Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 16 évesen lehet koronavírus...

16 évesen lehet koronavírus oltásra jelentkezni Magyarországon?

Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 00:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
34%
#10 nem tudom látod-e a pontozást de a 9es válasz fel van pontozva. Úgyhogy úgy tűnik mégiscsak érdekli ez az embereket.
2021. febr. 27. 17:05
 12/33 anonim ***** válasza:
44%
11: Akkor itt is leírom. A hasznosság értékelésére megadott pipákat összekeverik a like-dislikeal. Az a válasz nem hasznos. De igazából nem csoda, hogy felpontozták, az oldal hemzseg a vakcina-ellenesektől. Kéretlen vélemény kifejezése erősen propagáló. Ez után persze, minket fizet az állambácsi, nyilván. Csak velük lehet egyetérteni ugyebár...
2021. febr. 27. 18:19
 13/33 anonim ***** válasza:
72%
10-es, látod mekkora majom vagy? Nem tudsz érveket-ellenérveket felhozni, csak annyira futja a nagy tudásodból, hogy "erre nem kíváncsi senki"... szánalmas :(
2021. febr. 27. 23:21
 14/33 anonim ***** válasza:

13-as, te direkt nem reagálsz az érveimre? És biztos én nem tudok érveket felhozni? Valóban felpontozták a vakcina-ellenes válaszokat, de mondtam, hogy nem csoda. Sok itt a vakcina-ellenes, és vállt-vállnak vetve promózzátok az igazatokat. A kérdező nem ezt kérdezte, de ha tetszik ha nem, ennek és az egész vitánknak itt nincsen helye, mert bizony ez az, amit propagandának szoktunk hívni. Még a legegyszerűbb témával kapcsolatos dologtól is elvezetitek a beszélgetést a hitetekért...

"Legalább akkora szakmai háttér van az ellenesek mögött mint az oltáspártiak mögött (neeem, nem a pénz motivált emberekre gondolok, hanem szakemberekre, értsd orvosok)"

Nekem ez nem vita tárgya és az én problémám nem ez volt, hanem újra leírom, az igazatok propagálása. Nem fogok veled vitát nyitni az egész oltassunk avagy ne vakcina kérdésben. Értsd meg; nem erről van itt szó perpillanat, hanem magáról a tényről, hogy ezt te elénk nyomod.

2021. febr. 28. 00:45
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Meg a szavak amikkel illeted a másikat... Kritikán aluli, csak ennyit mondok. Magadat járatod le. El lehet dönteni ki tud vitatkozni s ki nem.
2021. febr. 28. 00:46
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

"16 évesen lehet koronavírus oltásra jelentkezni Magyarországon?"

Eldöntendő kérdés. Esetleg ki lehet fejteni, hogy hogy is van ez az adott dolog, lehetni fog-e, stb... Ehhez hogy jön, hogy te mit gondolsz a vakcináról? Elmondod nekem? Mert ez perpillanat a vita tárgya. Hogy éppenséggel miért propagálod az igazad egy ettől teljesen független kérdés alatt. Erre válaszolj légyszíves, ne arra, hogy a vakcina miért jó vagy miért sem.

2021. febr. 28. 00:53
 17/33 anonim ***** válasza:
54%

hogy értsd egy kicsit, hogy miért "nyomom":

külföldön élek, rengeteg videót néztem, publikációt olvastam (orvosoktól, virulógusoktól, szakemberektől) a témában és meggyőződésem, hogy az oltás káros

féltem a szeretteim és félek, hogy valami bajuk lesz ha beoltatják magukat

ezért vagyok az oltások ellen

ha azt hiszed, hogy egy romlott lelkű, megkeseredett öregember vagyok aki csak azért kavarja a vizet, hogy másokkal kicsesszen, akkor tévedsz, de azt hiszel amit akarsz, nem foglak győzködni

mivel ez egy nyilvános fórum, mindenki azt ír amit akar

oltásokról van szó a kérdésben és mivel én úgy gondolom, h az oltások nagyon károsak így kötelességemnek érzem, hgy figyelmeztessek másokat, hogy ne fogadjanak el semmit csak azért mert a tévében azt mondják, hanem kutassanak maguk az igazság után

egy olyan dologról van szó, ami potenciálisan halálos is lehet (te "tudod", hogy nem az, de én meg úgy "tudom" hogy az) és mivel a halál (vagy egy bénulás) minden embert személyesen érint, nem tudok csendben ülni és nézni, hogy az emberek meg vannak vezetve

nem azért küzdök, mert nincs jobb dolgom és hogy téged idegesítselek, hanem mert félek, hogy hatalmas tragédia lesz ennek az egész oltás mizériának a vége és próbálok minél több emberhez eljutni, hogy nyissák ki a szemüket és nézzék meg a dolgokat a másik oldalról, viszgálódjanak

"Meg a szavak amikkel illeted a másikat." az hogy majomnak hivtam, az esett ennyire rosszul? Akkor még nem láttad miket szoktak rendszeresen írni az oltáspártiak... attól sokkot kapnál

2021. febr. 28. 01:39
 18/33 anonim ***** válasza:

"mivel ez egy nyilvános fórum, mindenki azt ír amit akar" De aki mégis a vakcinát propagálja, az rohadjon meg, ugye? Szerintem ez még mindig nem mentség, de te tudod.

Egyébként mind nagyon szép és jó amit leírtál, de szerintem te is tudod, hogy a stílusoddal senkit nem fogsz meggyőzni arról, hogy nem kéne beoltatnia magát. Ahogy beszélsz a másikkal, egyszerűen csak vérlázító és veszekedést szül. Ráadásul meg vagy róla győződve, hogy aki nem veled ért egyet, az segghülye. Hát nagy hiba. Ezzel a tendenciával senkit nem fogsz az általad vélt jó útra terelni, csak még inkább megfognak róla győződni, hogy a vakcina-ellenesek indulatos, frusztrált primitív emberek. És nem azért, mert én lennék a bunkó, hanem mert ezt mutatod feléjük. Ha meg elkezdenéd magyarázni, hogy a másik oldal nem tudom hogy hogyan beszél, hát istenem, én elhiszem. De attól még ez nem mentség. Minden "közösségben" akad olyan ember, aki szélsőségesen viselkedik. Pont úgy ahogy te sem tartod magad konteósnak, hiszen nem minden oltás-ellenes ugyanolyan, ez elmondható az oltáspártiakról is. E mellett pedig hiába beszélsz így, egy valóban intelligens közösségben csak magadat járatod le ezzel. Mert gáz.

2021. febr. 28. 19:07
 19/33 anonim ***** válasza:
54%

De aki mégis a vakcinát propagálja, az rohadjon meg, ugye? - Sehol nem írtam ilyet, miről beszélsz?

te is tudod, hogy a stílusoddal senkit nem fogsz meggyőzni arról, hogy nem kéne beoltatnia magát - szerintem csak te akadsz fenn a stíluson, akit érdekel a téma, akinek még kétségei vannak az oltásokat illetően az majd elkezd nyomozni és a saját igazát fogja keresni attól függetlenül, hogy én lemajmozok valakit vagy sem ;)

2021. márc. 1. 04:22
 20/33 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon mindenki azt írja a másikra, hogy propagálja a vakcinát. Egyszerűen valaki, aki megmondja, hogy befogja magát oltatni, az az oltás-ellenesek szerint már propagandista. De te valóban nem írtad, így van. Te magad propagálsz itt.

Ezen az oldalon lehet csak én akadok fenn a stíluson, nem is nagy csoda, nem az intelligens emberek gyülekezőhelye ez. De sajnos ha tetszik ha nem, sokat elárul rólad, hogy kényszeresen degradálod a másikat. És nem, nem győzöl meg senkit, ha tetszik, ha nem. Csak még inkább undorodni fogunk tőled/tőletek. Nem a vakcinát erőltetik rátok, hanem ti erőltetitek a frusztrált gondolataitokat a másikra. Mégegyszer leírom, minden visszatükröződik rajtatok a mondandótokból. Egyébként pedig előlehet szedni pár pszichológia könyvet, mert itt komoly téveszmék állnak fent...

2021. márc. 1. 05:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!