Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hová tűnt a mi szép vékony...

Hová tűnt a mi szép vékony sportos Győrffy Palink? Nem lehet hogy a Cecil meg a Szlávi féltékenyek voltak rá "szakmailag", ahogy lenni szokott, és kiiktatták? Amíg még volt nekünk a Pali, lehetett sportos életmódot folytatni a nap bármely szakában.

Figyelt kérdés

Nem is értem miért csodálkozom ezen. Hiszen csak rájuk kell nézni, milyen szép egészségesek a mi megváltóink jelenleg.

A szakmai féltékenységről meg csak annyit: na, azt tudom milyen. Olyanokat láttam munkám során az utóbbi évtizedekben, hogy ihaj. Még annyi tapasztalatot leírnék: a besértődött rátarti emberekből mindig csak a baj származott, amit utólag lehetett javítgatni.

2021. jan. 8. 03:16
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező: nem tűnt fel, hogy olyan stílusban senki sem írt a válaszolók közül mint ahogy te tetted? Fentebb már stílustalanul trágárkodsz is.
2021. jan. 9. 03:07
 22/65 Salx Narval ***** válasza:
68%
És én még elnézést kértem tőled a nyers fogalmazásom miatt. Amúgy a csitris kirohanásoddal csak magadat minősítetted mások előtt. Ez aztán stílus, gratulálok.
2021. jan. 9. 06:34
 23/65 Salx Narval ***** válasza:
68%
Félreértés ne essék én sem örülök a kijárási tilalomnak de ez van, ehhez kell igazodni.
2021. jan. 9. 06:43
 24/65 A kérdező kommentje:

"Szerintem keress fel egy szakembert, a lehető legjobb szándékkal írom ezt."

Nagyon sok kérdező kérdéséhez beírtad ugyanazt, egyébként főállásban papagáj vagy? Bármilyen témában olvasgatok, mindenhol előfordulsz. Sajnálatodra kivételes a memóriám.

2021. jan. 9. 12:30
 25/65 A kérdező kommentje:

"Félreértés ne essék én sem örülök a kijárási tilalomnak de ez van, ehhez kell igazodni."

Én sem örülök a kijárási tilalomnak, de ez van ehhez kell igazodni. Ezért van az hogy emberek beszélnek róla, engedelmeddel. Mivel ez van, ehhez kell igazodni. Ostoba emberek tévedései alapján ez van, ehhez kell igazodni.

2021. jan. 9. 12:32
 26/65 A kérdező kommentje:
Magyarországon meglepődsz ha valaki egy balfszra azt mondja hogy balfsz? Nem tehetek róla, ha egyszer az. Én is szeretném ha nem lenne az, de hát balfsz. Sajnos. Ez nem stílustalanság, hanem gyönyörű helyzetfelismerés.
2021. jan. 9. 12:35
 27/65 anonim ***** válasza:

Tévedsz, eddig még soha senkinek nem írtam, hogy keressen fel szakembert. Nem is igazán használom már ezt a felületet, mert elkomolytalanodott az utóbbi pár évben az unatkozó trolloktól, mint amilyen te is vagy. Te ezt a provikatív stílust tényleg élvezed? Ennyire sok időd van, és nem tudsz mit kezdeni a magaddal? Az én tinikoromban legalább még jókat lehetett derülni a fórumos trollokon, manapság csak kötekednek és negatív hangulatot árasztanak. (És én sem vagyok olyan öreg, épp súrolni fogom a 30-at).

Ha valóban komolyan gondolod a puffogást, jobb ha ezt átgondolod:

Az evolúció folyamán mindig a legjobban alkalmazkodni tudó fajok maradtak fent. Az ember ebben az élen jár. Ezt a kis korlátozást ki lehet bírni. (Igen, én sem örülök neki, de ez van, alkalmazkodni kell). Mi lenne, ha tényleg beütne a krach? Háború lenne, vagy egy nagyobb természeti katasztrófa? Sokan nem tudják, mihez kezdjenek már jó dolgukban, pedig annyi, de annyi lehetőségük lenne most a fejlődésre, az életük jobbá tételében.

2021. jan. 9. 12:49
 28/65 A kérdező kommentje:
28 hazudsz, mert ugyanez a komment ugyanilyen szavakkal szerepel nagyon sok helyen. Mit neked egy kis hazugság mi? :D
2021. jan. 9. 12:53
 29/65 A kérdező kommentje:
"annyi lehetőségük lenne most a fejlődésre" És akkor azokat akik épp tudnának valamit tenni a fejlődés érdekében, kinyírjátok. Fuck logic.
2021. jan. 9. 13:18
 30/65 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként nem hagyjuk magunkat. De a dolgunkat és a saját dolgotokat is megnehezítitek. Hiszen épp titeket kellene túlfejlődni végre....
2021. jan. 9. 13:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!