Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hová tűnt a mi szép vékony...

Hová tűnt a mi szép vékony sportos Győrffy Palink? Nem lehet hogy a Cecil meg a Szlávi féltékenyek voltak rá "szakmailag", ahogy lenni szokott, és kiiktatták? Amíg még volt nekünk a Pali, lehetett sportos életmódot folytatni a nap bármely szakában.

Figyelt kérdés

Nem is értem miért csodálkozom ezen. Hiszen csak rájuk kell nézni, milyen szép egészségesek a mi megváltóink jelenleg.

A szakmai féltékenységről meg csak annyit: na, azt tudom milyen. Olyanokat láttam munkám során az utóbbi évtizedekben, hogy ihaj. Még annyi tapasztalatot leírnék: a besértődött rátarti emberekből mindig csak a baj származott, amit utólag lehetett javítgatni.

2021. jan. 8. 03:16
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
50%

Kérdés jelentendő, mert provokatív jellegű.

Kérdezőnek sok válasza trágár, minősíthetetlen stílusú, lenéző, arrogáns.

Jelentendő az egész kérdés és kérdező válaszai is.

2021. jan. 12. 12:04
 62/65 A kérdező kommentje:
Mindenesetre konkrétan én, április óta, nulla embert fertőztem meg. Ugyanis tartom a másfél m távolságot, de inkább többet, még a távolabbi családtagokkal is. Nyáron is tartottam, amikor nem volt előírva, mert számítottam a második hullámra. Rajtam nem múlt semmi, miattam nem halt meg senki. A boltban maszkot hordok, és próbálok olyankor menni amikor kevesen vannak, ha túl sokan voltak visszamentem később. Ezért kellemetlenül érintett, hogy 7-kor bezárnak, és növekszik a zsúfoltság. Nem tömegközlekedek, hanem gyalogosan, biciklivel, és néha autóval közlekedem. Kézfertőtlenítőt használok, és nyáron is sokat szellőztettünk a lakásban. Karácsonykor szűk családban ünnepeltünk. Miattam egyetlenegy ember nem halt meg, nem tudom utolsó, miattad hányan haltak meg? Valószínű sokan. Mindössze annyit szerettem volna kérni, hogy a sportolók akik velem ellentétben nem tudják megoldani, egyes egyedül kiléphessenek az utcára este, legalább 10-ig. Ha már a boltok nyitvatartását nem is állítják vissza sajnos.
2021. jan. 12. 14:45
 63/65 A kérdező kommentje:
61, ez a stílus, ez milyen? Mi vagy te hókuszpók vagy mi?
2021. jan. 12. 14:50
 64/65 anonim ***** válasza:
Kiakasztott a trágár, minősíthetetlen stílusod, ahogy a válaszadókkal beszéltél, viselkedtél. Minősíthetetlenül nyilvánultál meg.
2021. jan. 12. 14:57
 65/65 A kérdező kommentje:
Engem is kiakaszt sok minden hónapok óta, amibe sajnos nincsen beleszólásom hidd el. Vannak itt más kérdéseknél olyan válaszolók, akik miatt kb az ember olyanoknak is beszól akik meg se érdemlik. Mert nekem is csak egy fejem van, nem tudok már a huszadik nagyon sötét ember után teljesen külön kezelni valakit, aki lehet ha az első lett volna, nem okoz gondot. Szerintem a legtöbb konfliktus ebből adódik. A konteósokon felhúzta magát mindenki, ezért azoknak is nekiestek akiknek csak javaslatuk volt, akkor mi is kiakadtunk és így tovább. Mindenkinek véges az agykapacitása erre. De itt pl valaki elolvasta azt a cikket és ez nagyon jó.
2021. jan. 12. 15:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!