Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hová tűnt a mi szép vékony...

Hová tűnt a mi szép vékony sportos Győrffy Palink? Nem lehet hogy a Cecil meg a Szlávi féltékenyek voltak rá "szakmailag", ahogy lenni szokott, és kiiktatták? Amíg még volt nekünk a Pali, lehetett sportos életmódot folytatni a nap bármely szakában.

Figyelt kérdés

Nem is értem miért csodálkozom ezen. Hiszen csak rájuk kell nézni, milyen szép egészségesek a mi megváltóink jelenleg.

A szakmai féltékenységről meg csak annyit: na, azt tudom milyen. Olyanokat láttam munkám során az utóbbi évtizedekben, hogy ihaj. Még annyi tapasztalatot leírnék: a besértődött rátarti emberekből mindig csak a baj származott, amit utólag lehetett javítgatni.

2021. jan. 8. 03:16
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
56%

Miért nyírnánk ki? Kíváncsi vagyok, te hogy te miben tudnál fejlődni, amit most ellehetetlenítettek? Hogyan tudnál "túlfejlőni minket"?

Amúgy ha ennyire nem értesz egyet a tarsadalom működési egységével, nyugodtan el is lehet szakadni tőle. Lehetnél önfenntartó, a puszta közepén kutyát nem érdekelnél, mit csinálsz este 8 után. Hidd el, ha neked kellene gondoskodnod az olyan banálisnak tűnő dolgokról, mint az otthon melege, vagy az élelem, egyből felértékelnéd a társadalom egészét minden tökéletlenségével együtt.

2021. jan. 9. 13:44
 32/65 A kérdező kommentje:

Nm értek egyet azzal hogy az agymenéseitek és gyakorlatiatlan proliságotok miatt tanyára kényszerítsétek az embereket (sem azzal hogy kutyavásárlásra) mivel ez brutál gazdaságtalan és környezetszennyező lenne, ha az is megvenné a földeket aki városban is jól ellenne mivel ott jobb a közmű, és az egész jobban működtethető közösségben.

Ha lenne agyad (ami nincs) elolvastad volna hogy én konkrétan megoldom a sportolásomat. Szakadj le rólam béna, szerencsétlen gyakorlatiatlan középszerű proli liba.

2021. jan. 9. 13:50
 33/65 A kérdező kommentje:
Te vagy a tanyasi csaj aki itt már verte a mellét régebben hogy de jól döntött hogy kiköltözött. Mondom kivételes a memóriám. Tanyasiak szégyene vagy. Csak az önzés mi? Nem működik az hogy mindenki tanyára költözik, lesznek emberek városokban is, nekik is kellenek az életfeltételek, nyugodj bele, ne ott fantáziálj és köss bele mindenbe, mi vagy te beton?
2021. jan. 9. 13:52
 34/65 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott, hogy írd le helyesen a nevét: Győrfi Pálnak hívják.
2021. jan. 9. 14:02
 35/65 A kérdező kommentje:

Oké, köszi, megjegyzem. Bírom az embert, helyesen szeretném írni a nevét.

Győrfi Pál.

2021. jan. 9. 14:39
 36/65 anonim ***** válasza:
Mi a baj kérdező, meghízott az asszony aztàn nem megy a döngetés?😂
2021. jan. 9. 23:32
 37/65 A kérdező kommentje:

Nem híztunk meg köszi, bomba csaj, az ízlésem. Itt szeretném megjegyezni, hogy a normális elhízott emberekkel semmi bajom, szeretem őket, viszont életemben feltűnően sok kolbásszagú dülöngélő rosszindulatú bajkeverő pletykafészek fordult elő, úgyhogy egy kicsit szeretném ha Magyarország végre túlhaladná önmagát és egészségesebb lenne.

A Ceci alapvetően szimpatikus VOLT, amíg nem vettm észre hogy jé, a sport mint szempont hogy eltűnt már ezeknek a kommunikációjából a Győrfi Palival együtt, mintha ott se lett volna.

2021. jan. 10. 00:20
 38/65 Salx Narval ***** válasza:
56%
Hiába provokálsz nem fogok lemenni a te primitív szintedre.:D Aki akar sportolni az tud, mindig is tudott, max kicsit át kell alakítania a megszokott életvitelét, remélhetőleg nem sokáig. Ha Győrfi Pál olvasná be a rendeleteket attól még nem szűnne meg a kijárási tilalom. Amúgy én is kedvelem de nem hinném, hogy az ő felhívására sportolni kezdenének azok is akik amúgy nem tennék. Ha szívügyed az egészség és a sportos életmód akkor tegyél érte én is ezt teszem.
2021. jan. 10. 01:35
 39/65 A kérdező kommentje:
Nem provokálok, te provokálsz. nem hiszem hogy belehalnál ha lenne egy ilyen kitétel hogy kimehetsz a házadtól x m-re sportolni egyedül bármikor. Vagy hogy 9-re tegyék. Mit nyafogsz, picsogsz és sírsz azon hogy lenne lehetőség változtatni? Amíg ilyen kitétel nincs, és amelyik párt emellett nem áll ki, az nekem nem párt, nem kormányzás. Még ha én meg is tudom oldani, maga az elv ijesztő, hogy ebben az országban egy ilyen dolgot a saját kényük kedvük szerint alakítanak. Nem fogok veled soha egyetérteni, mert engem nem a profi sportolók érdekelnek, hanem az hogy a hétköznapi embert FELESLEGESEN ne nézzék hülyének.
2021. jan. 10. 13:24
 40/65 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem várható volt hogy ez a 8 órai kezdetű hókuszpók stílusú korlátozás NEM egy hónap lesz mint ahogy sokan beharangozták. Tisztában voltam vele akkor is, és kb fél évre saccoltam. Be is jött. Nem hiszem hogy normális ha valaki erre azt mondja bambán hogy ja, oké. Aki azt mondja az nekem bamba. Te is.
2021. jan. 10. 13:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!