Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hová tűnt a mi szép vékony...

Hová tűnt a mi szép vékony sportos Győrffy Palink? Nem lehet hogy a Cecil meg a Szlávi féltékenyek voltak rá "szakmailag", ahogy lenni szokott, és kiiktatták? Amíg még volt nekünk a Pali, lehetett sportos életmódot folytatni a nap bármely szakában.

Figyelt kérdés

Nem is értem miért csodálkozom ezen. Hiszen csak rájuk kell nézni, milyen szép egészségesek a mi megváltóink jelenleg.

A szakmai féltékenységről meg csak annyit: na, azt tudom milyen. Olyanokat láttam munkám során az utóbbi évtizedekben, hogy ihaj. Még annyi tapasztalatot leírnék: a besértődött rátarti emberekből mindig csak a baj származott, amit utólag lehetett javítgatni.

2021. jan. 8. 03:16
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 A kérdező kommentje:
Most jöttünk be iszonyat jól érezzük magunkat fizikailag amiről neked fogalmad sincs hogy mi is az. Sajnálom.
2021. jan. 10. 21:45
 52/65 A kérdező kommentje:
Cikket nem olvastad el mi? Az derogál az ilyeneknek. Nehogy elolvass valamit! Írj, inkább írj boldogíts minden kérdezőt az okoskodásoddal.
2021. jan. 10. 21:47
 53/65 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy frusztrált, minek győzködsz mindenkit mégis?:D saját magad vicce vagy
2021. jan. 10. 21:58
 54/65 A kérdező kommentje:
Mégis miért büszkélkedsz azzal hogy neked milyen a napirended? Másoknak meg másmilyen, ez nagyon felfoghatatlan számodra? Te vagy frusztrált, mert ahelyett hogy nagy egyetértésben bájcsevegnél valakivel aki hasonló hozzád, azokkal kötekedsz akiknek másmilyen az időbeosztása. DE nem vagy frusztrált, á, te nem :)
2021. jan. 10. 22:04
 55/65 A kérdező kommentje:
(Cikket még mindig nem olvastad el gondolom :) ja de mit is várok. Tudom te nem olvasol, BESZÉLSZ :)) Más kérdésénél, kéretlenül.
2021. jan. 10. 22:07
 56/65 Salx Narval ***** válasza:
Én pl elolvastam csak azt nem értem, hogy miért tetted be. Senki nem vitatta a testmozgás és az amatőr sportolás jótékony hatását, sőt én is erre buzdítok mindenkit. Arról egyikünk sem tehet, hogy hoztak egy rendeletet ami lehet, hogy túlzó lehet, hogy nem de attól még meghozták, ez van. Ha a fejed tetejére állsz és trágárkodsz velünk ez akkor is így van, ehhez kell igazodni, persze meg is szeghető. Minden esetre nagy a különbség az egyáltalán nem lehet és az időkorlátozáson túl lehet csak között. Vannak rendeletek és jogszabályok, olyanok is amik komolyabb ráhatással bírnak egyes életekre min az, hogy valaki nem a neki tetsző időben tud sportolni. Az egyéni szabadságjog a közjó érdekében bizony korlátozható kivételes esetekben és egy világjárvány ilyen eset. Te nem látod mi történik a világban?, minden ország próbálja védeni a gazdaságot és az életeket. Te meg jössz itt az ehhez képest piszlicsáré problémáiddal. Családok, vállalkozások az elszegényedés szélén, a fiatalok frusztráltak a távoktatástól, az öregek és betegek félnek, napi gondokkal küszködnek, a te ismerőseid pedig nem futkározhatna este. Nem érzed egy kicsit sem a különbséget?
2021. jan. 11. 03:46
 57/65 anonim ***** válasza:
Utolsó, pl én nem futkározhatok este, mert én viszont nem tudom megoldani munka után, előtte a család miatt, utána pedig az utazás miatt. Így november közepe óta másnap nem tudok teljesíteni a munkahelyemen, egy munkatársam pedig trombózist kapott. Személy szerint nagyon vártam hogy 10-re módosítsák, a gyakorin is többen írták hogy ez várható, nem történt meg.
2021. jan. 11. 14:48
 58/65 A kérdező kommentje:

Most megpróbáltam kinyomozni min akadtam ki, hát kérlek ezen:

"Ja bocs, kiderült. Hát, mit mondjak így jártak, menjenek ki máskor, egész EURÓPA népe ezt teszi."

Nem teszi ezt Európa népe, mert Európában minden egyes országban a következő van: (figyelj légyszíves, és ha kell, olvass utána, garantálom)

1. eset

egész napos tilalom, amikor is kimehetnek egyéni sporttevékenységre, bármikor, ninvcsen megszabva az időpont, némelyik országban az van megszabva hogy naponta hányszor mehetnek ki.

2. eset

Azok az országok ahol nálunk később kezdődik a tilalom (9,10,11 vagy volt ahol 12 is volt, oroszok, nem tudom per pillanat náluk mennyi)

3. eset

nincsen harmadik eset, az első kettő van

Én azon hogy nem módosították ismét, 1-2 napig nyilvánvalóan mérges voltam, és olyankor az ember néha mond ezt azt amazt.... Normális dolog, sőt az ellenkezője az abnormális szerintem.

2021. jan. 11. 15:04
 59/65 A kérdező kommentje:

Azt is próbáld megérteni, hogy vannak akiknek éppen a megélhetését is nehezíti ez a szabály így ebben a formában. Ha nem hiszed, azzal nem tudok mit kezdeni, de minden esetben csak annyit kérek, legalább nézzetek utána, olvassátok el, gondoljatok bele. Ennyi.

57. Én is hallottam olyanról aki érdekes módon trombózist kapott, meg is fogom kérdezni hogy változott e a napirendje, mert lehet akkor emiatt.

2021. jan. 11. 15:08
 60/65 Salx Narval ***** válasza:
Nem én találtam ki et a rendeletet és én is várom a végét elhihetitek. Arról sem tehetek, hogy vannak emberek akik nem tudják ehhez igazítani a napi rutinjukat, vagy legalább némi időt szakítani rá nappal. Nem volt még az életemben olyan időszak, v helyzet amikor erre ne jutott volna időm hosszabb távon. Valahogy mindig megoldottam, ha másképp nem biciklivel közlekedtem, vagy a szobában edzettem nyitott ablak mellett. Talán ez az oka annak, hogy kételkedve olvastam, hogy másoknak ez megoldhatatlan probléma és csakis éjjel tudnának sportolni. Az "egész EURÓPA népe ezt teszi" kijelentést úgy értettem, hogy alkalmazkodnak a kormányuk által meghozott rendeletekhez, mi mást tehetnének. Persze lehet tiltakozni és néhol tiltakoznak is, hol szigorítást, hol enyhítést követelve. Ha rajtam múlna én nem rendeltem volna el kijárási tilalmat mert a többi rendelet szigorú betartatása feleslegessé teszi de elfogadom, hogy az ország vezetősége máshogy ítélte meg. Semmin nem változtat ha hőbörgünk ellene, egyenlőre együtt kell élnünk ezzel a korlátozással ha tetszik, ha nem. Kívánom, hogy mielőbb megoldódjon mindenki gondja, legyen az bármi. Azért jó volt ezt átbeszélni még ha döcögősen indult is.:D
2021. jan. 12. 03:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!