Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik félnek az oltástól,...

Akik félnek az oltástól, utánanéztek annak, hogy hogyan, milyen technológiával készült?

Figyelt kérdés

Én is szkeptikus voltam egy rövid ideig, de azóta részletesen tanulmányoztam az oltások elméletét.

Hogy milyen fajta védőoltások vannak, milyen fajta mellékhatásaik lehetnek egyáltalán, és hogy a létező védőoltásokhoz képest hol állnak ezek az új korona elleniek.

A lényeg, hogy minden vírus elleni oltás úgy működik, hogy a vírus fehérjéjének egy darabját juttatja be a szervezetbe, különböző módokon. A legveszélyesebb mellékhatás az lehet, hogy ez a fehérje autoimmun betegséget indíthat be annál, aki megkapta, de ez ritka. Viszont, aki az oltástól beteg lesz, az az igazi vírustól is megkapta volna ugyanezt a betegséget, mivel ez a fehérje a vírusban is ott van, annak egy részlete. Márpedig, aki nem oltatja be magát, az előbb-utóbb elkapja a vírust. Hacsak nem zárkózik be még évekre.

Szóval ha a vírus vagy a vakcina közül kell választani, akkor inkább a vakcina, mert az kíméletesebb.

2021. jan. 18. 23:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/203 anonim ***** válasza:
67%

Utánaolvastam. Engem nem a technológia érdekel, hanem az, hogy mi van benne (és elárulom, nem csak a vírus darabkái).

Igazából nem mondanám, hogy félek az oltástól, de inkább kimaradnék belőle. Ha ritkák is a mellékhatások, azért léteznek. A vírustól nem tartok, elég erős immunrendszerem van, és nem tartozom veszélyeztetett csoportba, a közvetlen családtagjaim sem. Keveset járok emberek között, mivel itthon dolgozom, házon kívül a járványügyi előírásokat betartom. Semmi értelmét nem látom annak, hogy beoltassam magam.

2021. jan. 19. 09:54
 12/203 whiteno ***** válasza:
24%
Milyen vírusnak a tűske fehérjéje? Nincs izolált vírus amiről beszélnek
2021. jan. 19. 09:55
 13/203 whiteno ***** válasza:
62%
Ha nem látod jónak ne is oltasd, de ezek a majmok próbálnak mindenkit beoltani 😅😅
2021. jan. 19. 09:56
 14/203 anonim ***** válasza:
69%

"Az átlag vakcinára igaz de ezekre pl Pfizer vagy Moderna nem igaz !!!"

Pont, hogy a Pfizer és Moderna vakcinákra igaz ez (ezek az mRNS alapúak, amelyek tüskefehérjét tartalmaznak), az "átlag vakcinák", azaz a klasszikus vakcinák pedig általában elölt vírust tartalmaznak.

"Milyen vírusnak a tűske fehérjéje? Nincs izolált vírus amiről beszélnek"

[link]

2021. jan. 19. 09:59
 15/203 whiteno ***** válasza:
14%
Gondoltam félre értitek xdd 3nis azt mondom ezek mRNA vakcinák 😃
2021. jan. 19. 10:00
 16/203 whiteno ***** válasza:
36%
Amit küldtél linket hol a bizonyiték a virusra? Az hogy mondják meg ott egy kép?😒😒
2021. jan. 19. 10:12
 17/203 anonim ***** válasza:
71%

"Gondoltam félre értitek xdd 3nis azt mondom ezek mRNA vakcinák"

Akkor tanulj meg fogalmazni, mert pont azt írtad, hogy a Pfizer meg a Moderna nem tartalmaznak tüskefehérjét.

"Amit küldtél linket hol a bizonyiték a virusra?"

Ott vannak belinkelve a tudományos cikkek a vírus izolálásáról, mi kell még neked?

2021. jan. 19. 10:17
 18/203 whiteno ***** válasza:
29%
Néztem őket annak köze nincs csak mondják uj koronavirus fajt találtak ennyi
2021. jan. 19. 10:19
 19/203 whiteno ***** válasza:
34%
Még ők is bevallják hogy ez csak a megfázas egyik faja, mind1 , hogy ítok kijavitom megértetjük egymást az a lényeg nem?
2021. jan. 19. 10:21
 20/203 anonim ***** válasza:
68%
Fogalmam sincs miről beszélsz, de valószínűleg angolul se tudsz.
2021. jan. 19. 10:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!