ogatod a másikat - Nem értünk egyet. Nem baj!

Köszönöm az érdekes perceket, az aktív részvételt. Szerintem ezennel ennyiben is maradhatunk. Megbántottalak az elején a majmozással és egy érthető elfogultsággal olvastad minden soromat és aszerint reagáltál. Ha tovább folytatjuk, további erőltetésnek fogod érezni meg ba$zogatásnak.

Úgy érzem elmondtunk mindent, amit itt lehetett.

Reméljük még a mi életünkben kiderül az igazság mert nem szeretnék úgy meghalni, hogy nem tudom, hogy ki volt a 'gyilkos'.

Ha további kérdéseknél még összefutunk te annyi előnyben leszel, hogy fel fogsz ismerni 'ellenes' álláspontomról, de én a tömegben nem fogom tudni, hogy te vagy. Majd esetleg küldj egy ;)-t.

Minden jót!

Ui: a 11-es pontozásos kommentelő nem én voltam, én nem figyelem, hogy ki nyom pipát és ki x-et, de lehet h azt hitted azt is én irtam.

2021. márc. 1. 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!