Hová tűnt a mi szép vékony sportos Győrffy Palink? Nem lehet hogy a Cecil meg a Szlávi féltékenyek voltak rá "szakmailag", ahogy lenni szokott, és kiiktatták? Amíg még volt nekünk a Pali, lehetett sportos életmódot folytatni a nap bármely szakában.
Nem is értem miért csodálkozom ezen. Hiszen csak rájuk kell nézni, milyen szép egészségesek a mi megváltóink jelenleg.
A szakmai féltékenységről meg csak annyit: na, azt tudom milyen. Olyanokat láttam munkám során az utóbbi évtizedekben, hogy ihaj. Még annyi tapasztalatot leírnék: a besértődött rátarti emberekből mindig csak a baj származott, amit utólag lehetett javítgatni.
Miért nyírnánk ki? Kíváncsi vagyok, te hogy te miben tudnál fejlődni, amit most ellehetetlenítettek? Hogyan tudnál "túlfejlőni minket"?
Amúgy ha ennyire nem értesz egyet a tarsadalom működési egységével, nyugodtan el is lehet szakadni tőle. Lehetnél önfenntartó, a puszta közepén kutyát nem érdekelnél, mit csinálsz este 8 után. Hidd el, ha neked kellene gondoskodnod az olyan banálisnak tűnő dolgokról, mint az otthon melege, vagy az élelem, egyből felértékelnéd a társadalom egészét minden tökéletlenségével együtt.
Nm értek egyet azzal hogy az agymenéseitek és gyakorlatiatlan proliságotok miatt tanyára kényszerítsétek az embereket (sem azzal hogy kutyavásárlásra) mivel ez brutál gazdaságtalan és környezetszennyező lenne, ha az is megvenné a földeket aki városban is jól ellenne mivel ott jobb a közmű, és az egész jobban működtethető közösségben.
Ha lenne agyad (ami nincs) elolvastad volna hogy én konkrétan megoldom a sportolásomat. Szakadj le rólam béna, szerencsétlen gyakorlatiatlan középszerű proli liba.
Oké, köszi, megjegyzem. Bírom az embert, helyesen szeretném írni a nevét.
Győrfi Pál.
Nem híztunk meg köszi, bomba csaj, az ízlésem. Itt szeretném megjegyezni, hogy a normális elhízott emberekkel semmi bajom, szeretem őket, viszont életemben feltűnően sok kolbásszagú dülöngélő rosszindulatú bajkeverő pletykafészek fordult elő, úgyhogy egy kicsit szeretném ha Magyarország végre túlhaladná önmagát és egészségesebb lenne.
A Ceci alapvetően szimpatikus VOLT, amíg nem vettm észre hogy jé, a sport mint szempont hogy eltűnt már ezeknek a kommunikációjából a Győrfi Palival együtt, mintha ott se lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!