Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik félnek az oltástól,...

Akik félnek az oltástól, utánanéztek annak, hogy hogyan, milyen technológiával készült?

Figyelt kérdés

Én is szkeptikus voltam egy rövid ideig, de azóta részletesen tanulmányoztam az oltások elméletét.

Hogy milyen fajta védőoltások vannak, milyen fajta mellékhatásaik lehetnek egyáltalán, és hogy a létező védőoltásokhoz képest hol állnak ezek az új korona elleniek.

A lényeg, hogy minden vírus elleni oltás úgy működik, hogy a vírus fehérjéjének egy darabját juttatja be a szervezetbe, különböző módokon. A legveszélyesebb mellékhatás az lehet, hogy ez a fehérje autoimmun betegséget indíthat be annál, aki megkapta, de ez ritka. Viszont, aki az oltástól beteg lesz, az az igazi vírustól is megkapta volna ugyanezt a betegséget, mivel ez a fehérje a vírusban is ott van, annak egy részlete. Márpedig, aki nem oltatja be magát, az előbb-utóbb elkapja a vírust. Hacsak nem zárkózik be még évekre.

Szóval ha a vírus vagy a vakcina közül kell választani, akkor inkább a vakcina, mert az kíméletesebb.

2021. jan. 18. 23:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/203 anonim ***** válasza:
59%
2021. jan. 19. 10:23
 22/203 anonim ***** válasza:
64%
Igen. Pont ezért nem akarom, hogy ilyet belémnyomjanak.
2021. jan. 19. 10:24
 23/203 whiteno ***** válasza:
0%
Miért feltételezel ilyet? Mert nem érted mit mondok?xdd
2021. jan. 19. 10:25
 24/203 whiteno ***** válasza:
38%

Jó bevallom nem tudok perfectül de tudok 😅😅 tanulmányt

azt mondja

-izolálták a vírust légzőszervi beteg emberekből

-Tudőnedv átadással ugyanúgy kituttak mutatni másnál?

Honnan tudják hogy az az egy virus felelős a megbetegedésért? Ahoz azt az egy sejtet kellene áttenni nem ?

Ennyierovel valaki lehet rákos találok benne covid 19 vagy sars 2-t akkor az okozta?😂😂😂😂

Na valaki legyen kedves segitsen megérteni ha nem értem jól csak az igazat akarom na 😊😊

2021. jan. 19. 11:08
 25/203 anonim ***** válasza:
78%
Nem a jelenlegi mellékhatásoktól tartok, hanem azoktól, amik esetleg 2-3-5 év múlva derülnek csak ki. Ezért más ez a vakcina, mint azok, amiket már évtizedek óta használunk. (Amúgy nem vagyok oltásellenes, és ha hozzájutok valami "normális" vakcinához, be fogom adatni, de kár tagadni, hogy igenis, a legjobbakban is van kockázat)
2021. jan. 19. 12:21
 26/203 anonim ***** válasza:
56%
Lexarom, hogy mit kotyvasztottak össze az ördög konyhájában! Én nem akarom magam mérgezni vele és senki nem tud meggyőzni arról, hogy az oltás egy természetes vitamin. Én nem akarok beavatkozni a szervezetembe és ha más erre erőszakkal rá kar kényszeríteni az az én szememben terrorista bűnöző! Akárhány diplomás is!
2021. jan. 19. 13:01
 27/203 anonim ***** válasza:
44%

5#

Igen. Ezt így gondolja a világ nagyobb százaléka,ahogyan Te is. Ezért maradunk bezárva még hónapokig,vagy tovább.

2021. jan. 19. 14:22
 28/203 whiteno ***** válasza:
54%
27 ha ezt te nem látod, hogy bűnözők akkor nincs mit segíteni rajtad
2021. jan. 19. 16:34
 29/203 whiteno ***** válasza:
70%
Így van bármi jön ki a démon konyhájából az démoni, csak ugye a pokolhoz vezető út szépen van kikövezve
2021. jan. 19. 16:39
 30/203 A kérdező kommentje:
#5: Látom nem sikerült megérteni azt, hogy az oltástól csak akkor leszel beteg, ha a vírustól is az lennél!
2021. jan. 19. 16:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!