A koronavirus.gov.hu oldal adati szerint eddig 365485 db fertőzöttet regisztráltak Magyarországon. Mennyi került ebből kórházba a betegség miatt?
Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 17:32
1/14 anonim válasza:
Úgy hamisítják ahogy akarják, a fals tesztek eredményeire támaszkodtak. Lefizetett eü. intézményektől, úgy lettek az eredmények megvásárolva.
4/14 A kérdező kommentje:
3#
Sajnos én nem találom ezt az adatot. Leírnád kommentben, hogy mennyi?
Köszi.
2021. febr. 9. 19:10
5/14 anonim válasza:
Nemzeti Népegészségügyi Központ. Ott veszik fel az adatokat. Kb. Mindenki Covidos. Apuka ismert tüdőràkos volt. 8 hónapig ide-oda hurcolták. Bazdmeg. 740000 volt csak a hurcolàszàs közbeni hűtése. Nekik egy hulla volt. Nekem meg az Édesapàm.... Elkapartuk, szegényt. Manapsàg is vele àlmodok. Nagyon szerettem. Ez statisztikákban nem kimutatható
6/14 anonim válasza:
A kórházba kerültek nagy része más okkal került oda, majd ott megfertőződött!
8/14 anonim válasza:
Azt nem tom, de a külföldi adatok szerint a fertőzöttek 80%a aszimptomatikus hordozó. Szóval hacsak nincs friss negatív teszted, vedd úgy hogy koronás vagy.
9/14 anonim válasza:
"Azt nem tom, de a külföldi adatok szerint a fertőzöttek 80%a aszimptomatikus hordozó"
Akarod mondani 20%.
A 80% úgy jött ki, hogy csak azt vették figyelembe, hogy az első pozitív teszt idején volt-e tünet. Ha az első pozitív teszt és első negatív teszt közötti időszakot vizsgáljuk, akkor csak 20% tünetmentes.
10/14 anonim válasza:
Egyébként mindig csak az aktuálisan kórházban lévők számát közlik, szóval nem igazán lehet megmondani. A járvány csúcsa körül kb. 8000 ember volt koronával kórházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!