Mikor valik vegre elerhetove a Pfizer-vakcina Magyarorszagon az atlagember szamara?
Figyelt kérdés
Szuleim es en mindenkeppen beadatjuk. En 26 vagylk, szuleim 57 es 65 evesek.2020. dec. 21. 16:29
2/51 anonim válasza:
Szüleid számára szerintem február környéke, neked, ha nincs semmilyen komolyabb betegséged, kb. tavasz vége.
(Bár nem 1 közvéleménykutató megmérte, hogy kb. 20% hajlandó beoltatni magát, és ezeket a számokat az ismerőseim véleménye is meg tudja erősíteni. Ha ez így marad, akkor aki ténylegesen be akarja magát oltatni, az igen hamar hozzá fog majd jutni kortól függetlenül.)
3/51 anonim válasza:
2, nekem szinte minden ismerősöm oktatni akar.
5/51 A kérdező kommentje:
Batyam orvos, es naluk a noverek 75%a nem adatna be. Szamomra felfoghatatlan h egy egeszsegugyben dolgozo, aki covidosokkal van nap mint nap, miert ne oltatna be magat.
2020. dec. 21. 16:53
6/51 anonim válasza:
Az nem fordul meg a fejedben, hogy esetleg ők jobban tájékozottak?
7/51 anonim válasza:
Az én ismerőseim között pedig senki nem akar oltatni. És van olyan kórház ahol az eü-sök 90%-a nem akarja.
8/51 A kérdező kommentje:
Ennyire oltasellenesek?
2020. dec. 21. 17:02
9/51 anonim válasza:
5, nem tudom, hol dolgoznak, nálunk érdekes módon ahogy várjuk az oltást.
10/51 anonim válasza:
"2, nekem szinte minden ismerősöm oktatni akar."
Irigyellek, hogy intelligens emberekkel vagy körülvéve. Ismerőseim 80-90%-a nem akar oltani, de ész érvet nem tudnak mondani, illetve nem tudnak globálisan gondolkodni.
Orosz László BME tanárnak egy örök igazsága: Gondolkozz globálisan, tegyél érte lokálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!