Szerintetek lesz Magyarországon 3. hullám?
Figyelt kérdés
Enyhébb vagy súlyosabb?2021. jan. 31. 21:41
1/21 anonim válasza:
Ahogy hallottam, Magyarországon elég jól megy a vakcinázás, bár lehet hülyeségeket hallottam. Remélhetőleg nem lesz.
2/21 anonim válasza:
Lesz. kb. 200.000 ember van beoltva, ez 2%. Ez kevés a 3. hullám megállítására.
3/21 anonim válasza:
Lesz még 20-ik hullám is. Ők mondják, mi elhiszzük. Divatos sisakok, szkafanderek mint divatcikkek lesznek felkínálva. Emberi arcot már nem fogsz látni, a gyerekek meg valahogy felnőnek, aztán jó kis pszichoként eltengetik az életüket. Szerintem ami most megy csak a bemelegítés.
4/21 anonim válasza:
Annyi hullám lesz, amennyit a politikusok akarnak. Még mindíg nem látjátok a fától az erdőt?
5/21 A kérdező kommentje:
Nem
2021. febr. 1. 10:30
6/21 anonim válasza:
Nem látják.Hagyni kell a francba.Nem kell semmit sem mondani.Majd kiderül
7/21 anonim válasza:
Ha a nyájimmunitás elérése előtt feloldják a korlátozásokat, akkor lesz
8/21 anonim válasza:
Nyáj immunitás! Majd befújják a mutáns vírust.
9/21 anonim válasza:
Lesz, 2010 óta, megy a buli kínába.
Első körbe H1N1 volt, meg újtipusú influenza, csak itt még nem vették komolyan akkor, de mostmár ....
....Nagyon vigyáznak ránk, meg az adónkra!
10/21 anonim válasza:
Nem gyengén burkolt államosítás zajlik.
Ágyő szabad kapitalizmus, most alakul valami egészen más.
Az Elitizmus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!