Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 16 évesen lehet koronavírus...

16 évesen lehet koronavírus oltásra jelentkezni Magyarországon?

Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 00:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Na, most nekem vannak válaszaim felpontozva. Mit mondasz, ilyenkor már nem hivatkozol erre? :)
2021. márc. 1. 05:13
 22/33 anonim ***** válasza:
54%

nem az intelligens emberek gyülekezőhelye ez - dehát te is itt vagy :D

És nem, nem győzöl meg senkit, ha tetszik, ha nem - ezen elmosolyogtam, ne haragudj... elképzeltem ahogy dobbantasz közben a lábaddal, ahogy a gyerekek szoktak, amolyan megerősítésképpen, mintha attól még hihetőbb lenne amit írsz.

légyszives másold már be, hogy mikor degradáltam bárkit is, mert komolyan nem értem, hogy miről beszélsz, abszolút nem anyázok meg küldök el a phaszra senkit, aki ellentétes véleményen van mint én, szóval tényleg nem értem miről beszélsz :o

téveszmék???

"egyes pszichotikus betegségekre jellemző hamis tudattartalom, a valóság súlyosan téves reprezentációja."

ez akkor lenne találó, ha arról próbálnék meggyőzni mindenkit, hogy a sárkány őrzi a hűtőajtót... de nem erről van szó

arról van szó, hogy van egy tucat orvos, akik ellene vannak az oltásnak, de a magyar tévében erről nem fogsz hallani, a sajtóban nem fogsz olvasni, és mi oltásellenesek csak meg akarjuk osztani a világgal, hogy az éremnek van másik oldala is

lásd hgy nem vaktában hadonászok, alant az orvosok neve, akik mind az arcukat-nevüket-hangjukat adták egy videóhoz, amiben azt mondják, hogy ne oltass, mert nem jó: (bocs, a zárójeles rész angolul van, remélem nem baj ha nem fordítom át)

tehát ha valakinek téveszméje van, akkor ezeknek az orvosoknak mind, ami ha tényleg így van akkor az nagyon érdekes és egyben fura is, miféle sötét erő tudott ennyi embert a világ ennyi tájáról rávenni arra, hogy karrierjét, hírnevét kockáztatva kamera elé álljon és óva intsen az oltástól? vaaaaaaaaaaaaaaaagy, lehet hogy tényleg van valami, ami miatt az oltás nem a legjobb és érdemes lenne esetleg jobban utána járni?

nem tudooooooom

Dr. Andrew Kaufman (medical doctor & forensic psychiatrist, USA), Dr. Hilde De Smet (medical doctor, Belgium), Dr. Nils R Fosse (medical doctor, Norway), Dr. Elizabeth Evans (medical doctor, UK), Dr. Mohammad Adil (medical doctor, UK), Dr. Vernon Coleman (general practitioner, UK), Prof. Dolores Cahill (molecular biologist & immunologist, Ireland), Dr. R Zac Cox (holistic dentist & homeopath, UK), Dr. Anna Forbes (medical doctor, UK), Dr. Ralf ER Sundberg (medical doctor, Sweden), Dr. Johan Denis (medical doctor & homeopath, Belgium), Dr. Daniel Cullum (chiropractic physician, USA), Dr. Anne Fierlafijn (medical doctor, Belgium), Dr. Tom Cowan (medical doctor, USA), Dr. Kevin P Corbett (retired nurse & health scientist, UK), Dr. Carrie Madej (medical doctor, USA), Dr. Barre Lando (physician, USA), Sandy Lunoe (pharmacist, Norway), Boris Dragin (acupuncturist, Sweden), Dr. Piotr Rubas (medical doctor, Poland), Dr. Natalia Prego Cancelo (medical doctor, Spain), Dr. Rashid Buttar (medical doctor, USA), Dr. Nour De San (medical doctor, France), Dr. Kelly Brogan (medical doctor, USA), Prof. Konstantin Pavlidis (metaphysicist, UK), Dr. Sherri Tenpenny (medical doctor, USA), Dr. Heiko Santelmann (medical doctor, Germany), Dr. Margareta Griesz-Brisson (neurologist, Germany), Dr. Mikael Nordfors (medical doctor, Sweden), Dr. Elke F. de Klerk (medical doctor, Holland)

2021. márc. 1. 06:51
 23/33 anonim ***** válasza:

"légyszives másold már be, hogy mikor degradáltam bárkit is, mert komolyan nem értem, hogy miről beszélsz, abszolút nem anyázok meg küldök el a phaszra senkit, aki ellentétes véleményen van mint én, szóval tényleg nem értem miről beszélsz :o":

1."- ezen elmosolyogtam, ne haragudj... elképzeltem ahogy dobbantasz közben a lábaddal, ahogy a gyerekek szoktak, amolyan megerősítésképpen, mintha attól még hihetőbb lenne amit írsz."

2."látod mekkora majom vagy?"

3."... szánalmas :("

4."Írtózatosan elvakultnak és demagógnak kell lennie..."

Tudom, hogy nagyon nehéz értelmezni egyes szavakat, de ne mondj magadnak ellent ennyiszer, vagy legalább ennyire feltűnően ne. Be lehet írni a degradál szó jelentését a keresőbe. ;) Kisebbségi komplexusos emberek szokták degradálni, szándékosan megalázni a másikat. Még egyszer mondom: sokat elmond rólad...

"lásd hgy nem vaktában hadonászok, alant az orvosok neve, akik mind az arcukat-nevüket-hangjukat adták egy videóhoz, amiben azt mondják, hogy ne oltass, mert nem jó:"

Legalább ugyanennyi orvos van, aki nyilvánosan kiállt a vakcina mellett akár Magyarországról is, sőt, még olyan is van, aki magyar, és részt vesz a vakcina fejlesztésében. Érted? Legalább ennyi. De ennél csak több. És értelmesen, hozzáértően válaszoltak a nekik feltett kérdésekre. Akkor meg miért vagy ilyen biztos magadban? Inkább tessék tájékozódni egy kicsit jobban. EL tudom képzelni, hogy éjjel-nappal ezeket a videókat nézed, és ennek köszönhetően csakis ilyeneket kapsz a feededbe legyen az Facebook, vagy Youtube... De keress rá a másik oldalra is. Attól még, hogy te be vagy gyöpösödve a vakcina-ellenesek mellett, és csak veled egyetértővel beszélgetsz, létezik másik oldal is. Akkor most újra megkérdezem: Ennek tetejében minek vagy ilyen beképzelt, a másikkal szemben lealacsonyító? Visszataszító egyszerűen. Maga a stílusod is, és az is ahogy rám akarod erőltetni amit képzelegsz. De tudod mit? Legyen ez a te igazad felőlem. De attól még nőj fel, és tanuld meg, hogy nem csak az lehet igaz amit te mondasz, és lehet lenne értelme másokat is meghallgatni. Mert neked 100%, hogy nem megy. Nem látsz ki egyszerűen ebből a közből, ahol mindenki mindig ugyanazt gondolja. Nem fogsz tudni felnőni a feladathoz, amíg nem vetkőzöd le ezt az undorító egoizmust. Üdv.

2021. márc. 1. 07:05
 24/33 anonim ***** válasza:
Annyival még kiegészíteném, hogy még ha neked is lenne 100%-ban igazad (ami egy ilyen összetett témában elképzelhetetlen), akkor is nevetséges lenne ahogy vázolod, de így, hogy egy ilyen témába állsz bele ilyen stílussal ráadásul ilyen tudatlanul... Had ne mondjak semmit.
2021. márc. 1. 07:07
 25/33 anonim ***** válasza:

"nem az intelligens emberek gyülekezőhelye ez - dehát te is itt vagy :D"

Igen, nem véletlen vettem észre, hogy nem vagytok 100-asok...

2021. márc. 1. 07:10
 26/33 anonim ***** válasza:
54%

Ne haragudj! Nem tudtam hogy ilyen érzékeny vagy. Utólag is bocsánat!!

Nem érted a vita tárgyát. Nem arról van szó, hogy hány magyar orvos támogatja a vakcinát.

A status quo az, hogy a vakcina jó és mindenki menjen oltani.

Én azért vagyok itt, hogy a status quo-t megdöntsem vagy legalábbis kibillentsem egy kicsit.

Általánosan elfogadott tény, hogy az oltás jó, ezért nektek semmi dolgotok. A mainstream média folyamatosan adagolja, hogy jó az oltás, tessék sorbanállni.

Nekünk (oltáselleneseknek) kell küzdeni, törekedni, próbálkozni, hogy felhivjuk az emberek figyelmét arra, hogy van másik oldala is az éremnek, vannak akik szerint nem jó a vakcina, akik szerint nincs pandémia. Én csak azt remélem, hogy minél többen fogják megkérdőjelezni a jelenlegi helyzetet és elkezdenek saját maguk kutakodni.

A mérleg nyelve a ti oldalatokra áll, én csak egy csepp vagyok a tengerben, aki próbálja balanszírozni a témát.

Én NEM erőltetek rád semmit. Rosszul látod. Te ezt mind magadra veszed és azt hiszed személyeskedem.

Én csak próbálok eljutni azokhoz az emberekhez, akik még nem döntötték el, hogy miben higyjenek. Én csak mutatom a másik utat, de nem tudok-nem is akarok senkit kényszeríteni, hogy azon induljon el.

Magadban kell keresned a választ arra, hogy miért érzed személyes támadásnak amit írok.

Szívélyes figyelmedbe ajánlom, hogy szoktam a másik oldalt is hallgatni. Emailes és chetes kommunikációban vagyok egy magyar háziorvossal (oltáspárti) és egy kaliforniai professzorral (szintén párti), mert próbálom megérteni, hogy mi az oka ennek a hatalmas kettészakadásnak a témában. Legutóbb Prof. Duda Ernő bácsitól néztem meg egy 1-órás előadást. Oltáspártiak mikor néztek meg utoljára bármit is a másik oldaltól?

FB, YT köztudottan erősen cenzuráz dolgokat, nem használom őket.

2021. márc. 1. 08:15
 27/33 anonim ***** válasza:

"Magadban kell keresned a választ arra, hogy miért érzed személyes támadásnak amit írok."

Aki lemajmozza a másikat, az szerinted mit csinál? Látszik, hogy sajnos nincs is meg a képességed hozzá, hogy felismerhesd, hibáztál. Sajnállak. Aztán mintha meg valami vicc lenne, ironizálsz, milyen érzékeny vagyok... Bizony színtiszta ellentmondás vagy. Nem éri meg veled vitatkozni.

Prédikálni meg ne akarj, mert csak lejáratod ezzel azok az orvoskat, hidd el. Nah, ha meg beszélgetsz oltáspártiakkal, főleg nincs semmi, amiért ennyire biztos lehetnél önmagadban. Primitívség netovábbja, hogy egyszerűen képtelen vagy megbarátkozni a ténnyel, hogy nincs mindenki szerint igazad. És tudod mi van, ha valaki nem ért veled egyet? Lemajmozod. Így bizony. Megtámadod személyesen. És nem azért mert én úgy vettem. Hanem mert te ezt csináltad. De tudom-tudom, de miközben degradálsz nem vagy degradáló, és miközben személyesen támadod a másikat mert nem a te igazadban hisz, te nem indítasz személyes támadást... Ja igen, tudom, persze... Te had dönthesd el a saját igazad, a másik meg higgye ami a te igazad. De te csak megtéríted, hogy tudjon dönteni. De ha nem úgy dönt ahogy te, akkor egy majom. Ugye érzed miről beszélek? :)

2021. márc. 1. 08:22
 28/33 anonim ***** válasza:

[link]

nézd csak meg nyugodtan, kellemetlenül fogod magad érezni az olvasása közben szerintem... :D

2021. márc. 1. 08:23
 29/33 anonim ***** válasza:
Figyelj, nagyon rövid leszek: Engem az érdekelt miért gondolod legitim dolognak a propagálásod. Nem sikerült erre válaszolnod, hiszen összekötötted az igazaddal. Végülis az a válasz, hogy mert igazad van és mi nem tudjuk. Egyébként pedig rendszeresen degradálod a másikat. A legfőbb probléma, hogy nem veszed észre. Kár érted. Össze is foglaltam az egész vitánkat szerintem, engem nem érdekel mit miért hiszel, de nincsen annak létjogosultsága, hogy a másikra erőlteted az igazad, és ba**ogatod a másikat, mert mást gondol. Undorító.
2021. márc. 1. 08:29
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
ez tök jó link, köszi hogy megosztottad (őszintén, semmi cinizmus!)
2021. márc. 1. 08:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!