Hová tűnt a mi szép vékony sportos Győrffy Palink? Nem lehet hogy a Cecil meg a Szlávi féltékenyek voltak rá "szakmailag", ahogy lenni szokott, és kiiktatták? Amíg még volt nekünk a Pali, lehetett sportos életmódot folytatni a nap bármely szakában.
Nem is értem miért csodálkozom ezen. Hiszen csak rájuk kell nézni, milyen szép egészségesek a mi megváltóink jelenleg.
A szakmai féltékenységről meg csak annyit: na, azt tudom milyen. Olyanokat láttam munkám során az utóbbi évtizedekben, hogy ihaj. Még annyi tapasztalatot leírnék: a besértődött rátarti emberekből mindig csak a baj származott, amit utólag lehetett javítgatni.
Itt te sértegetsz mindenkit. Az egyik kommentelő még elnézést is kért, de te arra is támadva válaszolsz. A hozzászólásaid alapján te hiszed magasabb szintűnek magad, hiszen mindenkit lehúzol, kritizálsz, ráadásul mindezt elég trágárul teszed. Sokkal jobban átjönne a mondanivalód, ha emberi stílusban kommunikálnál. Jó vitatéma lenne pedig, hogy a jelenlegi korlátozások van e létjogosultsága, de a hozzáállásod miatt ellehetetleníted a beszélgetést.
Nem akartam személyeskedésbe belemenni, mert méltatlannak érzem, de ha már itt tartunk, engem is lehordtál hazugtól kezdve balf*sz prolin át ostoba tanyasi libáig. Azt már csak zárójelben jegyezném meg, hogy a proli és a tanyasi kifejetés ütik egymást, még ha a szó pejoratív értelmében is használod az előbbit.
Szerintem alakítsatok egy klubot, és ott imádjátok a saját hozzáállásotokat, a sportoló, a pánikbeteg csaj (nő-úrnő, vagy mi felel meg)-ő máshol kötött belém, néhány nevesített hozzászóló stb. Nekem nincs türelmem hozzátok, tényleg, sajnálom. Kiírok olyan kérdést aminek van létjogosultsága, és nekem ugranak, soha nem beszélnek konkrét tényekről, ha valaki igen arra szívesen (bár ezt a szót sem ejtem ki szívesen veletek mert nem bírom a kötelező modoroskodást ami nem szívből jön) válaszolok, mint ahogy megjegyzem ha kijavít valaki. De tényleg, menjetek máshová. Nem bírom a hazug udvariaskodást, a modoroskodást és a középszerű embereket akik soha nem beszélnek semmiről. Ha érdekel az életmód, környezetvédelem, fenntarthatóság, beszélj arról, ez ennyire egyszerű. Szeretem azokat akik kicsit szabadszájúak, mindig is szerettem, ha a személyiségem idegesít, menj öntözz meg egy virágot, a saját stílusodban ahogy tetszik, engem meg hagyj élni.
És hozzátenném nagyon sok olyan ember van ezen az oldalon akikkel egyetértek. Ti nem. Nem vagyunk egyformák.
Tessék itt van, többet tennénk a védekezésért ha mindenki, minden időbeosztással, munkarenddel, kisgyerekekkel, kislakással, családi teendőkkel, home office-al, kert nélkül, túlórával, mindenki mozoghatna akinek erre igénye van kültéren, és nem csak azok akiknek az a kis 20 perc az testmozgásnak számít amit kifogásnak beiktatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!